!

Richard Zeeman személy

Laurell K. Hamilton: Gyilkos tánc
Laurell K. Hamilton: Sápadt Hold
Laurell K. Hamilton: Égő áldozatok
Laurell K. Hamilton: Obszidián Pillangó
Laurell K. Hamilton: Telihold kávézó
Laurell K. Hamilton: Égkék bűnök
Laurell K. Hamilton: Lidérces álmok
Laurell K. Hamilton: Ezüstgolyó
!

Richard az Anita Blake képregényfolyam Circus of the Damned – The Charmer számának borítójáról


Idézetek

>!
kis_macko

[Richard] Egyetlen türelmetlen mozdulattal áthúzta a fején az elamortizálódott ruhadarabot. Tök égő, de elállt a lélegzetem. Mire eszembe jutott, hogy az én tüdőm is oxigénnel működik, mindegy volt. Levegő után kapkodtam, miközben pirultam, mint a rántott brokkoli nagy lángon. Ennyit arról, hogy rég túlléptem az ösztönylény szinten.
Fokozzuk a dolgot. – Most azt várod, hogy a cipőmbe olvadjak, és dadogni kezdjek: nagymama, micsoda deltáid vannak?

Kapcsolódó szócikkek: Anita Blake · Richard Zeeman
>!
inka0507

[Richard] Gúnyosan felhorkant. – Az együttélésre? Mégis hogy képzeled ezt az… együttélést? Idilli házikó a hegyekben, Jean-Claude szundikál a pincében, én meg láncra verve őrzöm a házat?

Kapcsolódó szócikkek: Richard Zeeman
2 hozzászólás
>!
inka0507

Richard odalépett mögém. Nem ért hozzám, de éreztem, hogy mögöttem áll. Egy boldogtalan, felhevült test a hátam mögött. Nem hibáztathattam. Jean-Claude úgy nézett ki, mint a Nedves Álmok Rajongói Klub reklámja

Kapcsolódó szócikkek: Jean-Claude · Richard Zeeman
>!
Francica

– Ez a mosoly…
– Milyen mosoly?
– A mindentudó mosoly – mondta Jean-Claude.
– Amiben benne van a sok mocskos gondolat ígérete, amit mind megteszel velem, ha hagyom. Még soha más nőt nem láttam, akinek egyszerre sikerült ilyen gonoszkásan és mégis ártatlanul nézni.
– Gonoszkásan? Most sértődjem meg?
– Isten őrizz. Épp csak boldog vagyok, hogy megint megkaptam ezt a mosolyt – csókolt homlokon Richard. – Már lemondtam róla.
– De az ártatlanság meg a gonoszság egyetlen pillantásban…
– A bukott angyalok pillantása, ma petite – magyarázta Jean-Claude. – A bukott angyal is csak angyal, még ha ki is esett a kegyből. A szárnyait nem veszítheti el olyan könnyedén.

II. kötet

Kapcsolódó szócikkek: Anita Blake · Jean-Claude · Richard Zeeman
>!
borga

Egy időben úgy volt, hogy hozzámegyek, és bár ez már rég nincs tervbe véve, a szívem és a libidóm ugyanolyan hevesen reagál, ahányszor csak felbukkan, csakhogy az eszem mostanság már ellenük van, és rögvest fennhangon tiltakozni kezd, hogy Richardból, köszönjük, nem kérünk többet, bármit akarna is, bármit ígérne is. Mert senki olyan mélyen a kést nem tudja megforgatni a szívedben, mint életed nagy szerelme. Bizony, basszus!

Kapcsolódó szócikkek: Richard Zeeman
1 hozzászólás
>!
Quvik

– Ha elkezdem játszani a hős lovagot, elhagysz. [Richard]
– Ha azt hiszed, hogy hős lovagot kell játszanod nekem, akkor egyáltalán nem ismersz. [Anita]
Kinyitotta a szemét és felém fordult.
– Lehet, hogy a hős lovagod szeretnék lenni. [Richard]

191. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Anita Blake · Richard Zeeman
>!
bbabri

– Mindig lesz valami kifogásod, hogy egyszerre ne kelljen mind a kettőnkkel lenned. Még az egy szem vámpírszeretődet is ki akarod forgatni vámpír önmagából, az isten áldjon meg! Hogy is lennél képes kettőnket elfogadni olyannak, amilyenek vagyunk?
– Asher – nyögtem, de fingom nem volt, hogyan is folytassam. Mit mondhatnék erre? Csak azt tudtam, hogy a mellkasom mindjárt szétveti valami ismeretlen eredetű belső kín, amitől már levegőt is alig kapok.
– Nem – rázta meg újra a fejét, hajából csak úgy pattogtak széjjel a szikrák. – Mindig találnál bennünk valamit, ami nem elég jó neked. Soha nem is lesz olyan férfi, akiben ne találnál kifogásolnivalót. Soha senki nem lehet elég tiszta, elég tökéletes. Hozzánk hajt a szükség, jó, nevezzük szerelemnek akár, de neked még ez sem elég. És melletted mi sem lehetünk elég jók önmagunknak.
(…)
– Most a vámpírtrükkök a baj – tette súlyos kezeit a vállamra. – Holnap valami más. Valami mindig lesz. Figyeltelek Richarddal, Jean-Claude-dal és Micah-val is. Ő mindenre rábólint, amit csak kérsz tőle, ő így igazodik el érzelmeid útvesztőjében. Így maradhat melletted. Jean-Claude lemond a vágyairól és az élvezetről, amit pedig nap mint nap megkaphatna. Így maradhat melletted. Richard kipörgött az útvesztődből, mert az ő saját labirintusa épp elég volt neki. Egy kapcsolatban valakinek mindig kell engedményeket hozni, és se te, se ő nem volt erre kapható.

272-273. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Anita Blake · Asher · Jean-Claude · Micah Callahan · Richard Zeeman
>!
Quvik

Első a túlélés, a morális válságban való dagonyázás később is ráér. Richard most azt mondaná, pont ez a baj velem. Jean-Claude viszont mindentudóan mosolyogna. Na igen, több oka is van, hogy szakítottam Richarddal – ahogy annak is, hogy nem tudom túltenni magam Jean-Claude-on.

190. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Anita Blake · Jean-Claude · Richard Zeeman
>!
agi89

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Képtelen voltam szeretni Richardot, de ölni tudtam volna érte. Simán. A két alternatíva közül ez volt a praktikusabb. Mostanában egyre praktikusabb kislány vagyok.

5. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Anita Blake · Richard Zeeman
>!
Aniyou P

Irving szerint Richard depis, mintha valami sötét izé rágná a lelkét. A sötét izé száz százalékig az én saram. Miszlikbe törtem a szívét, és aztán még a busman ropogóst is eljártam rajta.Pedig nem akartam semmi rosszat. A szándékaim jók voltak, de ugye tudjuk, mi van kikövezve jó szándékkal.

46. oldal, 5. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Anita Blake · Richard Zeeman