Nadine_Never értékelése


>!
Nadine_Never
Alyson Noël: Evermore – Mindörökké

A második kötetet előbb olvastam és az tetszett. Most már tudom miért: Abban alig szerepelt Damen.
Persze a cselekmény vezetés és a többi szereplő is hagy maga után kívánni valót, de nekem Damen tette tönkre az olvasást. Ijesztő fazon és ha találkoznék vele sikítozva rohannék el. Ha nem olvastam volna előbb a második részt azt hittem volna, hogy ez egy horrorkönyv. Egyszerűen kirázott a hideg a fickótól mert:
-Olvas a lány gondolataiban.
-Manipulálja az álmait.
-Belepiszkál az emlékeibe, ha akarja bármit kitöröl belőle.
-Hazudik neki fontos dolgokról.
-A lány előtt bárhová elér. (Ez volt a legparásabb rész amikor a parkolóban csak ott terem és szinte az arcába vágja, hogy nincs értelme menekülni.)
-Megjelenik csak úgy a buliján amire nem is hívták meg.
-Távolról figyeli. (Nem leselkedik vagy ilyesmi hanem van egy képessége amivel bárhonnan nézheti.)
-Flörtölget a suli leggonoszabb csajával, hogy féltékennyé tegye.
– Ráveszi a lógásra. Amúgy szinte be se jár az iskolába.

ÉS ÚGY VAN BEÁLLÍTVA, MINTHA EZ OKÉS LENNE. Mert Damen a tökéletes pasi és mindent el lehet neki nézni mert jóképű.
Szerintem ebből az anyagból egy nagyon durva King regényt lehetni írni.
Rossz látni, hogy milyen pasi mintákat tárnak mostanában az olvasó elé.


Alyson Noël: Evermore – Mindörökké

Alyson Noël: Evermore – Mindörökké

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Fordul a kocka. Rajtad a sors! A családból egyedül Ever élte túl a szörnyű balesetet. A lány arra eszmél a kórházban, hogy látja az emberek auráját, hallja a gondolataikat és egyetlen érintésből kiolvassa élettörténetüket. Egy másik városba, új iskolába, idegen társak közé kényszerül. Retteg minden érintkezéstől, nehogy fény derüljön különös adottságaira, így aztán hamarosan ki is közösítik, mint afféle magának való csodabogarat. Aztán egy napon Damen mellé sodorja a sors szeszélye. Ever döbbenten észleli, hogy nem látja a fiú auráját, nem hallja a gondolatait, és hiába érinti meg, Damen őrzi titkait. Márpedig titka rengeteg van. Valaki megpróbálja megölni Evert. Mi köze az ármányhoz Damennek? Mióta jár a fiú a fény és a sötétség határvonalán? Mitől olyan sorsszerű a köztük kibontakozó szerelem? Tudd meg a titkukat! Örökké emlékezni fogsz rá. „Szellemeket látok. Mindenütt. Az utcán, a strandon, az áruházban, az étteremben, a suli folyosóján, a postán sorbanállás közben, az orvosi rendelőben, bár a fogorvosnál még sosem. De nem zavarnak, mint azok, akiket a tévében meg a moziban látni, nem kérnek segítséget, nem állnak le cseverészni Leginkább csak mosolyogva integetnek, amikor rájönnek, hogy látom őket. Mint az emberek általában, ők is szeretik, ha észreveszik őket.” Van, aki különleges akar lenni. Van, aki mindent megtesz azért, hogy beleolvadjon a tömegbe, de nem teheti. Evernek sem sikerül. Egy autóbaleset egyetlen túlélőjeként nem csak a gyászával, hanem egy új élettel, új gondokkal és újonnan szerzett képességeivel is szembe kell néznie. Aurákat lát, gondolatokat hall és egyetlen érintésből kiolvassa az emberek élettörténetét. Amikor megismeri Dament, minden felkavarodik körülötte. A fiúval nem csak a szerelem érkezik meg a tizenhat éves Ever életébe, hanem a hangok is elhallgatnak a fejében. Damen Auguste tökéletes: jóképű, okos, titokzatos és gazdag. A lány nem tudja, kibe szeret bele, de egy biztos: Damennek rengeteg különös titka van. Elvarázsolt világban jár, a fény és a sötétség mezsgyéjén, ahová magával viszi Evert is.

Hirdetés