Max Stella személy

Christina Lauren: Gyönyörű idegen
Christina Lauren: Beautiful Player
Christina Lauren: Beautiful Bombshell
Christina Lauren: Gyönyörű játékos

Idézetek

Lunemorte P>!

– Ugye, nem vagy pszichopata?
[…]
– Egy kicsit megőrülök érted, de amúgy nem.

26. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Max Stella · Sara Dillon
1 hozzászólás
zuna19 >!

Bele fogok szeretni. És ez teljesen kikészített.

236. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Max Stella
zuna19 >!

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

– Háromujjnyi Macallan’s-t kérek, Pete, és még azt, amit ez a hölgy mond! Itt vár már egy ideje, nem igaz? – Mosolyogva fordult felém, amitől mélyen a hasamban valami melegséget kezdtem érezni. – Te is három ujjat szeretnél?
A szavai szétrobbantak az agyamban, az ereim megteltek adrenalinnal.
– Hogy mit mondtál? – Ártatlanság, ó! Finoman próbálkozott, elrejtve a valódi szándékát. Valahogy sikerült is neki, de az összeszűkülő szeméből láttam, hogy egyetlen ártatlan sejt sincs a testében. – Jól értettem, hogy három ujjat ajánlottál?
Felnevetett, és szétnyitotta előttem a kezét. Még sose láttam ekkorát. Olyan ujjai voltak, amikkel könnyedén megragadhatott és behorpaszthatott egy kosárlabdát.
– Kezdetnek legyen inkább kétujjnyi, Virágszirom!

14-15. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Max Stella · Sara Dillon
zuna19 >!

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

– Oké. Ha így nézel rám, egyszerűen szeretnélek megmászni. És isten tudja, mikor bánt velem utoljára úgy egy férfi, ahogyan kell. – […] – És valami azt súgja nekem, hogy te nagyon is alkalmas lennél a feladatra… vagyis, hogy…a fenébe, nézz csak magadra! – […] – De még sohasem szedtek föl így, véletlenszerűen egy bárban, és most a barátnőimmel vagyok itt, mert az egyikük közelgő esküvőjét ünnepeljük, így hát – […] – velük kell foglalkoznom.
Lassan bólintott, és a mosolya még fényesebb lett, mintha csak elfogadta volna a kihívást.
– Oké.
– Akkor, talán majd találkozunk.
– Remélem.
– Élvezd a három ujjadat, idegen!
Felnevetett.
– Élvezd a Nagy szopást!

17-18. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Max Stella · Sara Dillon
zuna19 >!

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

– Elnézést! – kiabáltam oda a pultosnak, hogy felhívjam magamra a figyelmét. Korábban már rendeltem egy Csúszós cicit, egy Betonkeverőt és egy Bíbor dudát, bár fogalmam sem volt róla, hogy mik ezek. Most, hogy már egy gombostűt sem lehetett volna leejteni a földre, a zene pedig úgy harsogott, hogy a csontjaimban éreztem a rezgést, a pultos még csak rám se nézett.[…]
– Hé! – kiáltottam egyet, és odacsaptam a pultra.
– Látom, igyekszik nem észrevenni, nem igaz? – Felpillantottam, igazán fel, a férfira, aki szorosan mellettem állva szólalt meg. Nagyjából akkora volt, mint egy mamutfenyő, és fejével a pultos felé bökött, hogy ezzel is alátámassza a mondandóját. – Nem szabad vele kiabálni, Virágszirom! Különösen akkor nem, ha ilyeneket rendelsz tőle. Pete nem szeret nőcis italokat készíteni!
Na ja! Ilyen az én szerencsém. Épp most kellett találkoznom egy ilyen baromi jó pasival, amikor nemrég fogadtam meg, hogy soha többé nem kezdek férfiakkal. Ráadásul egy olyannal, aki brit akcentussal beszél. Jól kiszúrt velem a sors!

12-13. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Max Stella · Sara Dillon
zuna19 >!

Őszintén, még sohase láttam ilyen fantasztikus barna szemeket. Ha még nagyobbak lettek volna, akkor már úgy nézett volna ki, mint egy lemúr.

45. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Max Stella · Sara Dillon
Lunemorte P>!

– Azért, mert korábban más voltál, még nem jelenti azt, hogy olyan is akartál lenni.

110. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Max Stella
zuna19 >!

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

Megragadta a nyakkendőmet, meglazította, és lehúzta a nyakamról.
– Ezzel meg is kötözhetnélek – […] – El is fenekelhetnélek. És addig nyalnám a pinádat, míg nem könyörögsz, hogy hagyjam abba! – Néztem, ahogy a gombjaimmal bajlódik, és láttam a szemének éhes pillantását, ahogy lehúzta az inget a vállamról.
– Vagy én köthetném be a szádat – mondta egy furcsa mosollyal.
– Csak ígérgetsz – súgtam vissza, és számba vettem az alsó ajkát. Megcsókoltam az állát is, majd a nyakát kezdtem szívni.
A nadrágomon keresztül megragadta a farkamat ami már keményen állt a kezében. Kigombolta a ruháját, kiszabadítottam belőle a karját, és félredobtam. A melltartó hamarosan követte.

112. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Max Stella · melltartó · nyakkendő · Sara Dillon
Lunemorte P>!

Vannak dolgok, amiket akkor tud meg az ember a másikról, amikor először alszik vele.

306. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Max Stella
cassiesdream>!

Ha egy nő azt akarja, hogy egy férfi állandóan rágondoljon, akkor azt kell mondania neki, hogy csak egyszer dughatja meg egy héten, és kész. És a koncentrációnak annyi.

139. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Max Stella