!

vagina tárgy

Jordan Belfort: A Wall Street farkasa
Julie Mine: A szex fogságában
Darvasi László: A könnymutatványosok legendája
Umberto Eco: Bábeli beszélgetés – Minimálnapló
Mario Vargas Llosa: Julia néni és a tollnok
Eve Ensler: A Vagina Monológok
Roy Porter: Vér és virtus
Lator László (szerk.): Gyönyörök sötét kútjai
Norinaga Akira: A legszebb virágok
Marilyn Lowell: Marilyn Lowell Ezeregyéjszakái
Jacques Serguine: Buja Zélandia
Lionel Shriver: Beszélnünk kell Kevinről
Cathryn Cooper (szerk.): Pajkos mesék 2.
Cathryn Cooper (szerk.): Pajkos mesék 3.
Cathryn Cooper (szerk.): Pajkos mesék
Tánczos Vilmos: Szimbolikus formák a folklórban
Almássy: Vágytól az ágyig
Cathryn Cooper (szerk.): Pajkos mesék 4.
Emma Becker: M.
Caitlin Moran: Hogyan legyünk tökös csajok
Catherine Anderson: Csodálatos utazás
Csalog Zsolt: Krisztina
Sylvia Day: Megigézve
Jodi Picoult: Sorsfordítók
Kelecsényi László: FilmSZEXtétika
Leslie Steve: Izzó vágyak avagy a kéj börtönében
David Lynch – Kristine McKenna: Aminek álmodom

Idézetek

>!
Zakkant_Tudós

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

A fizikusok szerint egy mozgásban lévő test súrlódás hiányában örökké mozogni fog. És lábaid most pontosan ezt ígérik nekem: egy végtelen utazást. Ezt alátámasztandó, most mintha a végtelenségbe nyúlnának így alulról nézve. És mégis ott van egy világosan látható pont, ahol a harisnya véget ér, ahol a láb már nem láb többé, hanem üde bőrű combhajlat. Afölött, ahol a sötét harisnyák végződnek, olyan régiókhoz érünk, melyek már elég közel vannak a puncidhoz, hogy jellegzetes zamatuk legyen… Ahogy pár mérföldnyire az óceántól a levegőben már érződik az összetéveszthetetlen tengerparti illat.

70. oldal, Kalandozás a tűsarkaktól az arcodig

Kapcsolódó szócikkek: láb · vagina · végtelen
>!
Zakkant_Tudós

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

A lábad úgy belepasszol a cipőbe, mint a farkam a pinádba, kellemesen feszül rajta, de azért nem túlzottan, a belsejével érintkező hús felséges érzés.

70. oldal, Kalandozás a tűsarkaktól az arcodig

Kapcsolódó szócikkek: láb · vagina
>!
Zakkant_Tudós

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

    Mikor megláttam, hogy egy kéz érinti meg Julia pináját, először azt hittem, az a sajátja. Aztán rájöttem, az Margaret keze, és ez a felismerés csak tovább fokozta erekciómat.
    Most lehuppantam rájuk, egyik kezemmel még mindig Margaret puncijában, másikkal pedig Julia hátsójában. Egyfajta háromtagú emberi piramist alkottunk. Fejem egy szintben volt a lapockájukkal, merev farkamat kéjes érzéssel nyomtam abba a résbe, ahol kettejük combja találkozott. A hímtagomat két oldalról közrefogó puha hús egy metaforikus puncit képezett. Most, miközben kecses hátukat csókolgatom és testnyílásaikkal játszadozom, úgy éreztem, mintha egy új, harmadik nőt dugnék. A hús, az illat és az örömérzet olyan kollázsa volt ez, melyben a nejem és barátnője egyesültek. Még kettejük hangja is kezdett eggyé válni. Most tehát balomon nem Margaret boldog hüppögését, jobbomon pedig nem Julia heves nyögéseit hallottam, hanem egy zenei együttest, amelyből nehéz lett volna kivenni az egyének hangját. Ez a kórushatás transzcendens, fennkölt jelleget kölcsönzött az egész érzéki élménynek, és amikor a két nő orgazmusa beindította az enyémet is, úgy éreztem, mintha álmodnék… igencsak nedves álom volt.

164. oldal, Parti hármasban

Kapcsolódó szócikkek: szex · szexualitás · vagina
>!
Zakkant_Tudós

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

    Az öltözőasztalomra néztem és kiszúrtam egy flakon dezodort. Villámgyorsan elvettem onnan, majd kinyitottam éjjeliszekrényem fiókját. Bekentem a flakont vazelinnel, amit minden eshetőségre készen ott tartottam. Az oldalamra feküdtem, térdeimet felhúztam és a flakont a saját lukamnak kezdtem dörgölni. Még mindig láttam őket, azt is, mikor a műpénisz szinte teljesen eltűnt Sarah-ban.
     (…) Két kezét a falnak támasztotta, s úgy lovagolt, testét keményen a srác lágyékának ütve, vadul a vágytól. Feje ide-oda himbálódzott, haja vadul repkedett körülötte. Mint aki teljesen bevadult, keményen baszott, mígnem Ricky egyetlen
mozdulattal hanyatt perdítette, továbbra is felnyársalva Sarah-t, aztán csak dugta, löködte belé a dákóját, míg végül mindenhol csörgött róluk a veríték.
    Most hallottam őket a falon keresztül. Kiabáltak, azt üvöltözték, hogy elmennek. Nem lepett meg, inkább azon csodálkoztam, hogy bírták ilyen sokáig.
    Jómagam a puncimba nyomtam a flakont, és eszeveszetten dörgöltem a csiklómat. Ám ez nem volt elég, többet akartam. Egy férfit, akitől elélvezek, igazi nő módjára. Ricky végül kihúzta farkát és Sarah mellére fröcskölte a nedűt. A csaj hanyatt feküdt és két kézzel dörgölte el a bőrén, haja az arcához tapadt, aztán elpilledve nyúlt el a srác mellett. Ricky kimerülten hevert ott, mellkasa le-föl járt, farka lekókadt, combjának egyik oldalán pihent mint egy jókora kobra, még mindig vaskos volt és csöpögött belőle a nedű.

195-196. oldal, A harisnya

Kapcsolódó szócikkek: dezodor · orgazmus · szex · szexualitás · vagina
>!
Zakkant_Tudós

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

    Hirtelen kinyílt a kézitáskám és kondomokat húzott elő a tasakjukból. Vagy egy tucatnyi fasz jelent meg ott előttem, kezek fogták a lábamat és a karomat, széthúzták azokat és egyre csak dugtak engem minden elképzelhető helyzetben.
    Soha még ehhez foghatót nem éltem át életemben. Minden testnyílásomat nyalogatták és megdugták.
    A legjobb az volt, mikor ráültem egy faszra, az mélyen nyomult a puncimba, egy másik pedig a seggembe hatolt. Egy harmadikat a számba dugtak, eközben kezek csipkedték és húzogatták a mellbimbóimat. Ennyit még életemben nem élveztem, és valljuk be őszintén, ez volt a legbiztonságosabb szex, amit valaha is átéltem.
    Ezektől a fickóktól nem kaptam nemi betegséget.
    Három napot töltöttem ott, ezalatt dugtak minden elképzelhető helyzetben, és csak a jó ég tudja, kicsodák.

208. oldal, Ismeretlen erő

Kapcsolódó szócikkek: orgia · szellem · szex · szexualitás · vagina
>!
Zakkant_Tudós

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

Elképzelte, hogy a férfi a székén ül, nadrágja bokáig letolva, merev kemény farka az égnek mered, ő pedig a combjai közé térdel és maszturbál, úgy veszi szájába a hímtagot.
     – Biztos jóízű – gondolta magában Anna, miközben mellbimbóit a tükörnek dörgölte, melynek hűvös érintésétől a lélegzete is elakadt és körmeivel most a farpofájába vájt. Most egyszeribe a már jól ismert erotikus izgalmi hullám söpört végig testén. Elképzelte, hogy csak tűsarkú cipő és harisnyája van rajta, úgy hajol egy asztal fölé, segge kidudorodik, miközben a férfi az ő forró puncijába csúsztatja pompás, véreres faszát. Szinte érezte, ahogy a hímtag kitölti az ő forrongó szerelmi barlangját és mikor elképzelte, hogy beléömlik a férfi sűrű, forró nedve, teste megremegett, rángatózott a hirtelen hevesen rátörő orgazmustól, érzékei millió apró kristállyá robbantak szét, mielőtt lebegve ért ismét földet.

62-63. oldal, Randi a könyvtárban

Kapcsolódó szócikkek: orgazmus · szex · szexualitás · vagina
>!
Zakkant_Tudós

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

Totál benedvesedtem, úgyhogy minden akadály nélkül siklott belém.
     – A kurva életbe, Hannah… nem tudom visszatartani…
     – Ó, egek… én sem…
    Rövid, gyors mozdulatokkal döfködött, de azt hiszem, ha csak áll ott és meg sem moccan, a feltörő fehér hőség akkor is ott égette volna belsőmet. Fejemet a mellkasába fúrtam, hogy elfojtsam kiáltásomat, ő viszont úgy nyögött, mint akinek elviselhetetlen fájdalmai vannak, így szinte bizonyos, hogy elriasztotta a környék vadjait.
    Lassan engedett vissza a földre, lankadó pénisze kicsusszant belőlem, nedvei összevegyültek a hasamon csorgó verítékkel.

134-135. oldal, Válaszút

Kapcsolódó szócikkek: orgazmus · szex · szexualitás · vagina
>!
Zakkant_Tudós

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

    Szemem lehunytam és messze elkalandoztam… Guy épp megragadja hosszú, kemény farkát és Kylie puncijába meríti. A lány felkiált, majd felpattan és nedvesen csillogó lábait Guy dereka köré fonja, karjaival átfogja a nyakát. A srác a tomporánál lógva tartja őt, miközben csípőjét ritmikusan mozgatja előre-hátra, ki-be csúsztatva farkát Kylie kitágult puncijába, mindezt ott a szemem láttára, pedig a vágy majd szétvetett engem is.
    Egyik kezem most lecsúsztattam a hasamon egyenesen a combjaim közé… éreztem a puha, bársonyos szőrzetet, aztán nekiestem megduzzadt csiklómnak. Jobbra-balra csóváltam fejem, egész testemben remegtem, a puncim szinte izzott, akárcsak minden más porcikám.
    Guy közben egyre csak lökdöste csillogó faszát Kylie mohón tátongó puncijába, megfeszülő izmaik élesen rajzolódtak ki, megmutatva a férfi irigylésre méltó domborulatait lábán, karján és hátán. Kylie a férfi nyakába kapaszkodott, tomporát riszálva Guy keményen döfködő dákóján, eközben nyelvével körözött a férfi szájában, teste és mellei Guy lökéseinek ritmusára ringatóztak.
     (…)
    Három ujjam csúsztattam sikamlós szeméremnyílásomba, a középső ujjpercekig merítettem belé. Aztán ritmikusan döfködtem a puncimat, ahogy azt Guy tette az orgazmustól magán kívül lévő Kylie-val… hüvelykujjam a csiklómon csúszkált, ujjaimmal a mellbimbóimat morzsolgattam. Guy most szélesre tárja száját, teste megvonaglik. Aztán ritmikusan lüktetve mélyen lövelli magvát Kylie testébe, ők ketten most eggyé válnak, oly erőteljesen reszketnek, hogy félő, egyensúlyukat vesztik és az óceánba zuhannak.
    És e pillanatban – fürge ujjaim és ügyes hüvelykujjam nyomán – elemi erővel tört fel puncimból és csiklómból az orgazmus, egy szökőár erejével söpört végig víztől csöpögő testemen, a fantáziámból kipattant szerelmesekkel együtt sodort a tengerbe. Térdeim összecsuklottak alattam, remegtem a gyönyörtől és levegő után kapkodva ereszkedtem a tengerpart homokjára… A szőnyegre.
    Teljes egy perc múltán nyitottam ki a szemem. Pislogva néztem azt a mezítelen, térden kuporgó lányt ott a tükörben. Aztán lassan csúsztattam ki nedves ujjaimat lucskos puncimból és zavartan tűnődtem azon, vajon hagy-e foltot a szőnyegen az a tócsa. Még mindig csöpögő testtel kászálódtam talpra és a függönyön keresztül támolyogtam ki a balkonra, hagytam, hogy a zuhogó eső lehűtsön kissé és lemossa az önkielégítés ragacsos bizonyítékát.

153-155. oldal, Szökőár

>!
Zakkant_Tudós

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

    Hat hete gondolok már arra a lányra a reggeli zuhanyzás közben, szappanozom a mellemet és mellbimbóm megkeményedik, közben elképzelem, hogy ő néz engem. Aztán már képtelen vagyok visszafogni magam és két kezem lefelé kalandozik a testemen. Egyikkel széthúzom duzzadt szeméremajkamat, miközben a másikkal becsusszanok a résbe, majd körözni kezdek csiklóm körül, míg el nem megyek.

231. oldal, A kozmetikusnál

Kapcsolódó szócikkek: maszturbáció, önkielégítés · vagina
>!
Zakkant_Tudós

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

     – Kidobtak! – Azzal elmosolyodik és totál széttárja lábait, mint valami balerina. – A fickó felesége korábban jött vissza valami üzleti útról vagy ilyesmi. Édesem, megjöttem! – Azzal felkacag. – Engem meg ott talált lekötözve a nagy ágyukon, szélesre tárt combokkal…
     – A puncid meg ott virított vörösen – mondtam elképedve. – Te jó ég, el tudom képzelni. És még mit látott az asszony?
     – Hát Joe-t, amint ott volt rajtam és baszott.

198. oldal, A ház úrnője

Cathryn Cooper (szerk.): Pajkos mesék Erotikus történetek

Kapcsolódó szócikkek: szexualitás · vagina