fszilvi értékelése


>!
fszilvi
Katie Fforde: Szerelmes levelek

igazi love story. :) igen, a végén bőgtem.

álljon ez a könyv mindenki előtt példaként, hogy igenis összejöhet bármi, ha nagyon szeretnénk, igenis megkaphatjuk álmaink munkáját, amit már régóta szeretnénk, és rátalálhatunk a FÉRFIRA, akit már régóta keresünk. (még akkor is ha időnként nem nyomdafestéket tűrő a stílusa. ) :) csak bízzunk az álmainkban és a sors elintézi. :)

Írország gyönyörű lehet! egyszer én is megnézem magamnak! :)

1 hozzászólás

Katie Fforde: Szerelmes levelek

Katie Fforde: Szerelmes levelek

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Laura Horsley élete nagy lehetősége előtt áll. Egy fatális véletlen folytán találkozhat olvasmányai hősével, a híresen tehetséges és híresen magányos íróval, aki ráadásul szemtelenül jóképű is. Az álmodozó Laura reménytelen szerelemmel a szívében és kétségek között őrlődve készül a randevúra, aminek nem kis tétje van. Ki kell rángatnia a remeteként bezárkózott írót otthonából, hogy legyen díszvendége egy fesztiválnak, amihez az írónak se kedve, se energiája. Így Laurának mindent be kell vetni a nemes cél érdekében. De vajon elég-e ez a „minden”, és mit is takar pontosan? Kettőjük párharcából ki kerülhet ki győztesen?

Katie Fforde tizennégy bestseller írója, a romantikus női irodalom egyik új csillaga, akinek regényei több országban vezetik a sikerlistát. A Hív Amszterdam és a Száz boldog esküvőm írónőjének új könyve garantáltan humoros és romantikus olvasmány.

Hirdetés