Robbie Williams személy

Roberto Saviano: Gomorra
Nick Hornby: Betoncsók
Nick Hornby: Hogy legyünk jók?
Sean Smith: Robbie Williams – Az életrajz
Jojo Moyes: Mielőtt megismertelek

Idézetek

Sárhelyi_Erika I>!

Robbie Williams, a híres kokainfüggő énekes, évekig azt mondogatta, hogy „Isten a kokaint találta ki arra, hogy közölje veled: túl sok pénzed van.”

84. oldal (Partvonal Kiadó)

Roberto Saviano: Gomorra Utazás a nápolyi maffia, a Camorra birodalmába

Kapcsolódó szócikkek: kokain · Robbie Williams
2 hozzászólás
psn>!

Nem ismerni Tony Hawkot olyan, mint nem ismerni Robbie Williamset vagy akár Tony Blairt. Sőt, ha jobban meggondolom, rosszabb. Mert rengeteg politikus van, és rengeteg énekes, és rengeteg tévéműsor. George Bush valószínűleg még híresebb, mint Tony Blair, és Britney Spears meg Kylie ugyanolyan híres, mint Robbie Williams. De csak egy deszkás van, és az ő neve Tony Hawk. Na jó, nem csak egy van. De ő A Deszkás! Ő a deszkások J. K. Rowlingja, a Big Mac, az iPod, az X-box.

Kapcsolódó szócikkek: Britney Spears · Robbie Williams · Tony Blair · Tony Hawk
Milli>!

Íme, azoknak az embereknek a listája, akiket Andrew és David tehetségtelennek, túlértékeltnek vagy egyszerűen seggfejnek tartott: […] Paul McCartney, John Lennon, Robbie Williams, […] Tony Blair […] William Shakespeare (bár hogy igazságos legyek, csak a komédiáit és néhány történelmi darabját vetik meg), Charles Dickens […] a Monty Python csoport […] David Beckham […] Steven Spielberg, Leonardo diCaprio […] Jim Morrison […] Courteney Cox és mindenki más a Jóbarátok-ból […] Marks és Spencer […] Naomi Campbell, Kate Moss, Johnny Depp […] Bart Simpson (de Homer Simpson nem), Homérosz, Vergilius, Coleridge, Keats és az összes romantikus költő, Jane Austen, az összes Bronte […] Madonna, a pápa, mindenki, akivel együtt jártak iskolába vagy egyetemre, és most befutott mint újságíró, tévés vagy bármilyen művész, és sokan, sokan mások, olyan sokan, hogy fel se tudnám itt mindet sorolni.
[…] akiket mindketten kedvelnek: Bob Dylan, Graham Greene, Quentin Tarantino és Tony Hancock. Senki másra nem emlékszem, aki dupla felemelt hüvelykujjat kapott volna kultúránk e két oltalmazójától.

184-185. oldal

Barbus87>!

– Az egyik barátom elsőhegedűs az Albert Szimfonikusoknál. Felhívott, hogy megmondja, jövő héten itt játszanak. Ezt a darabot. Ismeri?
– Semmit sem tudok a komolyzenéről. Úgy értem, az apám néha véletlenül odateker a Classic FM-re, de…
– Soha nem volt még hangversenyen?
– Nem.
Látszott rajta, hogy őszintén megdöbbent.
– Hát, egyszer elmentem és megnéztem a Westlife-ot. De nem vagyok biztos benne, hogy az számít. Ó, és egyszer majdnem elmentem egy Robbie Williams-koncertre a huszonkettedik születésnapomon, de ételmérgezést kaptam.

Kapcsolódó szócikkek: Louisa Clark · Robbie Williams · Westlife · William Traynor
Carmilla >!

    Sally kisfiának születése után Rob annyira el volt ragadtatva attól, hogy nagybácsi lett, hogy az egyik 2001-es Brit-díjat a kis Freddie-nek ajánlotta. Ekkoriban történt, hogy Sally komolyan elbeszélgetett az öccsével az élet fontos dolgairól. Mindketten egyetértettek abban, hogy a család és a barátok jelentik a legtöbbet: „Ez különösen fontos egy olyan embernek, aki a zeneiparban dolgozik, mint Robbie. Nem számít, menyire sikeres vagy híres valaki, valójában az számít, hogy milyen a kapcsolata a hozzá közel álló emberekkel.”

69. oldal, Willwogs (Jokerex, 2004)

Kapcsolódó szócikkek: 2001 · Robbie Williams
latinta P>!

    Ha rendesen akarom elmesélni ezt a történetet, és semmit se próbálok elhallgatni belőle, akkor van valami, amit rögtön be kell vallanom, mert fontos. Szóval. Tudom, hogy hülyén hangzik, és általában nem vagyok olyan típus, becsszó. Úgy értem, nem hiszek a szellemekben vagy a reinkarnációban vagy bármi ilyen misztikus dologban, komolyan, de ez… szóval egyszerűen elkezdett történni valami, és… Na mindegy. Egyszerűen csak elmondom, és gondoltok, amit akartok.
    Szoktam beszélni Tony Hawkhoz, és Tony Hawk válaszol.
    Vannak olyanok köztetek – valószínűleg ugyanazok, akik az előbb gyaluval a kezemben képzeltek el –, akik nem hallottak még Tony Hawkról. Hát jó, elmondom, ki ő, de előrebocsátom, hogy illett volna tudnotok. Nem ismerni Tony Hawkot olyan, mint nem ismerni Robbie Williamset vagy akár Tony Blairt. Sőt, ha jobban megondolom, rosszabb. Mert rengeteg politikus van, és rengeteg énekes, és rengeteg tévéműsor. George Bush valószínűleg még híresebb, mint Tony Blair, és Britney Spears meg Kylie ugyanolyan híres, mint Robbie Williams. De csak egy deszkás van, és az ő neve Tony Hawk. Na jó, nem csak egy van. De ő A Deszkás! Ő a deszkások J. K. Rowlingja, a Big Mac, az iPod, az X-box. Az egyetlen kifogás, amit elfogadok, hogy miért nem ismered TH-t, az, hogy nem érdekel a deszka.

11-12. oldal (Európa, 2008)

Carmilla >!

    Madonna, Kylie és az ABBA, hogy csak ezt a három nevet említsem, sehol sem lennének a meleg rajongók nélkül. Robbie Williams is idetartozik. A 2000-es Kylie és Robbie párosítás mintha egyenesen a meleg mennyekben köttetett volna.

132. oldal, Meleg vagy sem? (Jokerex, 2004)

Kapcsolódó szócikkek: ABBA · Kylie Minogue · Madonna · Robbie Williams
1 hozzászólás
Carmilla >!

Az iskolában Robbie-nak sose volt igazi barátnője, ami cseppet sem hihetetlen, ha figyelembe vesszük, hogy matriarchális otthonban nőtt fel, ahol az anyját piedesztálra helyezte, és ez a mai napig nem változott.

129. oldal, Meleg vagy sem? (Jokerex, 2004)

Kapcsolódó szócikkek: Robbie Williams
Carmilla >!

Rob büszke az ír származására, és amikor az Ír Köztársaságban koncertezik, mindig felrak magára egy kis ír zászlót.

197. oldal, A tetovált ember (Jokerex, 2004)

Kapcsolódó szócikkek: Robbie Williams
Carmilla >!

    Los Angeles brit közössége ugyanolyan, mint bárhol a világon, és még mindig van benne valami gyarmatos íz. Frakk és estélyi ruha helyett ma már rövidnadrágot és fürdőruhát viselnek, de a vacsora előtti (alkoholmentes) ital elve még mindig ugyanaz. A brit közösség királya és királynője jelenleg Sharon és Ozzy Osbourne, akik melegen és nagyon barátságosan üdvözölték Robot a világukban. A The Osbournes című tévésorozatuk a legnagyobb brit sztárokká tette őket Amerikában.

237. oldal, LA story (Jokerex, 2004)

Kapcsolódó szócikkek: Los Angeles · Ozzy Osbourne · Robbie Williams