!

Rio (Eleuterio de la Noche Atanacio) személy

Lara Adrian: A vámpír vére
Lara Adrian: A vámpír éjjele
!

topáz szemű és sötét topáz hajú
spanyol származású
első párja, Eva elárulta a Rendet, az első könyvben öngyilkos lett


Idézetek

>!
Sunshine

—Várjatok! Ez nem játék, a rohadt életbe! Nem hasonlítható egyik korábbi küldetésünkhöz sem. Ez a hegyekben elszigetelten létező valami nem egy hétköznapi vámpír. Ha egymás mellé tesszük Lucant és Tegant, sőt, a francba, ráadásként megspékeljük Marékkel is, még mindig messze vagyunk attól, amire ez a szörny képes. Százszor erősebb, mint az első generációsok!
—De a fejét elveszítheti, mint bármelyikünk — célzott rá Rio csendes, vészjósló hangon. — A leggyorsabb módja a vámpír megölésének.

>!
Sunshine

— Ha a véred a szervezetembe jut, örökké tartó, eltéphetetlen kötelék alakul ki köztünk. Mindig érezni foglak — kötődni fogok hozzád —, amíg csak élsz.
—Ó —felelte a lány gyengéden. —Mi pedig határozottan nem akarjuk ezt. Amikor te imádsz zárkózott és magányos lenni.

Hirdetés
>!
Sunshine

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

— Minden órában hívj, és tudasd velem, jól vagy-e — tette Rio a lány kezébe a kulcsokat és a mobiltelefonját. — A kódolt szám, amelyet a telefonodba programoztam, közvetlenül nálam csörög ki. Minden órában hallani akarok felőled, hogy tudjam, rendben vagy-e.
—Azt akarod, hogy megkockáztassam a lebukást, miszerint mobiltelefonon beszélek gépjárművezetés közben? —vonta fel mosolyogva a szemöldökét a lány. — Nem akarsz esetleg belém ültetni valami GPS-chipet indulás előtt?
—A kocsiban van GPS — válaszolta Rio, örülve, hogy legalább Dylan könnyedén veszi a dolgot, ha már ő nem képes rá. — Ha vársz egy pillanatot, Gideon vagy Niko tuti, hogy számodra is kiötöl valamit.
Dylan csendes nevetése kicsit hamisnak tűnt. A férfi tarkójára simította a kezét. — Én is belebetegszem, hogy itt kell hagynom téged, ugye tudod. Máris hiányzol.