Light értékelése


>!
Light
Karen Marie Moning: Shadowfever

„You choose what you can live with. And what you can't live without.”
Átugornám a hűűűűű meg haaaa és aztaaaaaaa részt, már sokan megírták hogy mennyire jó ez a sorozat. De hogy milyen volt olvasni?
Akár ez a könyv is lehetne a Sinsar Dubh. Tele van sötétnél sötétebb varázslattal és úgy játszik az emberrel, mint macska az egérrel. Az hagyján, hogy a leglényegtelenebb jelenet is azonnal megjelenik színesfilmen, mint a moziban. Egy idő után már nem is csak a fejedben pörög a film, hanem ott állsz kettő méterre Barronstől, Mactől, a Rhyno fiúktól és a te fejedre is ráomlik a fal. Egyszer olvastam csak, azt is angolul, de teljes mondatok visszhangoznak a fejemben egész nap.
Azzal nem árulok el nagy titokot, hogy Rainbowgirl jött, látott és végül győzött. De szerencsére elég messze van a sztori az Arrogáns Félisten + Színesszagos Hosszúhajú = világmegmentés és rózsaszín felhő sablontól.
És a Constant Jackass… Hát bírnám ha egy hónapra valaki véletlenül bezárna Barronsszal abba a földalatti hálószoba azzal a hatalmas márványzuhanyzóval. Egye fene, a fekete selyem is jöhet, bár azt normális esetben ki nem állhatom. Azért kaját kérek. De egy Barronsszal együtt élni? Köszönöm, nem szeretnék.
Moning is legalább annyira veszélyes, mint Barrons. Úgy oda tud vágni a falhoz, hogy percekig tart, mire összekaparod magad. Aztán mikor végre feltápászkodsz, belevigyorog a képedbe és bevisz egy jól irányzott jobbegyenest.
Who the hell are you, Ms Moning?

1 hozzászólás

Karen Marie Moning: Shadowfever

Karen Marie Moning: Shadowfever

In Dreamfever, Karen Marie Moning has left listeners with the most heart-stopping cliff-hanger to date. Shadowfever will answer all the questions fans have been dying to know in the final chapter of MacKayla Lane's shockingly suspenseful and deeply satisfying adventure.

Hirdetés