!

Steve Miller személy

Nicholas Sparks: Az utolsó dal

Idézetek

>!
kismosoly_olvas 

Apja kísértetiesen mosolygott.
– Mondtam már neked valaha, hogy milyen gyönyörű vagy?
– Igen – mondta szipogva Ronnie. – Mondtad.
– De most komolyan gondolom.
Rinnie tehetetlenül felnevetett a könnyein át.
– Köszi – mondta, és előrehajolva csókot nyomott az apja kezére.

399. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Steve Miller · Veronica Miller (Ronnie)
>!
FanniG

Lábujjhegyre állva újra kilopakodott a házból, hogy megnézze, mi van a lányával. A lányával, akit jobban szeretett még az életnél is.

117. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Steve Miller · Veronica Miller (Ronnie)
1 hozzászólás
>!
tataijucc P

– Nem – válaszolta a kérdésre Harris lelkész. – Nem azért megyek a partra, hogy a magányt élvezzem, hanem azért, hogy Istennel beszélgessek.
– Úgy érti, imádkozik?
– Nem – ismételte a pap. – Úgy értem, beszélek vele. Sose feledd, hogy Isten a barátod. És mint barát, kíváncsi a rá, hogy mi történt veled.Jó vagy rossz dolgok? Volt-e valami, ami feldühített vagy szomorúvá tett? S akkor is szívesen meghallgat, ha azt akarod tudni, miért történnek veled borzalmas dolgok. Ezért beszélek vele.
– És mit mond neki?
– Te mit mondasz a barátaidnak?
– Nekem nincsenek barátaim – mosolyodott el kényszeredetten Steve. – Legalábbis olyan nincs, akivel beszélgethetnék.
– Itt vagyok neked én – ölelte át Steve-et megnyugtatóan Harris lelkész. Amikor a fiú nem válaszolt, a pap megszorította a vállát. – Pont úgy beszélek Istennel, ahogy veled is szoktam.
– És válaszol? – kérdezte hitetlenkedve Steve.
– Sosem hagy válasz nélkül.
– Hallja is a válaszait?
– Igen – állította a lelkész –, de nem a fülemmel, hanem itt – tette mellkasára a kezét. Itt érzem az ő jelenlétét.

16 - Steve

Kapcsolódó szócikkek: Harris lelkész · Steve Miller
>!
tataijucc P

Az élet, állapította meg magában Steve, pontosan olyan, mint egy dal.
Az eleje rejtély, a vége megerősítés, de a közepe az, ahol az érzelmek rejtőznek, amely megérinti az embert. Hónapok óta először nem érzett fájdalmat, évek óta először tudta, hogy vannak válaszok a kérdéseire. Ahogyan hallgatta a dalt, amelyet Ronnie fejezett be, a dalt, amelyet Ronnie tökéletesített, abban a tudatban hunyta le a szemét, hogy Isten keresése meghozta az eredményt.
Végül megértette, hogy Isten mindig, mindenhol jelen van, és mindenki megtapasztalja egyszer vagy másszor. Vele volt a műhelyben, amikor az ablakon dolgozott Jonah-val, jelen volt azokban a hetekben, amelyeket Ronnie-val töltött. Jelen volt itt és most, amikor a lánya a közös dalukat játssza – az utolsó dalt, amelyet valaha közösen élvezhettek. Visszatekintve azon csodálkozott, hogyan tudott ilyen hihetetlenül egyértelmű dolgot elmulasztani.
Hirtelen megértette, hogy Isten nem más, mint a szeretet, mégpedig a szeretet legigazibb formája, és ezekben a gyermekeivel töltött utolsó hónapokban Isten érintését olyan erősen érezte, amilyen hangosan a Ronnie keze alatt áradó zenét hallotta.

36 - Steve

Kapcsolódó szócikkek: Jonah Miller · Steve Miller · Veronica Miller (Ronnie)
>!
Anitaaa

Az élet, állapította meg magában Steve, pontosan olyan mint egy dal. Az eleje rejtély, a vége megerősítés, de a közepe az, ahol az érzelmek rejtőznek, amely megérinti az embert.

Kapcsolódó szócikkek: Steve Miller
>!
Lillla

Remélem, a szívedben találsz majd módot rá, hogy megbocsásd a távozásom.Nem kell hogy ez már ma megtörténjen vagy hamarosan.De szeretném, ha tudnád, ha végül készen leszel rá, tárt karokkal foglak várni, és az lesz életem legszebb napja.
Szeretlek,
Apa

Kapcsolódó szócikkek: Steve Miller