pankrátor személy

Orhan Pamuk: Az új élet
Harlan Coben: Dermesztő csend
Anthony Burgess: Mr. Enderby – bepillantás
Kathy Reichs: A holtak beszélnek
Vágvölgyi B. András: Tarantino mozija
Barney Stinson – Matt Kuhn: A Tesó Kódex
Gwen Cooper: Homér
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 6. – Ketten
Sárközi Erika: Három akkord az élet
John Scalzi: Szellemhadtest
Leiner Laura: Bábel
Jus Accardo: Toxic – Mérgezés
Marissa Meyer: Scarlet
Helena Silence: Ezüsthíd
Becca Prior – Hayden Moore: Talált CelEB / Nem játék
Amy Schumer: A deréktetovált lány
Jennifer L. Armentrout: The Darkest Star – A legsötétebb csillag
Heniko Sakka: Édes tini élet

Idézetek

vgabi >!

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

    Mikor benyomtam a lejátszás gombot, reméltem, hogy azért nem lett túl durva. Reméltem? Ugyan már. Tudtam, hogy mindenkinél kiveri a biztosítékot, hiszen rólunk van szó! A videó elindult, a legeslegelső kép Ricsi, ahogyan belefejel a kamerába, majd rögtön azután elindul a Papa Roach Last Resort című dala, és egyszerűen mindenki megőrül a felvételen. Andris és Robi ugrál, Kinga vörös fejjel ordít, Gábor idegesen csapkod Dave felé, aki a szabad kezével (amelyikkel nem kamerázik) a fülét pöckölgeti. Én a padomon ülve olvasok, majd visszadobom az ölembe esett szendvicset (?), Virág a székén ugrál (eredetileg egy Kispál és a Borz számra, de, ugye, ez ezen a felvételen nem hallatszik), Cortez lesöpri a padjára rakott papírokat, Ricsi meg páros lábbal tapos rajta. Zsolti a terem végéből nekifut, és kitartott karral leveri a csontváz fejét, majd pankrátor módjára rá is ugrik a földön heverő Carlosra. Ezután bevágások kajacsatáról, üdítőköpködésről, mutogatásról a kamerának (cenzúra, Dave kikockázta), metálvillák és kinyújtott nyelvek (Andris és Robi), lökdösődés (Karcsi a termünkben járt), Macu a felmosórongyot lóbálva próbál ninjitsuzni (valami japán harcművészet), Zsolti azonnal felveszi vele szemben a harci pózt, majd vágóképek következtek arról, hogy milyen sora van nálunk Carlosnak, a csontváznak. Virág megöleli, én kezet fogok vele (nálam maradt a karja), Zsolti belenyúl a szemébe, Andris és Robi bordán csapják, Kinga megpróbálja visszatenni a fejét, Cortez napszemüveget ad rá, Ricsi lefejeli, Jacques és Gábor pedig két oldalról átkarolják, amolyan „haveri” stílusban. A zene véget ért, az utolsó kép, immáron hanggal, hogy felröhögünk valamin a teremben, aztán elsötétül a jelenet. Itt azt hittem, vége, és már ki akartam nyomni, amikor még egyszer kivilágosodott a képernyőm, és Máday jelent meg, ahogyan a termünkben áll a tanári asztal mellett.
     – Tizenegyedik bé! Elegem van belőletek! – mondja idegesen. És ekkor tényleg véget ér a felvétel.

207-208. oldal, Február 27., vasárnap (Ciceró, 2012)

Bori82>!

Egyszer bordán rúgott, mert be akarta mutatni, hogy a pankrátorok nem is igazából verekszenek. Hát, nem sikerült meggyőznie!

65. oldal (Ciceró, 2013)

Babó_Buca P>!

– Talán ki kéne hagynod ezt a pankrátoros vonalat a szakmai önéletrajzodból.

35. oldal

Marissa Meyer: Scarlet Piroska és az Ordas Rend katonái

Kapcsolódó szócikkek: pankrátor
vegan_with_books>!

– Mi bajod van Boldival? – ölelte át mosolyogva a vállam Szasza.
– Hogyhogy mi? Egyszer bordán rúgott, mert be akarta mutatni, hogy a pankrátorok nem is igazából verekszenek. Hát, nem sikerült meggyőznie! – dühöngtem.

62. oldal

Kapcsolódó szócikkek: pankrátor
Guinevere>!

    – Egy félénk pankrátor? – Scarlet intett, hogy nem kér. – Te hallod, hogy miket beszélsz?

14. oldal, Első rész: Első fejezet (Alexandra, 2014)

Marissa Meyer: Scarlet Piroska és az Ordas Rend katonái

Kapcsolódó szócikkek: pankrátor · Scarlet Benoit
psn>!

Ha egy tesó kutyát vásárol, annak felnőttként legalább térdmagasságúnak kell lennie.

FOLYOMÁNYA: Ölebet pankrátorról, vagy Steve McQueen film karakterről elnevezni nem mentesíti a tesót a törvény hatálya alól.

3. törvény

Kapcsolódó szócikkek: pankrátor
3 hozzászólás
troublemaker>!

– […] Ezzel a „pankrátorokkal buliztam egész éjjel” fejjel legalább beleillek a brooklyni környezetbe.

265. oldal

Kapcsolódó szócikkek: pankrátor
Sheila_7 I>!

A fiúk kezet ráztak, majd kissé összeszűkült szemmel, jó pár lépés távolságból kíváncsian méregették a másikat. Olyan érzésem támadt tőle, mint mikor a TNA-ben a pankrátorok a meccs előtt szemügyre veszik az ellenfelet.

45. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Colin Cooper Eastman · Derek Goldhawk · pankrátor
lorettaa>!

– Köszi! – válaszolt büszkén. –Smile-nak hívják. Általában nem ennyire barátságos az idegenekkel, de te valamiért tetszel neki!
– Mázli – vigyorogtam. Ez a barátságos? Szimplán kifektetett, mint a pankrátorok egymást a WWE-ben.

Kapcsolódó szócikkek: pankrátor
Shinzo>!

Harvey pontosan tudta, hogy mi megy neki a legjobban: ő egy balhés csávó volt, akinek a környékén a dolgok összeomlanak és felrobbannak. Ha nagyon ritkán magába nézett, azon elmélkedett, hogy az őse, akinek a génjeiből összerakták, vajon miféle ember volt? Durván antiszociális alak, mint például egy piromániás, vagy egy profi pankrátor, esetleg egy erőszakos bűncselekményért lesittelt börtöntöltelék? Akárki, akármi is volt, Harvey szívesen adott volna egy szép nagy csattanós csókot a szájára. Mert Harvey olyan tökéletes békében élt a belső énjével, amiről egy Zen buddhista szerzetes csak álmodhatott.

Kapcsolódó szócikkek: pankrátor