Péter_Szombati értékelése


>!
Péter_Szombati
Steve Jackson: Az elátkozott ház

Az első KJK-könyvem, és emlékszem, hogy utána mindig csalódott voltam, hogy „már megint egy fantasy-világban játszódó könyv” – mire rájöttem, hogy ez a kivétel :-) Szerintem nagyon jót tett neki a jelenkorba helyezni a történetet, meg egyébként is, a borítója, a rajzok, minden szinte tényleg tökéletes.

A FÉLELEM-pontok alkalmazása kreatív, a csapdák és a szereplők meghökkentőek, bár persze az egész alapsztori sablonos, de van benne elég színes elem ahhoz, hogy a játékos ne unatkozzon. Negatívumként két dolgot tudok megemlíteni: sok helyen nincs támpontod, hogy merre menj tovább, csak annyi, hogy a bal oldali ajtón vagy a szembelévőn, vagy a jobbon mész be, ez mindig, mindegyik ilyenben idegesített. A másik pedig, hogy iszonyú nehéz, azt hiszem csak egy szekvencia van, ami a megnyeréshez vezet, és mire azt megtalálod, vért izzadsz.


Steve Jackson: Az elátkozott ház

Steve Jackson: Az elátkozott ház

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Történet:
Autód lerobban az országúton, a zuhogó esőben. Örülsz, hogy menedéket találsz egy közeli rozoga házban. Mikor belépsz, még nem tudod, hogy életed legszörnyűbb, legvérfagyasztóbb kalandja vár rád. Az Elátkozott házban a fekete mágia ördöggel cimboráló mesterei, a Pokoltűz Démonai emberáldozatra készülnek… Eddig még egyetlen arra tévedt földi halandó sem úszta meg élve… Persze ha nem félsz, viszont elég erős, ügyes és szerencsés vagy, Te leszel az, aki legyőzi az Elátkozott ház ördögi, elvetemült urát!

Hirdetés