!

Patrick személy

Stephen Chbosky: The Perks of Being a Wallflower
Stephen Chbosky: Egy különc srác feljegyzései
!

Patrick (Ezra Miller)


Idézetek

>!
gbd359

Sam a televíziót hibáztatta. Patrick a kormányt. Craig a „tömegmédiát”. Bob elment vécére.

120. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bob · Patrick · Sam
>!
Anonim_Dreamer

Na, az a lényeg, hogy van egy „Sehogy” nevű srác a technikaórán. Ez nem vicc. Tényleg az a neve, hogy „Sehogy”. Irtó mulatságos fiú. „Sehogy” akkor kapta a nevét, amikor a gyerekek csúfolták felsőben. Azt hiszem, most már másodikba jár. A gyerekek Pattynek kezdték csúfolni, miközben az igazi neve Patrick. „Sehogy” erre kifakadt:
– Vagy Patricknek hívtok, vagy sehogy.
Így aztán a gyerekek ráragasztották a „Sehogy” nevet.

21-22. oldal, 1. rész - 1991. szeptember 18. (Alexandra, 2015)

Kapcsolódó szócikkek: Patrick
>!
_Nikki P

Sam a kormányon ütötte a ritmus, Patrick kinyújtotta a karját az ablakon, és vitorlázott a kezével. Én meg csak ültem kettejük között. Miután a dal véget ért, megszólaltam.
– Úgy érzem nincsenek korlátaim.

43. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Charlie · Patrick · Sam
>!
Destinee

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Körülbelül fél mérföldre lehettünk az alagúttól, amikor Sam megállt, én pedig felmásztam a platóra. Patrick olyan hangosra vette a rádiót, hogy én is halljam, és az alagút felé közeledve a zenét hallgattam, és arra gondoltam, amit az elmúlt egy év során mondtak nekem az emberek. Bill azt mondta, hogy különleges vagyok. A nővérem azt, hogy szeret engem. Anya is. Még apa és a bátyám is azt mondta, amikor kórházban feküdtem. Eszembe jutott, hogy Patrick a barátjának nevezett. És az is, hogy Sam azt mondta, cselekedjek. Hogy ne üldögéljek tétlenül. És arra gondoltam, milyen fantasztikus, ha családja és barátai vannak az embernek.

238. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Charlie · Patrick · Sam
>!
Gubics_Attila

Amikor befejeztem, mindhárman elcsendesedtünk és elszomorodtunk. Miközben hallgattunk, eszembe jutott, amiről még soha senkinek nem beszéltem. Amikor sétáltunk. Csak mi hárman. Én voltam középen. Nem emlékszem, hogy hová mentünk vagy honnan jöttünk. Még az évszakot sem tudom felidézni. Csak arra emlékszem, hogy kettejük között lépkedtem, és életemben először éreztem, hogy tartozom valahova.

220. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Charlie · Patrick · Sam
>!
AniTiger MP

És elkezdett beszélni … .
Én meg nem vágtam közbe. Mert erre valók a barátok.

178. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Patrick
Hirdetés
>!
tasiorsi

– Azt akarom mondani, hogy ez nem olyan, mint a filmekben, ahol a lányok a seggfejeket meg a hasonlókat kedvelik. Ez nem ilyen egyszerű. Azokat szeretik, akik értelmet adnak az életüknek.
– Értelmet?
– Igen. Világos? A lányok azt szeretik, ha a srácokat nehéz megkapni. Ettől pályára állnak és már tudják, hogyan kell viselkedniük.

32-33. oldal, 1. rész - 1991. október 14. (Alexandra, 2015)

Kapcsolódó szócikkek: Charlie · Patrick
1 hozzászólás
>!
agivagyok

Sam leült, és elnevette magát. Patrick is nevetett. Én is nevettem.
Megesküdnék rá, hogy abban a pillanatban nem voltak korlátaink.

50. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Charlie · Patrick · Sam
>!
Aurore

A pszichiáterben az a legjobb, hogy a várójában zenei magazinok vannak. Az egyik alkalommal elolvastam egy cikket a Nirvanáról, és nem volt benne semmi a mézes-mustáros salátaöntetről, de még salátáról sem. Ennek ellenére az egész cikk az énekes gyomorproblémáiról szólt. Furcsa volt.
Mint már említettem, Sam és Patrick imádják a Nirvana legjobb számát, így aztán gondoltam, elolvasom a cikket, hogy később beszélgethessünk róla. A magazin végül azt írta, hogy az énekes olyan, mint John Lennon a Beatlesből. Amikor később elmeséltem Samnek, nagyon dühös lett. Azt mondta, hogy ha már hasonlítani kell valakihez, akkor inkább Jim Morrisonhoz hasonlítsuk, de igazából senkire sem hasonlít, csak saját magára.

118. oldal (Alexandra, 2012)

>!
merricat

When we got out of the tunnel, Sam screamed this really fun scream, and there it was. Downtown. Lights on buildings and everything that makes you wonder. Sam sat down and started laughing. Patrick started laughing. I started laughing.
And in that moment, I swear we were infinite.

42. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Charlie · Patrick · Sam