!

orgazmus fogalom

Robert Merle: Védett férfiak
Stephen King: A rémkoppantók
Viktor Pelevin: Empire 'V'
Julie Mine: A szex fogságában
Allison Pearson: Csak tudnám, hogy csinálja
Michael Cunningham: Otthon a világ végén
Tara Moss: Fétis
Anaïs Nin: Vénusz deltája
Paul Joannides: A nemi örömszerzés enciklopédiája
Pauline Réage: O története
Norinaga Akira: A legszebb virágok
Valerie Tasso: A szex antikézikönyve
Susan Swann: Csoportos játékok
Jacques Serguine: Buja Zélandia
Michel Houellebecq: A térkép és a táj
Cathryn Cooper (szerk.): Pajkos mesék 2.
Cathryn Cooper (szerk.): Pajkos mesék 3.
Cathryn Cooper (szerk.): Pajkos mesék
Stacey O'Brien: Wesley, kedvesem
Anonymous: Gyönyörre gyönyör
Szilágyi Vilmos: A gyönyör művészete
Almássy: Vágytól az ágyig
Sherrilyn Kenyon: Éjféli gyönyörök
Christina Lauren: Gyönyörű idegen
Alissa Nutting: Tampa
Sylvia Day: Megigézve
Katie McGarry: Pushing the Limits – Feszülő húr
Irvin D. Yalom – Ginny Elkin: Minden nappal közelebb
Laczkó Sándor (szerk.): A szerelem
Arabella Quinn: My Stepbrother: The Dom
Sophie Jackson: Egy font hús
Chuck Wendig: Vészmadarak
Jennifer Probst: Keresd a szépet
Kylie Scott: Play – Futam
Sophie Jackson: Egy csepp remény

Idézetek

>!
Lunemorte MP

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Ajánlom ezt a könyvet James Gardenernek. Annak a férfinak, akit az imént megpróbált fölhívni. A másodiknak azon három közül, akivel lefeküdt életében,és az egyetlennek, aki képes volt őt az orgazmusig eljuttatni. Nem mintha ennek valami különös jelentőséget tulajdonított volna. Vagy legalábbis nem túl nagyot. Vagy legalábbis így gondolta. Vagy úgy gondolta, hogy így gondolja. Vagy ilyesmi. Különben sem számított az egész; ezek már a régi szép idők voltak.

26. oldal

Kapcsolódó szócikkek: orgazmus
>!
Lunemorte MP

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Állva lettek egymáséi. A falnak dőlve. Amikor a szűzhártyája átszakadt, Christina erősen beleharapott a fiú vállába, így most már Bobby is vérzett. Együtt jutottak a csúcsra, közben vicsorogtak és hörögtek, és az egész nagyon, de nagyon jó volt.

465. oldal

Kapcsolódó szócikkek: orgazmus · szeretkezés · szex
>!
Lunemorte MP

– Úgy érti, a bagoly orgazmust ért el az ön karján? Honnan tudja?

Stacey O'Brien: Wesley, kedvesem Egy bagoly és egy lány különös és különleges története

Kapcsolódó szócikkek: bagoly · orgazmus
2 hozzászólás
>!
Lunemorte MP

Kicsomagolt. Egy vibrátorral, amely akkora volt, mint a legnagyobb mutáns sárgarépák Bobbi kertjében, a komor és örömtelen csúcspontig maszturbált (életében minden kéjérzet ilyen komor és örömtelen volt; sosem feküdt le férfival, és nem is állt szándékában).

671. oldal

Kapcsolódó szócikkek: orgazmus · vibrátor
>!
Lunemorte MP

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

Ledobta a cipőt testnedveinek forrása elé, és a tűsarkút saját orgazmusa tejszerű bosszúságával töltötte meg.

Kapcsolódó szócikkek: orgazmus
1 hozzászólás
>!
szeder

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

Anita este szokott meglátogatni Wesley Heights-i házamban, hetenként kétszer-háromszor, de ha a Fehér Ház épp egy politikai válsággal van elfoglalva, akkor egyszer sem. Bevallom, némi áhítatot érzek, ha arra gondolok, hogy orgazmusaim gyakorisága ennyire összefügg a magas politikával.

6. oldal

Kapcsolódó szócikkek: orgazmus
>!
cassiesdream

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

Régen volt idejük a nőknek almás pitét sütni, de színlelni kellett az orgazmust. Mostanában az orgazmussal elboldogulnak, viszont az almás pitét hamisítaniuk kell. És ezt nevezik fejlődésnek.

13. oldal

Kapcsolódó szócikkek: nők · orgazmus
>!
Morpheus

A tudomány mellékesen segített egy mitológiai dilemma feloldásában is. A szerelmi gyönyörrel kapcsolatos korai agyi vizsgálatok szerint, ha tetszik Hérának, ha nem, úgy tűnik, Teiresziásznak igaza lehetett, a nők nagyobb szerelmi gyönyört élhetnek át, legalábbis agyi válaszuk orgazmuskor jelentősen meghaladja a férfiakét.

249. oldal, Szendi István: Szerelmi véglet

Kapcsolódó szócikkek: Héra / Juno · orgazmus
>!
Zakkant_Tudós

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

Elképzelte, hogy a férfi a székén ül, nadrágja bokáig letolva, merev kemény farka az égnek mered, ő pedig a combjai közé térdel és maszturbál, úgy veszi szájába a hímtagot.
     – Biztos jóízű – gondolta magában Anna, miközben mellbimbóit a tükörnek dörgölte, melynek hűvös érintésétől a lélegzete is elakadt és körmeivel most a farpofájába vájt. Most egyszeribe a már jól ismert erotikus izgalmi hullám söpört végig testén. Elképzelte, hogy csak tűsarkú cipő és harisnyája van rajta, úgy hajol egy asztal fölé, segge kidudorodik, miközben a férfi az ő forró puncijába csúsztatja pompás, véreres faszát. Szinte érezte, ahogy a hímtag kitölti az ő forrongó szerelmi barlangját és mikor elképzelte, hogy beléömlik a férfi sűrű, forró nedve, teste megremegett, rángatózott a hirtelen hevesen rátörő orgazmustól, érzékei millió apró kristállyá robbantak szét, mielőtt lebegve ért ismét földet.

62-63. oldal, Randi a könyvtárban

Kapcsolódó szócikkek: orgazmus · szex · szexualitás · vagina
>!
Zakkant_Tudós

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

    Az öltözőasztalomra néztem és kiszúrtam egy flakon dezodort. Villámgyorsan elvettem onnan, majd kinyitottam éjjeliszekrényem fiókját. Bekentem a flakont vazelinnel, amit minden eshetőségre készen ott tartottam. Az oldalamra feküdtem, térdeimet felhúztam és a flakont a saját lukamnak kezdtem dörgölni. Még mindig láttam őket, azt is, mikor a műpénisz szinte teljesen eltűnt Sarah-ban.
     (…) Két kezét a falnak támasztotta, s úgy lovagolt, testét keményen a srác lágyékának ütve, vadul a vágytól. Feje ide-oda himbálódzott, haja vadul repkedett körülötte. Mint aki teljesen bevadult, keményen baszott, mígnem Ricky egyetlen
mozdulattal hanyatt perdítette, továbbra is felnyársalva Sarah-t, aztán csak dugta, löködte belé a dákóját, míg végül mindenhol csörgött róluk a veríték.
    Most hallottam őket a falon keresztül. Kiabáltak, azt üvöltözték, hogy elmennek. Nem lepett meg, inkább azon csodálkoztam, hogy bírták ilyen sokáig.
    Jómagam a puncimba nyomtam a flakont, és eszeveszetten dörgöltem a csiklómat. Ám ez nem volt elég, többet akartam. Egy férfit, akitől elélvezek, igazi nő módjára. Ricky végül kihúzta farkát és Sarah mellére fröcskölte a nedűt. A csaj hanyatt feküdt és két kézzel dörgölte el a bőrén, haja az arcához tapadt, aztán elpilledve nyúlt el a srác mellett. Ricky kimerülten hevert ott, mellkasa le-föl járt, farka lekókadt, combjának egyik oldalán pihent mint egy jókora kobra, még mindig vaskos volt és csöpögött belőle a nedű.

195-196. oldal, A harisnya

Kapcsolódó szócikkek: dezodor · orgazmus · szex · szexualitás · vagina