No_Exist értékelése


>!
No_Exist
Simone Elkeles: Rules of Attraction – A vonzás szabályai

Csoportterápiám, első napja:
A nevem, … Dóra
26 éves vagyok.
Fuentes fiúk függő.

Az első kötetről semmit nem tudtam, beleszerettem a címébe, így azonnal megvettem, utána pedig beleszerettem Alexba. Odáig voltam érte meg vissza így nagyon vártam a második kötetet. (Külön nagy piros pont, hogy Alex is állandó szereplő) Sajnos Carlos is szerelem volt első olvasásra, ha pisztolyt tartanának a fejemhez sem tudnék választani a két fiú között. Nekem ez a történet akció terén egy kicsit laposabb volt, de Carlos pótolta a hiányérzetem, meghalok a dumájától. Az elején nem kedveltem Kiarát állandóan Brittanyhoz hasonlítottam a végére viszont elég jól megbarátkoztam vele. Amikor rájöttem, hogy ő az a fajta lány akivel bárki azonosulni tud és nem egy szépség királynőcske azonnal szimpatikus lett, bár volt egy két butácska megnyilvánulása. Az abszolút kedvenc pedig Brandon, imádom a kiskölyköt. Tuck és Carlos jelenetek pedig a legjobbak voltak. :-) Kedvenc lett a frizbizés és a kommandózás. Míg az első kötetben túl giccsesnek, rózsaszínnek és feleslegesnek láttam az epilógust, addig itt nagyon tetszett, főleg az utolsó mondat. Végül mindenkit utolér a végzete. :-)
Kicsit hiányoltam belőle a spanyol szavak sokaságát. Az én emlékeim szerint Alex többet beszélt spanyolul, itt nekem kevés volt. A borító jelenetet pedig nagyon nem így képzeltem el, ezért ez egy kicsit csalódás volt számomra, valami nagyobb volumenűbb dologra számítottam.

Egyetlen egy problémán van a könyvvel, sajnos itt ott találtam egy két furcsa szót, nekem eléggé magyartalanok voltak, de lehet csak én nem használom így őket.

A folytatástól kicsit félek, mert Alexet és Carlost már az első kötetben megkedveltem, Carlos pedig bizonyított a másodikban, viszont Luist egyelőre nagyon nem szeretem, sőt amikor felbukkant (még az elsőben) nagyon idegesített.

Végül pedig remélem, hogy Simone Elkeles holnap felébred és rájön, hogy még legalább tíz zabi Fuentes kölyök rohangál a világban akiknek meg kell írnia a történetüket. :-)

Jó ez a három fiú testvér életének elmesélése, de szívesen olvastam volna befejezésként egy igazi „tökös” Fuentes lányról is aki elkapja az iskola lúzer szépfiúját. :-)

Kedvenc lett, mint az első. Talán a csoportterápiámon kigyógyulok a fiúkból, bár nem sok esélyt látok erre. :-)

4 hozzászólás

Simone Elkeles: Rules of Attraction – A vonzás szabályai

Simone Elkeles: Rules of Attraction – A vonzás szabályai

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A szókimondó, és meglehetősen szabadszájú középső Fuentes testvér, Carlos, nem találja a helyét Mexikóban, ezért a család visszaküldi Amerikába Alex és Brittany közelébe, hogy távol tartsák a bajtól. Ami természetesen Coloradóban is rátalál. Már az első hetekben összeakasztja a bajszát a helyi kábítószer kereskedőkkel, ráadásul megismerkedik egy különös lánnyal, aki szabadidejében hegyet mászik, autót szerel, és meleg a legjobb barátja. Carlos úgy gondolja, hogy Kiara Westford túl jó hozzá, ezért igyekszik érzelmileg nem belebonyolódni a kapcsolatba. Kiarát viszont elvarázsolja az a néhány pillanat, amikor Carlos az igazi énjét mutatja meg. Szó szerint fájdalmas az egymás felé vezető út. Vajon mindketten túlélik a közeledést?

Hirdetés