Shirley Poppy személy

Elisabetta Gnone: Az ikrek titka
Elisabetta Gnone: Shirley varázslatos napjai
Elisabetta Gnone: Ég veled, Fairy Oak!
!

Shirley♡

!

Shirley Poppy

!

Shirley

1 hozzászólás

Idézetek

SophieOswald>!

Beszélgetés közben kiderült, hogy számtalan dolog van, amit mindketten szeretnek: az állatok, a kék virágok, a szél, a színes ceruzák, a romos várak…

61. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Shirley Poppy · Vanília Periwinkle (Babú)
Fuvalla>!

… S… H… I… R… L… E… Y!
– Na tessék! – mondta végül Vanília. – Ez itt te vagy!
– A nevem! – Abból, ahogy Shirley ezt kimondta, úgy tűnt, mintha hét kicsi betű helyett az egész világot fedezte volna fel éppen.

245. oldal - A neved te vagy!

Kapcsolódó szócikkek: Shirley Poppy · Vanília Periwinkle (Babú)
SophieOswald>!

Ahá, Shirley Poppy. […] Szép kislány volt, kerek, csupa szeplő arcát vörös hajzuhatag keretezte. Szeme hatalmas, csillogó, medvecukorfekete. Mindenkire mosolygott, még az ismeretlenekre is. Egy barátságos kutya kísérte mindenhová, és egy kisegér ült a jobb vállán, ami állandóan a nyelvét nézegette.

58. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Shirley Poppy
Cheril>!

Shirley később elmesélte nekünk, hogy a négy kiskacsa soha nem hagyta magára Barolót, és a kutyus kénytelen volt megtanulni repülni, hogy megtaníthassa rá a kicsinyeket.

112. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Shirley Poppy
ginny13>!

Shirley volt a Fény és a Sötétség egy személyben. A csomó, ami összeköti a nappalt és az éjszakát, és ami miatt a egyik végtelenségig követi a másikat. Az óra tengelye, amin körbeforogtak a mutatók, és mutatják az időt. Az érintés, amitől körök keletkeznek a vízen, az élet és a halál közötti lehelet, az örök körforgás.

Kapcsolódó szócikkek: Shirley Poppy