!

Olivia Silber (Liv) személy

Kerstin Gier: Das erste Buch der Träume
Kerstin Gier: Das dritte Buch der Träume
Kerstin Gier: Dream a Little Dream
Kerstin Gier: Az álmok első könyve
Kerstin Gier: Az álmok második könyve
Kerstin Gier: Az álmok harmadik könyve

Idézetek

>!
Sheila_7

Henry szokásához híven egy könyvespolcnak támaszkodott, és karba tette a kezét. Úgy tűnt, Jasper anyukája nagyon kedveli a pasztellszínű szerelmes regényeket, és eléggé zavart, hogy közvetlenül Henry feje mellett olyan címeket lehetett olvasni, mint „Csókolj meg, lázadó!” és „Engedd, hogy erős karjaidban haljak meg!”. Úgy gondoltam, legjobb, ha oda sem nézek.

231. oldal, 23. (Könyvmolyképző, 2015)

Kapcsolódó szócikkek: Henry Harper · Jasper Grant · Olivia Silber (Liv)
1 hozzászólás
>!
Arianrhod MP

And Mom was besotted with him—don’t ask me why. It couldn’t be his looks. Ernest had a large bald patch, enormous ears, and teeth that were far too white. It was all very well for Lottie to insist that Ernest was a handsome man; we just couldn’t go along with her opinion. Maybe he did have nice eyes, but with ears like that who was going to look into his eyes? Not to mention that he was ancient—over fifty.

1 hozzászólás
>!
csillagka P

Der Hund schnüffelte an meinem Koffer.

(első mondat)

Kapcsolódó szócikkek: Olivia Silber (Liv)
>!
abstractelf P

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Idegesen lesepertem a pulóverről a tűleveleket, és a térdemre húztam a hálóinget.
    A négy fiú még mindig rémültnek tűnt, Henry és Grayson talán kicsit kevésbé, mint a másik kettő.
    – Az imént még egy gyöngybagoly voltam, komolyan – bizonygattam.
    Borotválkozó Jasper kinyújtotta a kezét, és megérintette a karomat.
    – Ez… ezt nem értem – mondta. – Ez meg mit jelentsen? Azt hittem, mutat egy nevet. Erre egy egész lányt odadob az oltárra…

77. oldal, 8. (Könyvmolyképző, 2015)

>!
Könyvmolyképző KU

    Vonakodva néztem körül. Egy folyosón találtam magam, egy végtelennek tűnő folyosón, ahonnan számtalan ajtó nyílt jobbra és balra. Az ajtó, amelyen át beléptem, fűzöldre volt festve. Megsötétedett, régimódi fémveretek díszítették, és egy levélnyílás is volt rajta ugyanabból az anyagból. A csinos kis sárgaréz ajtógomb összegömbölyödött gyíkot formázott.

63. oldal, 7. (Könyvmolyképző, 2015)

Kapcsolódó szócikkek: Olivia Silber (Liv)
>!
Könyvmolyképző KU

Hirtelen a napnál is világosabb volt: ha a végére akarok járni ezeknek a titokzatos álmoknak, ki kell nyitnom. És be kell mennem rajta.
    Ha lenne hozzá bátorságom.

116. oldal, 14. (Könyvmolyképző, 2015)

Kapcsolódó szócikkek: Olivia Silber (Liv)
Hirdetés
>!
abstractelf P

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Grayson is megszakította a kapcsolatot Arthurral. Nem akart erről beszélni. De a bál utáni első éjszakán, amikor féltem egy percnél hosszabb időre lehunyni a szemem, mert olyankor mindig Anabelt láttam magam előtt késsel a kezében, a legnagyobb természetességgel bejött a szobámba. Odahúzott egy fotelt az ágyamhoz, és a maga komoly stílusában így szólt:
    – Elaludhatsz, Liv. Vigyázok rád.

320. oldal, 31. (Könyvmolyképző, 2015)

>!
Arianrhod MP

I glared at Mom’s slender back. It wasn’t surprising that Mr. Spencer had fallen for her. She looked pretty good for a professor of English literature. She’s a natural blonde, long legs, blue eyes, great teeth. She was forty-six, but you wouldn’t guess that except in bright daylight when she’d drunk too much red wine the evening before. On good days she looked like Gwyneth Paltrow. Although her new haircut was frightful. She must have been to the same hairdresser as Duchess Camilla.

Kapcsolódó szócikkek: Ann Matthews · Ernest Spencer · Olivia Silber (Liv)
>!
Arianrhod MP

“I like your middle names.” Mia was looking at Florence, wide-eyed. “You’re really lucky, you know? Mom gave Liv and me the names of her favorite aunts as middle names. Well, she forced them on us. Gertrude and Virginia.”
For a split second Florence’s face cleared.
“My aunts are named after Gertrude Stein and Virginia Woolf,” said Mom. “Two great women writers.”
“With shitty names,” added Mia.

>!
Könyvmolyképző KU

– (…) ezek a csajok kezdenek az idegeimre menni. Most komolyan, ha valaha egyszer ilyen cicababa leszek, aki egy pasas miatt megszabadul az agyától, és az iskolai füzeteibe már csak szívecskéket firkál, akkor inkább lőjenek le!
– Emlékeztetni foglak rá.
– Komolyan mondom! Annyira örülök, Livvy, hogy mi immunisak vagyunk a fiúkra.
– Talán nem egészen immunisak, de legalábbis nehezen kapunk lángra – ismertem el. Kénytelen-kelletlen. Ha valaki, hozzánk hasonlóan, minden évben máshová költözik, óvatosnak kell lennie a szerelemmel, különben búcsúzáskor összetörik a szíve. Kinek volt arra szüksége? – De anyának talán igaza van, és majd egyszer, ha eljön az igazi…
– Akkor majd szépen megvárja, amíg leérettségizem!

114. oldal, 13. (Könyvmolyképző, 2015)

Kapcsolódó szócikkek: Mia Silber · Olivia Silber (Liv)