!

Nick Hidaka személy

Holly Smale: A lány, akit soha senki sem vett észre
Holly Smale: Picture Perfect
Holly Smale: A lány, aki mindig mindent félreért
Holly Smale: A lány, aki távolról tökéletes
Holly Smale: All Wrapped Up
Holly Smale: Forever Geek
Holly Smale: A nagy finálé

Idézetek

>!
kiruu P

A járda és a kosztümöm is szürke, szóval talán ha teljesen mozdulatlan és néma maradok, akkor sikerül beleolvadnom a környezetembe, így a hang tulajdonosa nem lát majd többé.
A módszer nem működik.
– Szóval, Asztallány – folytatja a hang, és úgy tűnik, ő ma a másik ember, aki úgy beszél hozzám, hogy közben próbálja visszatartani a röhögését. – Most épp mit csinálsz?
Ez nem lehet igaz.
Pedig de.
Mert amikor kinyitom az egyik szememet, és átlesek az ujjaim között, nem más ül ott mellettem a járdaszegélyen, mint az Oroszlánfiú.

109-110. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Harriet Manners · Nick Hidaka
>!
kiruu P

– Hát akkor – szól közbe végre Will –, én körbenézek itt a sötétben, ha akarjátok.
– Most komolyan – csattan fel Nick, és pisztolyt formáz az ujjaival. – Lepuffantalak ott a sötétben, és hidd el: találni fog

335. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Nick Hidaka · Wilbur Evans
>!
DarknessAngel

És akkor azon veszem magam észre, hogy még mindig őt bámulom, miközben ő rám néz, és arra vár, hogy válaszoljak végre a kérdésére. Ami nagy baj, mert az agyi szinapszisaim még mindig nem működnek rendesen.
Próbálok kierőszakolni az agyamból valami elfogadható választ.
– A rágógumizást betiltották Szingapúrban – suttogom. – Teljesen betiltották. (…)
A fiú szemei tágra nyílnak.
– Most Szingaprban vagyunk? Mennyi ideig aludtam? Milyen gyorsan mozog ez az asztal?

51-52. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Harriet Manners · Nick Hidaka
>!
mrsp

Az emberi agy nyolcvan százaléka víz, és én most életemben először ezt tényleg érzem is: mintha odabenn a fejemben csobogna és örvénylene a folyadék. A fülemben olyan morajlás zúg, mintha egy medence legalján ücsörögnék.
Mert ezt az üzenetet kaptam:

REMÉLEM, ZÚZTÁL AZ UTOLSÓ VIZSGÁDON IS. JÓ LENNE DUMÁLNI. SOKAT GONDOLOK RÁD. NICK X

70. oldal, 17. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Harriet Manners · Nick Hidaka
>!
mrsp

– Szi-szi-szia – dadogom végre, de még mindig nem kapok levegőt. – Minden öööhümm… – Ez igen, Harriet. Hát ezért tényleg megérte tizenöt éven keresztül bújni a szótárt, hogy új szavakat tanulj.
– Öööhümm – mosolyog. – Nem olyan gyakran használt kifejezés, mint az ööö vagy a hümm, de nekem személy szerint az egyik kedvencem.

125. oldal, 32. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Harriet Manners · Nick Hidaka
>!
mrsp

KI A SZENT KALÁCSNAK KÉPZELED MAGAD, NICK? Lehet, hogy szupermodell vagy, és gyönyörű, sármos és cuki meg vicces, de akkor is csak egy fiú vagy! Csak egy fiú vagy, én pedig csak egy lány, és minden alkalommal, amikor levegőt veszek, olyan molekulák jutnak a szervezetembe, amelyek egykor dinoszauruszokhoz tartoztak, ami azt jelenti, hogy RÉSZBEN DINOSZAURUSZ VAGYOK, NAGY VALÓSZÍNŰSÉG SZERINT T-REX, ÚGYHOGY NEM BÁNHATSZ ÍGY VELEM!

292-293. oldal, 78. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Harriet Manners · Nick Hidaka
Hirdetés
>!
mrsp

Hát nem érted, Harriet? – mondja Nick teljesen elkeseredve. – Tetszik, hogy az esőcseppekben a csillagokat látod, és mindent tudsz a felhők formájáról, meg a kolibri szívveréséről. Tetszik, hogy tudod, hogy a zsiráfoknak nincs hangszalagja, és hogy a cápák nem tudják abbahagyni a mozgást. Tetszik, ahogy a magasba emeled a kis orrod, ahogy dobbantasz a lábaddal, és hogy a homlokod ráncolod, mielőtt kitör belőled a nevetés. Tetszik, ahogy elvörösödik a füled, amikor zavarba jössz, és hogy sötétebbek lesznek a szeplőid, ha mérges vagy. Tetszik, hogy mielőtt elsírod magad, az álladból egy gyűrött kis papírgalacsin lesz. Tetszik, hogy amikor kiabálsz velem, úgy csinálsz, mintha T-Rex lennél. Nagyon is kedvellek, Harriet. Miért van az, hogy az egész világegyetemben ez az egyetlen dolog, amit olyan nehéz belegyömöszölni a nagy, zsíros agyadba?

298. oldal, 79. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Harriet Manners · Nick Hidaka
>!
mrsp

A bolygónkon 7123024873 ember él, és Nick még mindig engem akar.

299. oldal, 79. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Harriet Manners · Nick Hidaka
>!
mrsp

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Zavartan Nickre pillantok, aki úgy tűnik, egész jól szórakozik. Nem kellene megvívnia a drága becsületemért? Nem kellene a falhoz vágnia Tobyt, és azt sziszegni, hogy „soha többé ne nyúlj a Csajomhoz”?
Milyen nyomi szerelmi háromszög ez?

305. oldal, 81. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Harriet Manners · Nick Hidaka · Toby Pilgrim
>!
zsebibaba007

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

I know I’m a girlfriend because I can’t stop beaming. Apparently the average girl smiles sixty-two times a day, so I must be statistically stealing somebody else’s happiness. I’m grinning every thirty or forty seconds, minimum.
I know I’m a girlfriend because I’m giggling at my own jokes, singing songs I don’t know the words to, hugging any animal within a hundred-metre radius and twirling round in circles with my hands stretched out every time I see a small patch of sunshine. Thanks to my brain drowning in the love chemicals phenylethylamine, dopamine and oxytocin, I’ve basically morphed into a cartoon princess.
Except one with an astronomically high phone bill and a tendency to look up ‘symptoms of being in love’ online when her boyfriend isn’t looking.
Anyway, the final reason I know I’m a girlfriend is this, written on the inside back page of my new bright purple diary:

GIRLFRIEND.

I did it, obviously. It would be a really weird thing to doodle on someone else’s private stationery. There’s a sketch of me and it’s timed and dated to commemorate the precise moment – four weeks and two days ago – that Lion Boy and I became an official item.
That’s right: Nick and I are finally a proper duo.
A couplet. A twosome never to be divided, like salt and pepper or cheese and tomato. We are the human versions of seahorses, who swim snout to snout and change colour to demonstrate how much they like each other, or Great Hornbills, who sing in duets together to show the world how utterly in tune they are.
And it’s changed everything.
After the Most Romantic Summer Ever together (MRSE™), all that’s left are rainbows and sunsets and good-morning texts and good-night phone calls and somebody to tell me when I’ve got chewing gum stuck to the back of my hair and I’m gummed to the bus seat behind me.
For the first time in my entire life, I wouldn’t change a single thing. There are 170 billion galaxies in the observable universe, and I wouldn’t alter a jot of any of them. My life is exactly as I want it to be.
Everything is perfect.

Kapcsolódó szócikkek: Harriet Manners · Nick Hidaka