Sugar személy

Deirdre Riordan Hall: Sugar

Idézetek

Sheila_7 I>!

– Sugar, én egy gyönyörű, kreatív és okos lányt látok. Igen, azt is látom, hogyan festesz kívülről. Nem úgy nézel ki, mint amit a kislányok látnak a magazinokban, a filmekben, nem is úgy, mint a Hillaryhez és Allie-hez hasonló lányok, de ha mindannyian ugyanúgy néznénk ki, vagy ami még rosszabb, ugyanúgy viselkednénk akkor a világ unalmas lenne. Neked vannak domborulataid. Ezek tesznek téged azzá, aki vagy, és én kedvelem ezt a lányt. Tulajdonképpen te vagy számomra a világon a legkedvesebb. Mélyen, legbelül van önbizalmad, csak hagynod kellene, hogy a felszínre törjön.

Kapcsolódó szócikkek: Even · Sugar
Szücsi>!

Különleges vagy, ne törődj azokkal, akik mást mondanak!

Kapcsolódó szócikkek: Even · Sugar
Gretii>!

A legjobb, amit tehetek, hogy elfogadom magam, és továbblépek.

Kapcsolódó szócikkek: Sugar
Gretii>!

Mindig is túl sok voltam, mégsem elég.

Kapcsolódó szócikkek: Sugar
Szücsi>!

– Tudok úszni, de most úgy érzem, megfulladok.

Kapcsolódó szócikkek: gyász · Sugar
Szücsi>!

Vajon tényleg tetszik neki a mosolyom?

Kapcsolódó szócikkek: Even · mosoly · Sugar
Szücsi>!

Az ujjaimat tördelve eltűnődök, hogy miért nem szeret engem senki itt… vagy bárhol máshol. Mi lehet a baj velem? Mi hiányzik belőlem?

Kapcsolódó szócikkek: Sugar
Evika82 P>!

– Briósozza meg! – kiáltok fel.
Even szeme elkerekedik. Attól tartok, azt hiszi, hogy brióst akarok enni. Elmagyarázom neki, hogy az iskolában felejtettem a könyvemet, majd hozzáteszem:
– Felállítom azt a szabályt magamnak, hogy nem mondom ki a „b” betűs szót. Ha kifogyok az alternatívákból, vagy amikor muszáj használnom, akkor talán kiejtem a számon, de addig nem.
– És most a briós jutott eszedbe? – kérdezi.
– Igen, de lehet még barackozza, burgonyázza, birsalmázza, brokkolizza meg…
Even felnevet.
Elmosolyodok.
– Ez az! Ezt szeretem látni! – mondja.
– Micsodát? – kérdezem.
– A mosolyodat.

Kapcsolódó szócikkek: Even · Sugar
Szücsi>!

Igenis, a kövér csajok is motorozhatnak!

Kapcsolódó szócikkek: Sugar
ValerinLanz P>!

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Kedves Sugar!
Megpróbálom újra. Már írtam neked egy levelet, de nem igazán sikerült megfogalmaznom, amit szeretnék. Nem jól jött ki. Sosem éreztem magam olyan jól senki társaságában, mint veled. Különösen nem egy lány társaságában. Megnevettetsz, gondolkodásra késztetsz, és bár mindenki azt hiszi, hogy nem szerintem gyönyörű vagy. Na, tessék, kimondtam. Azaz leírtam. Nem vagyok benne biztos, hogy képes leszek kimondani hangosan, mert akkor talán a fülem tövéig elpirulok, de azt akarom, hogy hidd el, mennyire csinos vagy. Imádom látni a mosolyodat, ahogy felragyog a szemed. A hajad puha és lágy, és napraforgóillata van. Különleges vagy, ne törődj azokkal, akik mást mondanak!

287. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Even · Sugar
3 hozzászólás