!

Xemerius személy

Kerstin Gier: Zafírkék
Kerstin Gier: Smaragdzöld
2 hozzászólás

Idézetek

>!
kikisz96

– Ki ez a gonosz, vörös hajú piszkafa? – érdeklődött Xemerius. – Nagyon remélem, hogy csak távoli rokonságban állsz vele.

98. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Xemerius
>!
Ramii

– Oké, akkor kezdjük elölről az egészet! Az én nevem Gwendolyn Shepherd. Örülök, hogy megismerhettelek.
– Xemerius – mutatkozott be a vízköpő, és egész kis pofája csak úgy sugárzott az örömtől. – Nagyon örvendek. – Azzal felmászott a mosdókagylóra, és mélyen a szemembe nézett. – Komolyan! Nagyon-nagyon örvendek! Veszel nekem egy macskát?

52. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Gwendolyn Shepherd · Xemerius
3 hozzászólás
>!
Mina

– Készséggel állok szíves szolgálatára, asszonyom. – Mr. Bernhard megrakta a kandallót, majd jó éjszakát kívánt nekünk.
Xemerius követte. – Feltétlenül meg kell néznem, hogy leveszi-e a szemüvegét, mielőtt lefekszik aludni – mondta. – És reggel beszámolok, ha esetleg kisettenkedne a házból, hogy titokban basszusgitárosként lépjen fel egy heavy metál zenekarban.

162. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Mr. Bernhard · Xemerius
1 hozzászólás
>!
alexxy

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

– Szerintem jobban tetted volna, ha nem mászol be vele a szénakazalba – dorgált Xemerius. – Most azt hiszi, könnyen megkaphat, és nem erőlteti meg magát többé.

Kapcsolódó szócikkek: Xemerius
>!
alexxy

– Szerintem Leslie tényleg hasonlít egy kicsit az arany retrieverekre – jegyezte meg Xemerius, majd szemrehányó tekintetem láttán hozzátette: – Én szeretem a kutyákat, hisz tudod! Olyan okos állatok.

Kapcsolódó szócikkek: Xemerius
>!
Boglinc P

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

– Még most is ugyanolyan arrogáns vagy, mint régen!
Ez Anya hangja! És valóban: amikor bekanyarodtam a sarkon, megpillantottam az anyámat. Falk de Villiers-vel állt szemközt, és mindkét kezét dühösen ökölbe szorította.
– Te pedig ugyanolyan önfejű, ráadásul képtelen vagy belátni a hibáidat! – vágott vissza Falk.
(…)
– Szóval, ha engem kérdezel… szénakazal! – szögezte le Xemerius. – Engem nem tévesztenek meg a civakodásukkal. Messziről felismerem a szénakazal szagú kapcsolatokat.

Kapcsolódó szócikkek: Falk de Villiers · Grace Shepherd · Xemerius
Hirdetés
>!
Fay 

– Miért kell a lányoknak mindent olyan drámaian felfogniuk? – kérdezte Xemerius. – A srácnak épp rossz kedve van, és mogorván néz, mert fejbe kólintották, és számodra már össze is dőlt a világ.

210. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Xemerius
>!
PePetra

Ez az egész olyan felfoghatatlanul bonyolult, és borzasztóan könnyű elhibázni…
James nyomban gőgös hangnemre váltott. – Akkor nem, ha pontosan azt teszed, amit mondok. Elsőként azt fogom neked megtanítani, hogyan pukedlizik egy úrinő egy olyan úr előtt, aki a társadalmi ranglétra ugyanazon fokán áll, mint ő.
Szuper! – örvendezett Xemerius. – A kérdés már csak az, honnan ismeri fel egyáltalán Gwendolyn, hogy az adott úr a társadalmi ranglétra melyik fokán áll.

166. oldal

>!
alaina

– Van benned valami, amitől minden embernek kedve támad parancsolgatni neked – állapította meg Xemerius.

4

Kapcsolódó szócikkek: Xemerius
>!
latti

– Hopika! Xemerius sietve kibukdácsolt az ajtón anélkül, hogy előzetesen kinyitotta volna. Kisvártatva a folyosón ismét felhangzott a Friends will be friends.

52. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Xemerius