!

Spongyabob személy

Gayle Forman: Ha maradnék
Richard Castle: Heat Wave – Hőhullám
Stephen King: Aki kapja, marja
Jordán Ferenc: Ördögi jóslatok

Idézetek

>!
szakcsgab

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

– Te, ez nyirkos – mondta.
– Nyugi, csak az izzadságtól.
A lány széthajtotta a lapot, és olvasni kezdte, Ochoa pedig megfordult a székén, és eltakarta a telefon kagylóját. – Az tuti, öregem, hogy még senkit sem láttam így izzadni. Ha csak kezet fogok veled, az olyan, mintha Spongya Bob seggét taperolnám végig.

204. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Spongyabob
>!
Belle_Maundrell 

– Mint mondottam volt, először a közszolgálati rádió következik, a hírek után pedig átkapcsolunk a komolyzenére. Teddy, téged ennek nem teszünk ki, odaadom a CD-lejátszót – mondja apu, és lekapcsolja a hordozható lejátszót az autórádióról –, de ez nem jelenti azt, hogy szabad Alice Coopert hallgatnod a kocsimban. Azt határozottan megtiltom. – Apu a kesztyűtartóban kotorászik, nézegeti, mi van odabenn. – Mit szólnál Jonathan Rickmanhez?
– De én SpongyaBobot akarom! – méltatlankodik Teddy, és fel-alá ugrándozik a magasított autósülésen. A juharszirupus-csokoládés palacsinta, úgy tűnik, csak emelte amúgy is felfokozott hangulatát.
– Kisfiam, összetöröd a szívemet – sóhajt apu hatalmasat.

18. oldal, 8 óra 17 perc

Kapcsolódó szócikkek: Alice Cooper · Jonathan Rickman · Spongyabob
>!
Anton_Gorogyeckij P

Lassan kezdjük felismerni a gerinctelen állatok és mikroorganizmusok hihetetlen fontosságát, a természet működésében játszott óriási és sokszor teljesen megkerülhetetlen szerepüket. Ennek tudományos része a kisebb feladat, kommunikációs és nevelési szempontból nagyon nagy a próbatétel. Emiatt külön üdvözlendő minden olyan alkotás, amely ezt segíti. A Vizipók-csodapóktól az Egy bogár élete vagy a SpongyaBob egyes részei mind-mind heroikus küzdelmet vívnak a gyerekek figyelméért, amely alapjáraton szőrös emlősökre van hangolva. A gerinctelenek több figyelmet érdemelnek, hiszen ők mozgatják a világot, „the little things that run the world”.

Jordán Ferenc: Ördögi jóslatok Egy tudós proféciái és intelmei az emberiséghez

Kapcsolódó szócikkek: bogár · Spongyabob · vízipók
Hirdetés
>!
KingucK

2009
Az első anyagi vita – legalábbis az első, amelyet a gyerekek is hallottak – egy áprilisi estén robbant ki a Saubers-háznál. Nem volt heves vita, de a legnagyobb vihar is lágy szellőként kezdi. Peter és Tina Saubers a nappaliban volt, Pete a házi feladatát csinálta, Tina egy Spongya Bob DVD-t nézett. Sokszor látta már, de sose unta meg. Ami szerencse, mert ezekben a napokban a Saubers-háznál nem fértek hozzá a Cartoon Networkhoz. Tom Saubers két hónapja lemondta a kábeltelevíziót.

1. rész Rejtett kincs - 2009

Kapcsolódó szócikkek: 2009 · Peter Saubers · Spongyabob · Tina Saubers · Tom Saubers