!

Vladislav Basarab Dracul személy

Jeaniene Frost: Első lobbanás
Jeaniene Frost: Második kísértés

Idézetek

>!
Diana_L IP

– Nem kenyerem a mellébeszélés, mert akik szép szavakba burkolják a mondandójukat, később azok lesznek a legrosszabb árulók.

233. oldal, 32. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Vladislav Basarab Dracul
>!
Brill88

– Miről akartál beszélni velem? – kérdeztem, és megráztam a fejemet, mintha az kiverne belőle minden veszélyes gondolatot.
– A túlélési esélyeidről.
A hangsúlya könnyed volt, és arcán ugyanaz a kellemes kifejezés ült, amit ijesztőbbnek találtam, mint a fenyegető grimaszát. Számtalan gyilkosnak láttam már az arcát, de egyikük sem volt képes olyan szenvtelen barátságosságot ölteni magára „munka” közben, mint Vlad.

Kapcsolódó szócikkek: Leila · Vladislav Basarab Dracul
>!
Brill88 

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Az első egy rövid, barna hajú pasas volt, akinek a vigyora alapján azt feltételeztem, hogy ő gúnyolódott az imént Vladdal köszönés helyett.
Jóképű, már-már túl csinos volt az arca, amitől úgy éreztem, egy kicsit kevesebb izommal, egy parókában és némi sminkkel jól mutatna női ruhában.
Vlad mogorvasága mosolyba olvadt, ahogy a barna pillantása felém rebbent, mintha hallotta volna a gondolataimat.
– Úgy nézem, téged is helyre tett, Bones – mondta lassan.
– Nagyon úgy tűnik – kacsintott rám Bones. – Igaz, hogy sokféle álcát viseltem már, de a női ruhánál meghúztam a határt.

>!
Brill88

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

– Láncoljalak meg?
Hamiskás mosolyt villantottam rá.
– Ugyan már, biztos vagyok benne, hogy fantáziáltál már róla.
– Napról napra egyre többet – motyogta baljós hangsúllyal…

Kapcsolódó szócikkek: Leila · Vladislav Basarab Dracul
>!
Brill88

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

– Azt mondod, szeretsz, de az a férfi, akit te szeretsz, nem létezik. Az a férfi nem élte volna túl az éveken át tartó verést és erőszakot gyerekként, amikor csak a puszta gyűlölet tartotta vissza attól, hogy megtörjön. Az a férfi nem húzott volna karóba húszezer foglyot, hogy rettegésbe taszítson egy felé nyomuló nagyobb sereget, mert a félelem maradt az egyetlen taktikai előnye. Az a férfi nem börtönözte volna be az egyik legközelebbi barátját, amiért hazudott neki egy nőről, akihez gyengéd érzelmek fűzték. Én nem az a férfi vagyok.
Leengedte a kezét, és hátralépett, az arckifejezése még mindig ijesztően heves volt.
– Látod, nem azt akarod, hogy én szeresselek. Te arra a férfira vágysz, akit kitaláltál magadnak. A lovagra, de én a sárkány vagyok, és mindig is az maradok.

Kapcsolódó szócikkek: Vladislav Basarab Dracul
>!
Brill88

– Ne takargasd magad senki előtt! – mondta, és lelökte a hajamat a vállamról. – Csak az ostoba emberek szánják a túlélőket a hegeik miatt. Sose alázkodj meg ostoba emberek előtt!

Kapcsolódó szócikkek: Vladislav Basarab Dracul
>!
krisztin1 P

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

– Bones tanította, hogy ha nagyon idegesítő dalokat játszol a fejedben újra meg újra, az hatásos gondolatolvasás ellen. Rajtad akartam kipróbálni, de változtak a dolgok.
– Juttasd eszembe, hogy öljem meg Bonest, ha legközelebb találkozunk – morrant rám.

Kapcsolódó szócikkek: Leila · Vladislav Basarab Dracul