!

Victor Wall személy

Helena Silence: Enigma
Helena Silence: Ezüsthíd

Idézetek

>!
Dia21

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

– A környéken volt dolgom, amikor láttam, hogy Lena a fa alatt fekszik. Azt hittem, hogy valami baja van, ezért odamentem. Fölé hajoltam, aztán… (…) Az unokahúgod azt hitte, hogy az egyik ló mászkál körülötte. Szóval, annyi történt, hogy átkarolta a nyakamat, én meg kihasználtam a lehetőséget, és megcsókoltam. (…) Nem volt szép tőlem. Ezután nem tért magához körülbelül tíz percig.
(…)
– Oké, semmit sem értek. – dörzsölte meg a homlokát Victor. – Kezdjük az elejétől. Mondjuk ott, hogy mi a fenéért csókolgatod te az én unokahúgomat?

154-155. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Victor Wall
>!
Fay 

Az álmokat követni kell, és megvalósítani (…).

21. oldal

Kapcsolódó szócikkek: álom · Victor Wall
>!
Fay 

– Hunyd be a szemed, és próbálj meg semmire sem gondolni.
– Ez ellentmondás. Ha a semmire gondolok, az is valamivé válik. Vagy épp ellenkezőleg, egy csomó minden felmerül bennem, csak azért, mert tudom, hogy nem szabad rágondolnom – magyaráztam.

436. oldal, 27. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Lena Wall · semmi · Victor Wall
>!
Whatsername

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

– Az apád nem igazán kedvel.
– Lehet. De nem is őt veszed el, ugye?

190. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Lena Wall · Theo Clark · Victor Wall
>!
Whatsername

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

– Most, hogy mindenki örül, elindulhatnánk. Ethel hajnal óta zaklat, hogy mikor érkezünk. Már bánom, hogy megtanítottam azt a nőt SMS-t küldeni. Azóta előszeretettel üzenget akkor is, ha kész a vacsora.

191. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Victor Wall
>!
DarknessAngel

Valószínűleg akkor sikerült tényleg felnőnöm, amikor először fogtalak a karomban. Aznap érkeztél meg Coloradóba. Elaludtál a kocsiban, én vittelek fel a szobádba. Életem legbecsesebb perceivé váltak azok.

Más világ - 517. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Lena Wall · Victor Wall
Hirdetés
>!
Ercsusz

Amikor a nagybátyámmal bejöttünk, még dél sem volt, és alig fél órát beszélgettünk. Ami azt jelenti, hogy legalább másfél óra kiesett. Arra még emlékeztem, hogy ültem és próbáltam nem gondolkozni. A jelek szerint prímán ment.

62. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Lena Wall · Victor Wall
>!
Ercsusz

– De ha megint becsapsz, istenemre esküszöm, kinyírlak! A saját lovad után kötlek, és én magam ülök a hátára, hogy garantáltan ne éld túl!
– Te jó ég, asszony, vérszomjas vagy!

Kapcsolódó szócikkek: Emma Tree · Victor Wall
>!
Ercsusz

– (…) Az életben semmit sem adnak ingyen. Mindig lesznek olyan pillanatok, amelyeknek meglátod majd a könnyebb oldalát. Izzasztó, büdös, fájdalmas vagy kényelmetlen dolgok. Amelyeket legszívesebben hagynál a fenébe, mert azt gondolod majd, nem éri meg. De gondolj bele, Léna! Mi van, ha megéri? Mi van, ha legalább egy ilyen izzasztó, büdös, fájdalmas vagy kényelmetlen dolog úgy beüt, hogy megváltoztatja az életed.

Kapcsolódó szócikkek: Lena Wall · Victor Wall
>!
Ercsusz

Ha fáj, hogy nem vagyok ott, gondolj rám, a közösen eltöltött időre. De sose merülj el a fájdalmadban, mert nem éri meg. Élj, kicsim! Élj, hogy majd a végén azt mondhasd, minden pillanat megérte.

Kapcsolódó szócikkek: Victor Wall