Shirley Poppy személy

Elisabetta Gnone: Az ikrek titka
Elisabetta Gnone: Shirley varázslatos napjai
Elisabetta Gnone: Ég veled, Fairy Oak!
!

Shirley♡

!

Shirley Poppy

!

Shirley

1 hozzászólás

Idézetek

SophieOswald>!

Beszélgetés közben kiderült, hogy számtalan dolog van, amit mindketten szeretnek: az állatok, a kék virágok, a szél, a színes ceruzák, a romos várak…

61. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Shirley Poppy · Vanília Periwinkle (Babú)
Fuvalla>!

… S… H… I… R… L… E… Y!
– Na tessék! – mondta végül Vanília. – Ez itt te vagy!
– A nevem! – Abból, ahogy Shirley ezt kimondta, úgy tűnt, mintha hét kicsi betű helyett az egész világot fedezte volna fel éppen.

245. oldal - A neved te vagy!

Kapcsolódó szócikkek: Shirley Poppy · Vanília Periwinkle (Babú)
SophieOswald>!

Ahá, Shirley Poppy. (…) Szép kislány volt, kerek, csupa szeplő arcát vörös hajzuhatag keretezte. Szeme hatalmas, csillogó, medvecukorfekete. Mindenkire mosolygott, még az ismeretlenekre is. Egy barátságos kutya kísérte mindenhová, és egy kisegér ült a jobb vállán, ami állandóan a nyelvét nézegette.

58. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Shirley Poppy
Cheril>!

Shirley később elmesélte nekünk, hogy a négy kiskacsa soha nem hagyta magára Barolót, és a kutyus kénytelen volt megtanulni repülni, hogy megtaníthassa rá a kicsinyeket.

112. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Shirley Poppy
ginny13>!

Shirley volt a Fény és a Sötétség egy személyben. A csomó, ami összeköti a nappalt és az éjszakát, és ami miatt a egyik végtelenségig követi a másikat. Az óra tengelye, amin körbeforogtak a mutatók, és mutatják az időt. Az érintés, amitől körök keletkeznek a vízen, az élet és a halál közötti lehelet, az örök körforgás.

Kapcsolódó szócikkek: Shirley Poppy