!

River Hailey személy

Renáta W. Müller: TestVÉR 1
Renáta W. Müller: TestVÉR 2

Idézetek

>!
Pandalány P

Úgy látszik, bármit is csinálok, bárhová megyek, minden rá emlékeztet. Alaposan benne vagyok a pácban.

Kapcsolódó szócikkek: River Hailey
>!
Fire_bird

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

Bekukucskálok az ajtórésen, és River hátát látom. Tényleg félmeztelen. Tényleg borotválkozik. Szent ég! Elvesztem. A tükörben látom az arcát, amint feszülten koncentrálva csúsztatja a gépet fel s le
az állán. Megáll egy pillanatra, félrebiccenti a fejét, és szemügyre veszi az eredményt. Lassan megnyalja a szája szélét. Mi a…!? Kimért mozdulatokkal a nyakán folytatja a munkát egy ideig, majd bal kezét végigcsúsztatja a mellkasán,
le egészen a sliccéhez. Két ujjal kigombolja a felső gombot. Elfelejtek levegőt venni, úgy meresztem a szemem. Módszeres lassúsággal kinyit még egy gombot, és a borotvát elkezdi lefelé tolni a mellkasán. Nem bírom tovább,
halkan felnyögök. Kaján kis vigyor jelenik meg a szája sarkában. Csak most esik le a tantusz, a fickó szórakozik velem! Hangja mély és szándékosan csábos, amikor megszólal:
– Élvezed a műsort?

Kapcsolódó szócikkek: Hannah Logan - Hailey · River Hailey
>!
Fire_bird

– És te? Te mit szeretnél?
Ránézek, megrázom a fejem, aztán lassan elmosolyodom.
– Én ott szeretek lenni, ahol ő van. Ilyen egyszerű.

Kapcsolódó szócikkek: Hannah Logan - Hailey · Rafaella · River Hailey
>!
Fire_bird

Hónapokig tervezgettem az újratalálkozásunkat, aztán amikor ott álltam előtte, hirtelen minden józan gondolat, minden terv és elhatározás elszállt az agyamból. Ott állt végre előttem, sápadtan, de gyönyörűn, soványan, de olyan kívánatosan és izgatóan, hogy esélyem sem volt. Már gyerekkorunkban is ilyen hatással volt rám.
Gyakorlatilag ő volt az egyetlen, aki Riveren kívül hatással volt rám. Jórészt ezért is kerültem olyan hosszú ideig. Nem voltam biztos benne, hogy képes vagyok-e visszafogni magam a közelében. Inspirált, összezavart, az őrületbe kergetett, felpezsdítette a vérem, és folyamatosan nedves álmokat okozott.

Kapcsolódó szócikkek: Hannah Logan - Hailey · Jamie Hailey · River Hailey
4 hozzászólás
Hirdetés
>!
Fire_bird

Szeretem a testvéremet, bassza meg! Esküszöm, hogy így van. Bármit megtennék érte. Mindent odaadnék, hogy boldognak lássam. Majdnem mindent.

Kapcsolódó szócikkek: Jamie Hailey · River Hailey
>!
Fire_bird

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Tudatosan ismételgetem magamnak, hogy nem tehet róla, hogy megváltozott. Ezt a furcsa személyiségtorzulást a fejsérülése okozta. Tulajdonképpen beteg. Nem tehet róla. Kurva jó. Most már két zakkant van a családban.

Kapcsolódó szócikkek: Jamie Hailey · River Hailey