Emmonita P értékelése


>!
Emmonita P
Cecelia Ahern: Nyomomban az életem

Igen, Igen, IGEN! Végre megint egy Cecelia Ahern könyv, ami elgondolkodtatott, lehoztam belőle egy rám érvényes tanulságot, és közben rengeteget nevettem rajta.
Tetszettek a karakterek, főleg Riley, Lucy édesanyja, és persze az Élete. :D
Szerintem nagyon szép és fontos mondanivalója van, egy érdekes, bár kissé kiszámítható (mint egy klasszikus romantikus vígjáték. :D) történetbe csomagolva.

Örülök, hogy elolvastam, mert épp mostanában gondolkoztam el azon, hogy talán felhagyok az írónő könyveivel. De NEM! Csakazértis elolvasom mindet. :D

3 hozzászólás

Cecelia Ahern: Nyomomban az életem

Cecelia Ahern: Nyomomban az életem

Mi történik, ha nem veszed komolyan az életed?

Lucy Silchester még a 30. születésnapja előtt megkapja a választ. Élete bekopogtat hozzá egy mókás idegen férfi képében, s szembesíti azzal, amit a szerelmével való szakítása óta nem volt hajlandó tudomásul venni: hogy nagy bánatában szinte megszűnt létezni. S elkezdődik egy megható és mulatságos kalandsorozat, mely során a kissé különc lány újra rátalál családjára, barátaira s bizony a szerelemre is.

Megható, vicces és tanulságos – Cecelia Ahern új regényében bemutatja, mi történik, ha nem figyelsz eléggé az életedre, és hogy sosem késő újrakezdeni.

Hirdetés