!

Starkiller személy

Sean Williams: Tomboló Erő II.
!

„I'm not Starkiller! Not the original Starkiller, anyway. I'm a clone, grown in a vat by Darth Vader to take the old Starkiller's place at his side.”
―Starkiller

„Starkiller,” originally designated as Subject 1138, was the codename given to a clone of the late Galen Marek, the secret apprentice of the Sith Lord Darth Vader and founder of the Alliance to Restore the Republic.

http://starwars.wikia.com/wiki/Starkiller_(clone)


Idézetek

>!
Saille P

– Szükségem van egy fuvarra! Látod azokat a tornyokat jobb felé? Oda kellene eljutnom!
– Oda, ahol a legerősebb az elhárítótűz?
– Ha nem vállalod, keresek magamnak…
– Hé! Várj csak! – vágott közbe a pilóta. – Senki sem nevezheti Wedge Antillest gyávának! Kapaszkodj, és meglátjuk, mire képes ez a szépség!

Kapcsolódó szócikkek: Starkiller · Wedge Antilles
>!
Saille P

– Helyes! Akkor irány lefelé!
– Tessék? Az nem fog menni. Odalent…
– Van egy lehetőség – vágott közbe Starkiller. – A telep oszlopokon nyugszik. Keressünk egy elég nagy nyílást az alapokon, és lemegyünk a telep alá! Aztán már csak találni kell egy másikat a tornyok közelében, amin visszajövünk. Érted?
– Várj egy kicsit, az életem épp most pereg le a szemem előtt! – felelte Antilles, majd felnevetett, és hozzátette: – Rendben, benne vagyok! Az unalmas részeket ki szoktam hagyni. Kapaszkodj! Indulunk!

Kapcsolódó szócikkek: Starkiller · Wedge Antilles
Hirdetés
>!
Saille P

Aztán megint eszébe jutott az a pillanat, amikor az eredeti Starkiller első ízben párbajozott a mesterével. Ha Vader valaha Jedi volt, akkor miféle Jedi? Minek tartották a többiek: hősnek vagy kudarcnak? Starkiller nehezen tudta volna elképzelni, hogy Vader azért lett ennyire gonosz, mert nem figyeltek rá, vagy mert hiányzott belőle a tehetség, és azt sem tudta elhinni, hogy egy ilyen természetes tehetség észrevétlen marad. Talán az ifjú Darth Vader létezését is titokban tartották. A Sötét Nagyúr talán csak megszokásból viseli a maszkját, és nem azért, mert szüksége van rá.

Kapcsolódó szócikkek: Darth Vader · Starkiller