!

Reznik személy

Rick Yancey: Az ötödik hullám

Idézetek

>!
mrsp

Ó, ez nagyon aranyos. Ez megfizethetetlen, ez az édes apróság, az hiszem, mindjárt elsírom magam. Úristen, reggelente a pici műanyag müzlistálkámból nagyobb mazsolákat falok fel, mint amekkora te vagy!

228. oldal, 43. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Reznik · Sam Sullivan (Mazsola)
>!
mrsp

Zombi közlegény, két másodperce van, pontosan két másodperce, hogy lakatot tegyen arra a szennyvízcsatornára, amelyet nagyképűen szájnak nevez, vagy én magam fogom lángra gyújtani a seggét a többi parazitafertőzött rohadékéval együtt!

230. oldal, 43. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Ben Parish (Zombi) · Reznik
>!
Godzsi

– Zombi közlegény, az 53-as raj saját kicseszett zabhegyezője. Zombi közlegény, azt hiszem, magába zúgtam. Érzem, ahogy elgyengül a térdem. És gyűlölöm a saját anyámat, amiért egy hímnemű csecsemőnek adott életet, és így sajnos nem lehetek a gyermekei anyja.

230. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ben Parish (Zombi) · Reznik
6 hozzászólás
>!
Godzsi

– Zombi közlegény, maga a fajtája szégyene. A ribancok, akiket felszedtem, keményebbek voltak, mint maga. Ha magára nézek, arra gondolok, hogy az ellenségnek igaza lehet az emberi fajjal kapcsolatban. Le kéne darálni magát mosléknak, hogy egy bűzös disznóólban végezze. Na mi van, mire vár, maga büdös gennyláda, visszaokádott hányadék, csak nem egy rohadt meghívóra?
A fejem oldalra fordul. Egy meghívó kedves lenne, köszönöm, uram.

225. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ben Parish (Zombi) · Reznik
Hirdetés
>!
lapkasajt

– Hagyja békén. (…)
– Ki volt ez? Melyik szemétzabáló féreg írta alá épp most a halálos ítéletét? (…) Senki, he? Na, mindjárt lehajtom a fejem, mert maga a szentséges Úristen szólt le hozzám a magasból az imént.

43. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Reznik
>!
Banama30

Miután közli velünk, hogy egy nagy rakás semmire se jó, aszalt patkányszar vagyunk…

Kapcsolódó szócikkek: Reznik
1 hozzászólás