Theo Clark személy

Helena Silence: Ezüsthíd

Idézetek

Cinti>!

– Privát lift?
– Okos vagyok, és piszkosul szexi. Ennyi jár nekem.
– Egy nagyobb adag szerénység szintén járna neked, de azt sajnos kihagyták a csomagból – mondtam fejcsóválva, majd besétáltam a tágas felvonóba.
– Pontosan tudom, hogy ilyen beképzeltnek szeretsz. Felvidítalak vele, valld be!
– Eszemben sincs! Még egy bók, és a hatalmas arcod kiszorít a liftből.

100. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Lena Wall · Theo Clark
borostyan P>!

– A szomszédunk megfenyegetett, hogy ha megint főzni próbálok, rám szabadítja a katasztrófavédelmet. És a csivaváját. Gondoltam minek kockáztatni, Luie már így is mindig vicsorog rám, amikor összefutunk.

190. oldal

Kapcsolódó szócikkek: főzés · Theo Clark
Ercsusz>!

– Mondtam már, hogy fantasztikus vagy?
– Néhányszor. De szeretem hallani. Legalább addig sem magadat fényezed.

Kapcsolódó szócikkek: Lena Wall · Theo Clark
Fay>!

Nem bírtam tovább, letéptem a láncot a nyakamból, és elhajítottam.
Theo később azt állította, majdnem megvakítottam. A lánc elrepült a feje felett, nem okozott neki sérülést. Ő persze úgy viselkedett, mintha háborús övezetbe került volna. Ijedten behúzta a nyakát, előkapta a képzeletbeli adó-vevőjét, és beleszólt a képzeletbeli osztagának, hogy a száznégyes szobát kerüljék el, mert „alacsonyan szállnak a harci nyakláncok”.
Először azt hittem, hogy a zárt osztályról szökött, de aztán az ágyam melletti székre telepedett, és beszélni kezdett.

91. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Lena Wall · Theo Clark
Fay>!

Mióta ismertem Theót, tudtam, hogy vannak bizonyos emberek az életben, akikkel azonnal meglehet találni a közös hangot. Akik előtt, bár tűnjenek teljesen idegennek, mégis feltárod az életed. Megnyílsz nekik, és ők is megnyílnak neked. Hasonló lelkek.

312. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Lena Wall · Theo Clark
Cinti>!

Már az első pillanatban, amikor megláttalak, amikor a szemedbe néztem, tudtam, hogy benned százszor, ezerszer több erő van, mint mutatod. Csak egy időre hagytad, hogy valaki ennek az ellenkezőjéről győzzön meg. De teszek róla, hogy ez soha többé ne fordulhasson elő. Mert te erős vagy, Silver.

Kapcsolódó szócikkek: Theo Clark
Ercsusz>!

– […] Melletted akarok lenni, amikor rájössz, hogy belém estél. Mert én jó parti vagyok. Nincsenek káros szenvedélyeim, egészséges vagyok, önzetlen, van humorom, jó sok pénzem, amit képtelen lennék egyedül elkölteni, és még rendkívül jól is nézek ki.
– A társkereső ügynökségek kapkodnának utánad, ez tény.

Kapcsolódó szócikkek: Lena Wall · Theo Clark
Fay>!

– Te vagy az egyetlen biztos pontom. Bocsánatot kérek. Próbálom többé nem vizsgálgatni az ajándék ló fogát.
– Helyes. Bár kérlek, többé ne hasonlítgass lóhoz. Kiskoromban sokáig kiálltak a metszőfogaim, a suliban csúfoltak is miatta. Maradandó lelki sérüléseket okozott. Álmomban még ma is hallom azokat a ronda gúnyneveket. Gyí, Theóóóó! Meg hasonlók.

95. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Lena Wall · Theo Clark
Whatsername>!

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

– Ó, anyám, mit műveltél?
– Hát nem bájos? Nézz csak rá, egy álom ebben a ruhában. – Anya, én nem vagyok egy Christian Dior, de még én is látom, hogy itt-ott nem passzol. – Ó, ugyan már, azon könnyen segíthetünk! Egy jó varrónő fél nap alatt méretre igazítja. – Anya, ugye emlékszel még rá, hogy a telefonban mennyire kihangsúlyoztam, hogy Silverrel csak barátok vagyunk. Barátok. Szó sincs szerelemről vagy bármiféle kapcsolatról – mondta keményen. – De még ha lenne is, akkor sincs hozzá jogod, hogy az első találkozáskor így lerohand. – De én csak… – Menyasszonyi ruhában van, az égre! Ő nem a barátnőm. Nem az. – Foga között szűrte a szavakat, most már komolyan dühösnek látszott. -Pontosan tudom, édes fiam. Nem a barátnőd. Itt van ez a kedves, okos lány, akivel már ki tudja, mennyi ideje együtt élsz, még sincs köztetek semmi. Egy röpke pillanatra elábrándoztam, milyen lenne az esküvődön, mennyire boldoggá tenne, ha tudnám, hogy legalább az egyik gyermekem révbe ért. De még az álmodozás sincs megengedve nekem! – Theo szenvedő képet vágott, de odament az anyjához, hogy megölelje. Libby odaadóan nézett fel rá, és elsimított egy homlokába hulló hajtincset. – Theo, drágám, mondd meg, kérlek, ha a fiúkat kedveled! Az apád és én akkor is szeretni fogunk. Bármi történjék, a gyermekünk vagy.

93. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Theo Clark
Whatsername>!

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

– A szomszédunk megfenyegetett, hogy ha megint főzni próbálok, rám szabadítja a katasztrófavédelmet. És a csivaváját.

113. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Theo Clark