Trevor személy

James Lecesne: Trevor

Idézetek

mrsp>!

Az emberek nem veszik észre, hogy néha egy érzés olyan erős, hogy inkább csak lefeküdnél és meghalnál, mint hogy tovább érezd.

69. oldal, Tizenkettő

Kapcsolódó szócikkek: Trevor
Chöpp>!

    Mikor fiatal vagy, azt mondják, majd túljutsz rajta, és ezt úgy mondják, mintha amit érzel, nem lenne valóságos, vagy csak gyakorlás lenne valamire, ami majd még később jön el az életed során. De csak az számít, ami most van. A szeretet, amit ma érzel, csak ez az a szeretet, amit ismersz, jó vagy rossz, ezzel kell boldogulni.

69. oldal

Kapcsolódó szócikkek: most · szeretet · Trevor
mrsp>!

Vicces, ha az ember halottnak tetteti magát, és csak hever ott, miközben a világ megy tovább nélküle.

10. oldal, Egy

Kapcsolódó szócikkek: Trevor
Carmilla >!

Azt mondják, mikor meghal az ember, lepereg előtte az egész élete, de azt nem mondják, hogy a legeslegutolsó nap az a legeslegrosszabb, és az ember inkább ne pörgesse le újra.

62. oldal, Tizenegy (Tilos az Á, 2014)

Kapcsolódó szócikkek: Trevor
mrsp>!

Valami baj van velem, és ez nyilvánvalóan látszik is. De micsoda? Nem számított, milyen hosszasan álltam a tükör előtt, nem számított, milyen feszülten meredtem a tükörképemre, nem láttam azt, ami mássá tesz a többiekhez képest. Az életem nyilvánvaló tragédia: vicces, hogy pont én vagyok az egyetlen, aki nem látom.

43-44. oldal, Hét

Kapcsolódó szócikkek: Trevor
mrsp>!

Nem jár mindenkinek, hogy szeressék?

57. oldal, Tíz

Kapcsolódó szócikkek: Trevor
Hirdetés
mrsp>!

Nem tudom, miért, de lenyűgözött a kép és a történet, ahogy meggyilkolta Jean-Pault a fürdőkádban egy francia forradalmár, bizonyos Charlotte Corday. Talán, mert arra emlékeztetett, hogy bárkivel, bármelyik pillanatban megtörténhet bármi. Az életünk megváltozhat – vagy véget érhet – egyetlen szempillantás alatt.

19. oldal, Három

Kapcsolódó szócikkek: Jean-Paul Marat · Trevor
DoreenShitQ>!

(…) bárkivel, bármelyik pillanatban megtörténhet bármi. Az életünk megváltozhat – vagy véget érhet – egyetlen szempillantás alatt.

19. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Trevor
kriszmanesz P>!

[…] csapdába estem egy olyan helyen, ahol mindenki azt hajtogatja, hogy meleg vagyok. Nem az volt a kérdés, hogy meleg vagyok-e vagy nem. Hanem ez: nem helyes megállapítást tenni mások szexuális hajlamairól, és pont ugyanennyire nem helyes azt követelni, hogy valaki nyilvánítsa ki szexuális hajlamait, ha ő ezt nem akarja. Csak azért, mert valakit zavar a bizonytalanság, és nem bírja a paradox vagy kétértelmű helyzeteket, még nem jelent azt, hogy a világon mindenki így működik. Vagyunk páran, akik inkább maradunk rejtélyek – még saját magunknak is –, amíg nem állunk készen.

51. oldal (Pozsonyi Pagony, 2014)

Kapcsolódó szócikkek: rejtély · Trevor
mrsp>!

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

– Nem vagyok szakértő – mondtam neki –, de sosem hallottam egyetlen olyan esetről sem, hogy valaki megsüketült volna önkielégítés miatt.
– Mit mondtál? – kérdezett vissza Zac, megjátszva a süketet.

14. oldal, Kettő

Kapcsolódó szócikkek: Trevor · Zac