Sophia_Mathe értékelése


>!
Sophia_Mathe
Christine Biernath: Gólyaregény

Megszerettem a hórihorgas Nadine-t, a jóképű, felelősségteljes Ricket és Dédit. Dédi az egyik kedvenc szereplőm, még ha nem is értek vele mindig egyet…
Anyukám egy nap azzal fogadott, hogy nekem is hozott ki könyveket a könyvtárból. Ennek nagyon megörültem, de mikor hallottam, hogy egy ilyen is közte van, kicsit veszítettem a lelkesedésemből. Nem akartam valami nagyon lehangolót, tragikusat olvasni, de amolyan mindenalegnagyobbrendben-semmibajnemlesz-cukiságra sem vágytam…Fejmosást sem kérek, köszönöm-gondoltam.
Azonban egy olyan befejezést kaptam, amilyet igazán vártam és nem hittem, hogy megkapom. Pozitív a végkicsengés, de nem boldogan éltek, míg meg nem haltak típusú. Életszagú.
Fontosnak tartom, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy a fogamzásgátló NEM nyújt 100%-os védelmet minden körülmény között!! Még a megfontolt fiataloknak is résen kell lenniük!
Lehetne ez a könyv ajánlott olvasmány 8-9. osztályosoknak, csak akkor (valószínűleg) ez is az el nem olvasott művek listáját gyarapítaná.


Christine Biernath: Gólyaregény

Christine Biernath: Gólyaregény

A hórihorgas, csupa szeplő Nadine sosem hitte volna, hogy egy igazi szépfiú képes belé szeretni. Ráadásul Rick nem csupán jóképű, hanem okos és laza is, egyszóval az a típus, akiről minden tizenhat éves lány álmodozik. Nadine azonban nem csak álmodozni akar, ő át szeretné élni a szerelem minden szépségét. A fordulatokban gazdag, komoly témát feszegető regény bemutatja egy nehéz döntés minden kínját, felelősségét.

Hirdetés