!

Thomas Lightwood személy

Cassandra Clare – Sarah Rees Brennan: Csak árnyékok
!

Cassandra Jean alkotása


Idézetek

>!
Zetsuen

– Ah! – szólt Christopher. – Ettől eltekintve hasonlítasz valamelyest a nagyapádra? Mármint a démonra.
– Nem kérdezheted meg csak úgy valakitől, hogy hasonlít-e a démon nagyapjára! – nyüszítette Thomas.

69. oldal (Könyvmolyképző, 2015)

>!
deen

– Akkor vége? – kérdezte Thomas. – Hála az Angyalnak! Az a helyzet, hogy ideges leszek, ha sokan vesznek körül. Fogalmam sincs, mit mondjak nekik. Nem vagyok szellemes, mint te, vagy rátarti és kívülálló, mint James, de még csak Zakkantfalvára sem költöztem, mint Christopher. Azért jöttem az Akadémiára, hogy végre ne piszkáljanak a nővéreim, de még ők is kevésbé zavarnak, mint a repülő faltörő kosok meg a folyton összeverődő emberek. Lehetne végre egy kis csend meg nyugalom?

67-68. oldal (Könyvmolyképző, 2015)

>!
Szücsi

– Á, úgy döntöttél, már nem is viszolyogsz Matthew-tól? – kérdezte Christopher. – Nagyszerű! Komolyan megbántottad szegényt. Bár erről nem szabad neked beszélnünk. – Álmatagon méricskélte a kenyereskosarat, mintha az valamiféle csodálatos festmény volna. – Erről megfeledkeztem.
Thomas homloka az asztalon koppant.
– Hogy bírsz ilyen hülye lenni?

Hirdetés
>!
nadetti

Thomas idősebb volt, mint James és Christopher, de sokkal alacsonyabb. Sophie néni egy évvel tovább otthon tartotta, mert sokat betegeskedett. Thomas most egyáltalán nem tűnt betegnek, de kétségkívül meglehetősen kis növésű maradt. Napbarnította bőrével, barna hajával, barna szemével és apró termetével leginkább egy félős vadgesztenyére hasonlított. James azon kapta magát, hogy legszívesebben megsimogatná Thomas fejét.
Matthew megsimogatta Thomas fejét.

27. oldal