Mencheres személy

Jeaniene Frost: Karó és sírhant
Jeaniene Frost: At Grave's End
Jeaniene Frost: Síri csendben
Jeaniene Frost: Eternal Kiss of Darkness
Jeaniene Frost: Sírig hű szerelmed
Jeaniene Frost: This Side of the Grave
Jeaniene Frost: Once Burned
Jeaniene Frost: A sír innenső oldalán
Jeaniene Frost: Bound by Flames
Jeaniene Frost: Into the Fire
Jeaniene Frost: Első lobbanás

Idézetek

_Katie_ P>!

Vladot mérsékelt udvariassággal fogadták,Annette kivételével. Ő szájon csókolta,s én megcsóváltam a fejem.
Hát Drakula is megvolt Annette? Ha Frankeinstein és a Farkasember valóságosak lennének, szerintem ők is megfordultak volna az ágyadban.
Mencheres sípoló hangot hallatott. Ha nem ismerem, azt gondoltam volna, hogy nevet. Bones újabb „vigyázz a gondolataidra,az ég szerelmére" pillantást vetett rám.

Röfipingvin P>!

A félelemtől harapós lettem.
– Tisztelt járkáló múmia úr, mi lenne, ha ez egyszer hagynád a fellengzős mellébeszélést és szíveskednél úgy viselkedni, mintha tényleg a huszonegyedik században élnél?
– Fel fog habzani a szar, ha piszkálod – felelte Mencheres.
Először csak néztem rá, aztán kirobbant belőlem a nevetés, ami eléggé nem odaillő volt az elhangzott fenyegető szavak után.

44. oldal 2 bekezdéstől

Kapcsolódó szócikkek: Mencheres
SzRéka P>!

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

– Most jön az a rész, amikor figyelmeztetnem kell, hogy az események utóhatása beszél csak belőled, és igazából nem is akarod megcsalni Bonest?
– Nem arra vagyok éhes! – nyögtem kigúvadt szemmel. Vlad nem gondolhatta komolyan, hogy teljesen hétköznapi hangon odavetve háromszögpartira hívom őt és Mencherest. – Legfeljebb a véretekre. Arra, amire céloztál, semmiképp.
Közben a szemem, anélkül, hogy észrevettem volna, mit csinálok, végigpásztázta a hármashoz elengedhetetlenül szükséges testrészeiket. Csak akkor fagyott rá az arcomra a döbbenet, amikor Vlad tele torokból felkacagott. A jóval udvariasabb Mencheres úgy tett, mintha valami lenyűgöző dolgot fedezett volna fel az ajtófélfán, de észrevettem, hogy gyanúsan megrándul a szája.
– Drága Kaszás! – mondta Vlad még mindig nevetve. – Nem lehet, hogy mégiscsak a szerszámainkat ellenőrizted az imént? Mert ha…
– Nem! – vágtam közbe gyorsan, és közben sóvár pillantásokat vetettem az emeletre vezető lépcső felé. – Fáradt vagyok, és a fejem még mindig kavarog a remnánsoktól és… Csesszétek meg, megyek és lezuhanyozom. Persze nem hideg vízzel, mert arra azért nincs szükségem… – Ó, Jézusom, mivel ronthatnám tovább a helyzetemet? -… hiszen egyébként is mindjárt megfagyok… muszáj felmelegítenem magam valamivel. Nem, nem úgy… Egek, fogjátok már be a szátokat!

271. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Catherine Crawfield · Mencheres · Vlad Tepes
oldmoviegirl01>!

– A vetélytárs meggyilkolása nem garantálja a boldogságot. Sokszor inkább minden esélyt tönkretesz. Egy halott emléke sokkal erősebb, mint az élők nyaggatása.

Kapcsolódó szócikkek: Mencheres
shadowhunter1975 P>!

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

– Leila, ő itt a barátom, és tiszteletbeli nemzőm, Mencheres, meg a felesége, Kira – intett a hosszú hajú, közel-keleti férfi és a szőke nő felé. – És hadd mutassam be egy másik barátomat, Catet is. – Ő volt a vörös hajú, akit valami oknál fogva ismerősnek találtam. – Valamint a férjét, Bonest – itt Vlad hűvösen a rövid, barna hajúra mosolygott-, aki nem a barátom.

136-137. oldal, 17. fejezet (Könyvmolyképző, 2017)

Paan>!

A bosszúvágy a legüresebb érzések egyike.

210. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Mencheres
Tufuka>!

Az érzékeim olyan rezgésbe kezdtek, mintha szteroidot fecskendeztek volna belém, noha Mencheres még csak ezt követően azonosította az érkezőt. – Bones.
Vlad valami olyasmit motyogott, hogy „pedig olyan kellemesen indult az esténk”, […]

232. oldal

VampirCat>!

-Tisztelt járkáló múmia úr, mi lenne, ha ez egyszer hagynád a fellengzős mellébeszélést és szíveskednél úgy viselkedni, mintha tényleg a huszonegyedik században élnél?
-Fel fog habzani a szar, ha piszkálod – felelte Mencheres.

Kapcsolódó szócikkek: Catherine Crawfield · Mencheres
BubbleTea>!

– Örülök, hogy megismerhettelek, Apollyon, és feltétlenül tégy félre nekem egy táncot. Fogadni mernék, hogy a lábadban van a bugi.
Vlad meg sem próbálta palástolni derültségét. Mencheres az egyik te-nem-vagy-normális pillantását lövellte rám, Bones pedig úgy festett, mintha menten meg akarna fojtani.

303. oldal, 29, fejezet

SzRéka P>!

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

– Pontosan hogy tartott féken Mencheres?
– Lefogott, hogy ne ficánkolj, miközben én a gép hátsó felében dugtalak – válaszolta szépítés nélkül, kissé megvonva a vállát, mintha csak azt akarta volna mondani: Te akartad tudni.
[…]
– Szerezz egy kis ezüstöt – krákogtam. – Végezni akarok magammal.

161-162. oldal