!

Trevor személy

James Lecesne: Trevor

Idézetek

>!
mrsp

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

– Nem vagyok szakértő – mondtam neki –, de sosem hallottam egyetlen olyan esetről sem, hogy valaki megsüketült volna önkielégítés miatt.
– Mit mondtál? – kérdezett vissza Zac, megjátszva a süketet.

14. oldal, Kettő

Kapcsolódó szócikkek: Trevor · Zac
>!
mrsp

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Trevor!
Utálom, hogy ezt kell írnom, de buzi vagy, gyenge ember, és talán meg sem érdemled, hogy éljél.

Pinky

40. oldal, Hat

Kapcsolódó szócikkek: Pinky Faraday · Trevor
>!
DoreenShitQ

Azt mondtam, hogy az egyik legelső dolog, amire a színház minket, fiatal drámatanoncokat megtanít, hogy „the show must go on”. Kell és kész.
– De miért? – kérdezte Pinky.
– Nem tudom – feleltem. – Csak kell.
Abban a pillanatban, hogy ezt kimondtam, tudtam, hogy eldöntöttem. Döntöttem a jövőmről, és ezt el kellett mondanom valakinek.
– Figyelj! – kezdtem, mikor megálltunk a járdán. – Mondhatok neked valamit, amit még soha nem mondtam el egyetlen teremtett léleknek sem egész életemben?
– Persze.
– Úgy döntöttem, hogy a színház lesz az életem.
– Fasza!

32-33. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Pinky Faraday · Trevor
>!
DoreenShitQ

Hűvös, friss volt a levegő, az ég sötétkék, mint az álombeli mennyország. Azt hiszem, életemben először voltam igazán és teljesen boldog. Csak poroszkáltunk a járdákon, néha-néha megálltunk, hogy a jövőnkről beszéljünk.

32. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Pinky Faraday · Trevor
>!
DoreenShitQ

Hazafelé emlékeztettem magam: az élet nem is lehetne jobb.

31. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Trevor
>!
DoreenShitQ

Pinky megértett és egész úton hazafelé bátorított, hogy kövessem az álmaimat. Még ha egyetlen cseppnyi tapasztalata sem volt a szórakoztatóiparról, azt mondta, felismeri a tehetséget, ha látja, és – szerinte legalábbis – megvan bennem minden, ami a nagy sikerhez kell. Aztán hozzátette, még egy féleszű számára is világos, ha valakiben ilyen szenvedély lobog, mint bennem, az sokra viszi ebben a világban.
Pinky vacsoraidőben ért haza. De mielőtt bement volna a házba, azt mondta, különleges vagyok, és nem érti, miért nem vett észre mostanáig. Egy utcai lámpa fénye alatt állt, úgy festett, mint valami egy szuperhős. Ahogy mentem hazafelé, azt gondoltam magamban, ha valaki idejönne egy géppisztollyal, és azzal fenyegetőzne, hogy megöli Pinkyt, felajánlkoznék helyette. Ő biztosan megérdemli, hogy éljen.

33. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Pinky Faraday · Trevor
Hirdetés
>!
DoreenShitQ

Zac mindig sokat panaszkodott. Leginkább arról, hogy mások láthatatlannak kezelnek minket. Íme a kedvenc mondatai:

1. Még csak nem is köszönnek.
2. Az a lány átnézett rajtam!
3. Tényleg úgy tesznek, mintha nem is léteznénk? Helló!

Ha Zac rákérdez, én mindig elmagyarázom, ahelyett hogy arra várna, hogy mások köszönjenek neki vagy észrevegyék, inkább CSINÁLHATNA valamit, amivel kitűnne. – Észre kell vetetned magad az emberekkel – mondtam. – Ki kell állni, hogy kitűnhess.

34-35. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Trevor · Zac
>!
DoreenShitQ

Tovább beszélt, elmesélte, hogy otthon nem jó a helyzet. Az apja ámokfutást rendezett az elmúlt huszonnégy órában, és teljesen a feje tetejére állította a Faraday-házat – szó szerint. Nem akartam beleszólni a dolgaiba, de megkérdeztem, biztonságban van-e. Azt mondta, pillanatnyilag igen, mert felmászott a padlásra, és épp onnan hív, ezért kell suttognia. – Ha történne veled valami, Pinky – mondtam könnyeimet nyelve –, nem bírnám tovább csinálni! Tényleg nem.
– De igen – felelte. – Meglepődnél, milyen gyorsan túljut az ember a legrosszabbon is.
Hideg borzongás futott végig a gerincemen, mert tudtam, hamarosan be kell bizonyítanom Pinkynek, hogy ő olyan ember, aki megérdemli, ne jusson rajta túl senki gyorsan.
– Nem – közöltem. – Nem jutnék.

37-38. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Pinky Faraday · Trevor
>!
DoreenShitQ

Megkérdeztem, hogy miért van egyáltalán szükségem címkékre, miért kéne bármi másként meghatároznom magam, mint hogy én vagyok Trevor. Az nem elég?

52. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Trevor
>!
DoreenShitQ

Néha, magam szórakoztatására megpróbáltam elképzelni az iskolatársaimra váró szomorú jövőt. Például elképzeltem, ahogy Turk egy másfél szobás lakásban él, részleges kilátással egy jelentéktelen amerikai városra. Elképzeltem, hogy Turk harmincéves korára majd egy olyan állásban ragad, ahonnan nem visz az út semerre, és nem jelent semmit sem. Nem lesz felesége, sem barátnője, talán csak egy macskája.A focikupái ott fognak trónolni a tévén, de csak Turk csodálja majd őket. Esténként leginkább ott ül majd, és azon tűnődik, hol rontotta el. Hogy történhetett, hogy egyik nap még a csúcson volt, aztán gyakorlatilag másnapra senki lett, egy tökéletes senki? Aztán többhavi lélekboncolgatás után, egyik este beugrik neki:
– Már tudom – mondja magának. – Rendesebbnek kellett volna lennem azzal a Trevor gyerekkel az iskolában. Az egész életem teljesen más lenne, ha nem vagyok ilyen nyíltan gonosz vele. És később, még aznap este, az az ötlete támad, hogy felhív, és személyesen kér bocsánatot, mielőtt késő lenne. Rám keres a Facebookon, és mikor nem talál, megnézi a tudakozót, és ott is megpróbálkozik a kereséssel. Sajnos nem fog megtalálni ott sem, mert más késő lesz. Már halott leszek.

54-55. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Trevor