Toffy_Sentellion értékelése


>!
Toffy_Sentellion
Laurann Dohner: Brawn

Becca Timnek az NSO-t segítő katonai csapat vezetőjének a lánya. Jessie helyett Brawn-t küldik, de mivel nincs csendes hely, így lánya lakásába tenné, aki erről mit sem tud. Majd összevesznek.
Egy a Mercile-ből hátramaradt orvos felesége, aki kutató is volt, most is a feketepiacnak dolgozik. Ezért fogságba ejti Brawnt és mivel azt hiszik Becca a társa, így bónusznak őt is.
Nah az első fele tetszett, ott éreztem a kémiát és eredeti volt a történet. Minden oké volt, amíg ki nem derült, hogy Becca terhes. Mostanra olyan érzésem van, hogy az írónő mániája a gyerek. Valahol megértem, mert kidumálja a könyv, hogy miért, de nagyjából az volt, mint Trishánál. Ugyanúgy véletlen kapta be a legyet. Egyetlen ok, amiért megértettem a folytonos hisztiét, hogy Brawn távol legyen, mikor megtudjuk, hogy a férje aki meghalt, nem csupán szívroham miatt halt meg és nem éppen azért nem lett más pasia Beccának, mert annyira szerették egymást…


Laurann Dohner: Brawn

Laurann Dohner: Brawn

One look at Brawn and Becca is wondering how he’d look without his clothes. Brawn is instantly attracted to Becca but has sworn never to touch a human female. They just aren’t sturdy enough and he likes his sex a little rough. He is shocked to learn he’ll be living with her when she refuses to leave her home. He is there to represent New Species and to learn about humans so maybe this will be a good educational experience. He just has to keep his hands off her.
His good intentions go astray when they are kidnapped and locked together inside a cage. Brawn finds himself reliving a nightmare when he is once again subjected to breeding experiments at the hands of New Species’ enemies. They will use Becca to get what they want from him. Brawn will do everything he can to protect her but they only have each other to depend on while trying to survive.

Hirdetés