!

Will Blakelee személy

Nicholas Sparks: Az utolsó dal

Idézetek

>!
Lettka

Pár pillanatig csöndben sétáltak.
– Ez olyan szomorú.
– Ez az élet körforgása, nem igaz?
– Ne gyere az Oroszlánkirályból ismert bölcsességgel! – szipogott a lány. – Most arra van szükségem, hogy hazudj!
– Ó – mondta Will könnyedén. – Ebben az esetben.. Mindannyian túl fogják élni. Mind az ötvenhatan. Hatalmasra nőnek, párt találnak maguknak, és kis teknősöket nemzenek, végül pedig természetesen olyan sokáig élnek majd, amilyen sokáig eddig még egy teknős sem élt eddig a teknőstársadalomban.
– Tényleg így gondolod?
– Persze – válaszolta a fiú határozottan.

Kapcsolódó szócikkek: Veronica Miller (Ronnie) · Will Blakelee
>!
tataijucc P

Úgy gondolta, ezt a hozzáállást részben a szüleinek köszönhette. Az anyja és az apja harminc éve házasodtak össze, s más párokhoz hasonlóan sokat küzdöttek kapcsolatuk elején. Az évek alatt aztán sikerre vittek egy vállalkozást, és felnevelték a gyerekeiket. De ez idő alatt végig szerették, a nehezebb időszakokban pedig támogatták egymást, és együtt örültek a sikereknek is. Nem voltak tökéletesek, de mindig egy csapat voltak, Will pedig magába szívta ezt az ártákrendet.

20 - Will

Kapcsolódó szócikkek: Susan Blakelee · Tom Blakelee · Will Blakelee
>!
Anitaaa

Aznap este rajtuk kívül senki sem volt a parton. Will és Ronnie mezítláb sétáltak végig a hullámtörőnél. S a fiú szinte megszédült a rátörő érzéstől: ezzel a lánnyal letudná élni az életét.

Kapcsolódó szócikkek: Veronica Miller (Ronnie) · Will Blakelee
>!
kismosoly_olvas P

– (…) azt mondta, nem vagyok más neked, mint egy megoldandó feladat. Arra is célzott, hogy nem én vagyok az első, akivel ezt csinálod, hogy minden új lánnyal ugyanazt játszod le, mint velem, és ugyanoda viszed el, ahová engem. Hogy az egész nap, amit együtt töltöttünk, részedről nem volt más, mint egy ravasz kis mutatvány.

195. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ashley · Veronica Miller (Ronnie) · Will Blakelee
>!
ildisz

Amennyire meg tudom ítélni, ha valaki ráborít egy pohár szódát egy másik emberre a világnak ezen a felén, az azt jelenti, hogy „Helló, örülök, hogy megismerhettelek!”

Hirdetés
>!
krisztin1 P

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

– (…) New Yorkban lakom az anyámmal és az öcsémmel, de az anyám lepakolt ide minket, hogy töltsük a nyarat az apánkkal. És most itt ragadtam, és teknőstojásokra vigyázok, miközben egy röplabdás és autószerelő és akváriumi önkéntes megpróbál rám hajtani.
– Én nem hajtok rád – ellenkezett Will.
– Nem?
– Higgy nekem. Észrevennéd, ha rád hajtanék. Nem tudnál ugyanis ellenállni a vonzerőmnek.

140. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Veronica Miller (Ronnie) · Will Blakelee
>!
ParkYeonSeul

Will alig tett pár lépést, amikor egy fehér dolog suhant el mellette. Egyenesen Scott irányába tartott, aki szintén látta a közelgő veszélyt, ezért ösztönösen félreugrott.

60. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Will Blakelee
>!
Szelén P

– Micsoda városi lány! – ingatta a fejét gúnyosan Will. – Tudsz te egyáltalán horgászni?
– Nem hinném, hogy túl nehéz. Ráteszed a csalit a horogra, bedobod a vízbe, és tartod a botot. Eddig jó?
– Aha, ha csak ennyi lenne! De tudnod kell, hogy hol dobd be a csalit, és az sem mindegy, hogy dobod be. Emel-lett az is számít, hogy milyen csalit vagy műcsalit hasz-nálsz. Ez attól függ, hogy milyen halat szeretnél kifogni, vagy hogy mennyire tiszta a víz. És aztán ott van még az is, hogy mikor emeled fel a botot. Ha túl korán vagy túl későn rántod meg a zsineget, odalesz a zsákmány.
Ronnie elgondolkozott a fiú szavain.
– Akkor magyarázd el, hogy most miért rákot vettünk csalinak?
– Mert ez volt akciós – hangzott a válasz.

Kapcsolódó szócikkek: Veronica Miller (Ronnie) · Will Blakelee