Remington Tate személy

Katy Evans: Real
Katy Evans: Remy (angol)
Katy Evans: Real – Valós
Katy Evans: Legend
Katy Evans: Mine – Enyém
Katy Evans: Remy

Idézetek

Cicu>!

– Szent Habakuk, ez aztán gyors volt! Kiütés! Az ám, hölgyek és urak, KO. Méghozzá rekordidő alatt. Így hát ismét bemutatom a győztest: íme Szökőár! Szökőár, aki most kiszökken a ringből és….hová a francba mész?
A tömeg megvadul, az előcsarnokig hallatszik a kiáltozás: „Szökőár! Szökőár!”, aztán teljes csend lesz, mintha olyasmi történt volna, ami nem volt benne a forgatókönyvben.
Nem tudom mire vélni a kísérteties csendet, de aztán dobogó lépések hangzanak fel mögöttem. Egy meleg kéz ragadja meg a kezem, és meglepő erővel hátrafordít. Beleborzongok az érintésébe.
– Mi a ….- szisszenek fel zavaromban, aztán rábámulok egy izzadt férfi mellkasra, majd feljebb bele egy izzó, kék szempárba. Érzékeim megbokrosodnak. Olyan közel áll, hogy a szaga adrenalin injekcióként hat rám.
– A neved – hörög zihálva, miközben vadul bámul a szemembe.
– Öö….Brooke.
– Milyen Brooke? – vakkant fel kitáguló orrlyukkal.
Olyan állati mágnesesség sugárzik belőle, hogy úgy érzem, elrabolta a hangom. Itt áll a személyes teremben, betölti, elfoglalja, beszippant engem, elszívja az oxigénemet, és nem is értem, miért ver így a szívem, miért állok itt így, vacogva a hőségtől, miközben egész testem csak arra a pontra figyel, ahol a keze az enyémre fonódik.
Remegve kiküszködöm a kezemet, és riadtan Melre nézek, aki most jelenik meg tágra nyílt szemmel a férfi mögött.
– Brooke Dumas a neve – közli, majd nagy bosszúságomra vidáman kikottyantja a mobilszámomat is.

19-20. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Brooke Dumas · Melanie · Remington Tate
1 hozzászólás
kellyolvas P>!

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

– Miért akartál kefélni velem? Egy kurva kaland kedvéért? Minek akartál engem? Kibaszott egyéjszakás kalandnak? Minden nőnek kaland vagyok, az istenit és neked nem az akarok lenni. Neked kibaszott IGAZI akarok lenni. Felfogtad? Ha megduglak, azt akarom, hogy az enyém legyél. Hogy hozzám tartozz. Azt akarom, hogy nekem add magad.. ne Szökőárnak.

216. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Remington Tate
Black_widow P>!

– Nem hiányozhat valami, ami sohase volt.

Kapcsolódó szócikkek: Remington Tate
Cicu>!

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

– Hogy lehetnél tévedés? Láttad már magadat? Láttad, mit teszel velem? Beléd estem az első „helló”-nál, te hülye fasz! Kényszerítesz, hogy akarjalak, amíg már fáj, aztán meg szarsz rám?
– Úgy, hogy bipoláris vagyok, baszd meg! Mániás. Erőszakos. Depressziós. Egy kibaszott bomba vagyok, amelyben ketyeg az időzítő, és ha valamelyik emberem elcsesz valamit, amikor legközelebb bekattanok, lehet, hogy téged foglak bántani.

217. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Brooke Dumas · Remington Tate
Cicu>!

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

Aznap, amikor szeretkeztünk, és megmondtam neked, hogy nem engedlek el többé, akkor komolyan beszéltem. Akarlak téged, Brooke. Magamnak. Lehet, hogy bántalak majd, lehet, hogy hülye szarságokat csinálok, de én….- néz a szemembe, amitől mintha áram futna át rajtam. – Én olyan kurvára szeretlek, hogy már azt sem tudom, hová tegyem magam.

388. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Remington Tate
1 hozzászólás
Cicu>!

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

– Most szétverem a faszkalap pofáját – suttogja, és bár a lágy ígéretet fenyegetés hatja át, előrehajolva a szájamba dugja a nyelvét –, utána visszajövök és megtanítalak az engedelmességre.

335. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Remington Tate
Cicu>!

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

– Miért nem nyúlsz hozzám? Mért nem fekszel le velem, baszd meg? Túl kövér vagyok? Nem vagyok elég szép? Vagy simán csak élvezed, hogy halálra gyötörsz? Vagy egyszerűen ilyen rohadék vagy? Ha nem tudnád, kefélni akarok veled attól a rohadt naptól kezdve, amikor elmentem a szállodádba, és te inkább állást ajánlottál!
Megmarkolja a csuklómat, és dühösen magához ránt, leszorítja a karjaimat.
– Miért akartál kefélni velem? Egy kurva kaland kellett? Minek akartál engem? Kibaszott egyéjszakás kalandnak? Minden nőnek kaland vagyok, az istenit, és neked nem az akarok lenni. Neked a kibaszott IGAZI akarok lenni. Felfogtad? Ha megduglak, azt akarom, hogy az enyém legyél. Hogy hozzám tartozz. Azt akarom, hogy nekem add magad….Ne Szökőárnak.

216. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Brooke Dumas · Remington Tate
Cicu>!

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

– Az enyém vagy? – kérdezi nyersen, miközben másik keze visszatér a combom közé és egy pillanatra belém hatol.
Nyögök. Kész vagyok. Magamon kívül vagyok.
– A tiéd vagyok.
Az arca feszült, farkaséhes, a szeme izzik, miközben ujjával mélyen végigsimít az ölemen.
– Akarod, hogy benned legyek?
A vágytól elszorul a gégém, kéj hullámzik végig a lábamon.
– Mindenütt akarlak. Rajtam, körülöttem. Bennem.
Keze remeg az önuralomtól, ahogy visszahúzza, és újra a keményen meredező farkát illeszti a lábam közé. Nem jön be, csak hagyja, hogy érezzem, mit kaphatok tőle.

224. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Brooke Dumas · Remington Tate
Cicu>!

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

– Az isten szerelmére, ilyet soha, de soha ne csinálj többet. SOHA! Ha egy ilyen hozzád nyúl, én megölöm, baszd meg, és egy hangyafasznyit sem érdekel, hogy ki látja!
Reszketni kezdek az izgalomtól, mert amikor hátradől, észbontó vággyal néz rám. Megragadja a csuklómat, és úgy megszorítja, hogy felszisszenek, mire lenéz, majd gyorsan elenged.
– Komolyan beszélek. Ilyet kurvára ne csinálj többé.
– Hogy a bánatba ne csinálnék? Nem hagyom, hogy bajba keveredj.
– Jézusom, te magadnál vagy?
Soha nem láttam még ilyen felindultnak. Újra megdörzsöli az arcát, aztán komoran kibámul az ablakon, miközben a teste még mindig remeg a dühtől.
– Veszedelmes egy csaj vagy, tudsz róla?

119. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Brooke Dumas · Remington Tate
Cicu>!

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Megpördül, és görcsbe ránduló gyomorral látom az arcán a gyilkos elszántságot. Ökle remeg a teste mellett, aztán ujjával felém bök a levegőbe.
– Nekem jogom van rá, hogy megvédjelek. Úgy védelek meg téged, és bármit, ami neked fontos, mintha az enyém lenne.
Eláll a lélegzetem attól, ahogyan rám néz.
– Az a perverz köcsög könyörög majd nekem, hogy vessek véget a nyomorult életének, én meg boldogan teljesítem – acsarog, és dühös szeme még az ajtóból is végigkarmol rajtam. – Elvett valamit, ami szent nekem, és ráhugyozott! – kiált, aztán visszacsörtet hozzám, és az ujjával a mellem közé bök. – Értsd meg. Te. Az. Enyém. Vagy!

336. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Remington Tate