!

Takeshi Kovacs személy

Richard Morgan: Törött angyalok
Richard Morgan: Valós halál

Idézetek

>!
Quentin 

– Nem, Mr. Kovacs. A jelenlegi helyzetben semmi vicces nincs. Valaki végezni akar velem, ez pedig nem túl kellemes érzés. De meg kell értenie, hogy az én pozíciómban a gyűlölködés és a halálos fenyegetések hozzátartoznak a mindennapi élethez. Az emberek irigykednek rám, és gyűlölnek. Ez a siker ára.
Számomra ez a megállapítás az újdonság erejével hatott. Tucatnyi különböző világban gyűlöltek az emberek, de sosem éreztem magam sikeresnek.

51. oldal, 3. fejezet (Agave, 2006)

Kapcsolódó szócikkek: Takeshi Kovacs
>!
Noro MP

– Nagyon furcsa ez, Kovacs. Magának legalább olyan mély hite van, mint nekem. Csak azon csodálkozom, miért olyan fontos magának, hogy ne higgyen.
Legalább egy percig függött a kérdés a levegőben. Minden elhalkult, mintha még a szél is visszatartotta volna a lélegzetét.
– Téved, Hand – mondtam lassan. – Nagyon szeretnék én is benne lenni azokban a szarságokban, amikben hisz. Nagyon szeretnék megidézni valakit, aki felelős ezért a kibaszott világért. Mert akkor képes lennék arra, hogy megöljem. Méghozzá lassan.

Kapcsolódó szócikkek: Takeshi Kovacs
>!
ViraMors P

Kezdjük talán azzal, milyen reményeket fűz hozzám. Fogalmam sincs, Reileen Kawahara mit mesélt rólam, és azt sem tudom, hogy a Küldöttek Alakulatának milyen híre van itt a Földön, de ne várjon tőlem csodákat. Varázslással nem foglalkozom.

Kapcsolódó szócikkek: Takeshi Kovacs
>!
Méá

A gazdagok már csak ilyenek. Kezükben a hatalom, és semmi okát nem látják, hogy miért ne élnének vissza vele.

Kapcsolódó szócikkek: Takeshi Kovacs
Hirdetés
>!
Méá 

Örülnék, ha nem gyújtana rá idebent.
— Én meg annak örülnék, ha agyvérzést kapna, de nem hiszem, hogy megteszi nekem ezt a szívességet.

Kapcsolódó szócikkek: Reileen Kawahara · Takeshi Kovacs
>!
Istris

Ez egy hangtompítós fegyver, én pedig nem vagyok valami jó hangulatban. Ha egy mód van rá, pontosan kövesse az utasításaimat.

Kapcsolódó szócikkek: Takeshi Kovacs