!

Mencheres személy

Jeaniene Frost: Síri csendben
Jeaniene Frost: Eternal Kiss of Darkness
Jeaniene Frost: Sírig hű szerelmed
Jeaniene Frost: Once Burned
Jeaniene Frost: A sír innenső oldalán
Jeaniene Frost: Bound by Flames
Jeaniene Frost: Első lobbanás

Idézetek

>!
Sunshine

– Ezt nem láttad előre? – kérdezte Bones.
Az egyiptomi vámpír alig észrevehetően elmosolyodott.
– Még halványan sem. Rájöttem, hogy utálom, ha nem tudhatom, mi következik.
Bones felhorkant.
– Légy üdvözölve a hétköznapi életben.

Kapcsolódó szócikkek: Bones (Crispin Russell) · Mencheres
>!
Röfipingvin MP

A félelemtől harapós lettem.
– Tisztelt járkáló múmia úr, mi lenne, ha ez egyszer hagynád a fellengzős mellébeszélést és szíveskednél úgy viselkedni, mintha tényleg a huszonegyedik században élnél?
– Fel fog habzani a szar, ha piszkálod – felelte Mencheres.
Először csak néztem rá, aztán kirobbant belőlem a nevetés, ami eléggé nem odaillő volt az elhangzott fenyegető szavak után.

44. oldal 2 bekezdéstől

Kapcsolódó szócikkek: Mencheres
>!
nykyriana

Bath toys are reserved only for the oldest, more lethal vampires.

Kapcsolódó szócikkek: Mencheres
>!
Nusejka_Sentellion

"Bubbles. On a scale of one to ten, a bubble bath has to rank a zero as far as things I’d expect an older-than-dirt, bad-ass vampire to indulge in. The only thing that would surprise me more was if you pulled out a rubber ducky.”
He fought another, stronger twitch of his lips.
“Bath toys are reserved only for the oldest, most lethal vampires. I have a full century to age and another thousand men to kill before I reach that hallowed landmark.”

Kapcsolódó szócikkek: Kira Graceling · Mencheres
>!
Nusejka_Sentellion

With luck, somewhere in these files, she’d find something that would lead her to Mencheres. If that didn’t work, she’d search the Internet next. Or she could always tape a bat image to her apartment window right above a Welcome sign, but Kira thought that might be pushing it.

Kapcsolódó szócikkek: Kira Graceling · Mencheres
>!
itschristine

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

– Pontosan hogy tartott féken Mencheres?
– Lefogott, hogy ne ficánkolj, miközben én a gép hátsó felében dugtalak – válaszolta szépítés nélkül, kissé megvonva a vállát, mintha csak azt akarta volna mondani: Te akartad tudni.
(…)
– Szerezz egy kis ezüstöt – krákogtam. – Végezni akarok magammal.

161-162. oldal

>!
itschristine

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

– Most jön az a rész, amikor figyelmeztetnem kell, hogy az események utóhatása beszél csak belőled, és igazából nem is akarod megcsalni Bonest?
– Nem arra vagyok éhes! – nyögtem kigúvadt szemmel. Vlad nem gondolhatta komolyan, hogy teljesen hétköznapi hangon odavetve háromszögpartira hívom őt és Mencherest. – Legfeljebb a véretekre. Arra, amire céloztál, semmiképp.
Közben a szemem, anélkül, hogy észrevettem volna, mit csinálok, végigpásztázta a hármashoz elengedhetetlenül szükséges testrészeiket. Csak akkor fagyott rá az arcomra a döbbenet, amikor Vlad tele torokból felkacagott. A jóval udvariasabb Mencheres úgy tett, mintha valami lenyűgöző dolgot fedezett volna fel az ajtófélfán, de észrevettem, hogy gyanúsan megrándul a szája.
– Drága Kaszás! – mondta Vlad még mindig nevetve. – Nem lehet, hogy mégiscsak a szerszámainkat ellenőrizted az imént? Mert ha…
– Nem! – vágtam közbe gyorsan, és közben sóvár pillantásokat vetettem az emeletre vezető lépcső felé. – Fáradt vagyok, és a fejem még mindig kavarog a remnánsoktól és… Csesszétek meg, megyek és lezuhanyozom. Persze nem hideg vízzel, mert arra azért nincs szükségem… – Ó, Jézusom, mivel ronthatnám tovább a helyzetemet? -… hiszen egyébként is mindjárt megfagyok… muszáj felmelegítenem magam valamivel. Nem, nem úgy… Egek, fogjátok már be a szátokat!

271. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Catherine Crawfield · Mencheres · Vlad Tepes
>!
itschristine

Mencheres addig csökkentette a testéből sugárzó jeleket, míg a szoba energiaszintje az elviselhetetlen NC-17-ről visszazuhant a semlegesnek mondható PG-13 szintre.

308. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Mencheres
>!
Tufuka

Az érzékeim olyan rezgésbe kezdtek, mintha szteroidot fecskendeztek volna belém, noha Mencheres még csak ezt követően azonosította az érkezőt. – Bones.
Vlad valami olyasmit motyogott, hogy „pedig olyan kellemesen indult az esténk”, (…)

232. oldal

>!
Katara_Phoenix P

Vladot mérsékelt udvariassággal fogadták,Annette kivételével. Ő szájon csókolta,s én megcsóváltam a fejem.
Hát Drakula is megvolt Annette? Ha Frankeinstein és a Farkasember valóságosak lennének, szerintem ők is megfordultak volna az ágyadban.
Mencheres sípoló hangot hallatott. Ha nem ismerem, azt gondoltam volna, hogy nevet. Bones újabb „vigyázz a gondolataidra,az ég szerelmére" pillantást vetett rám.