!

Maryaa Antasvili személy

Raana Raas: Árulás
Raana Raas: Hazatérők
!

Tertiusi külsős család tagja. Családja 3880-ben költözik át a Sikamoronra. Családja azonban 3885-ben egy balesetben életét vesztette, Maryaat pedig egy kaveni család, a Meenin fogadta örökbe, a nevét ekkor változtatják Mayára. 3901-ben feleségül megy Mikel Foortanhoz, akitől még abban az évben ikrei születnek, Leon és Lea. Kislánya azonban egy balesetben 3904-ben életét veszti, ezért férje javaslatára 3905-ben elválik, és fiával együtt kiszakad a Kavenből. Mikellel azonban továbbra is tartja a kapcsolatot, 3908-ban még egy fia születik tőle, Adam. 3907-37 között az Ultoni Szabadegyetemen tanít szociológiát.


Idézetek

>!
tataijucc P

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

– Legyél a feleségem.
Maryaa leplezetlen döbbenettel nézett rá. Szeme elkerekedett, ajkai szétnyíltak, mintha mondani szeretett volna valamit, de nem lenne rá képe. Csak a fejét rázta.
Giin némán visszafordult az ablakhoz. Tudta, hogy Maryaa nem szereti, vagy legalábbis nem úgy szereti, és különben is megegyeztek… A visszautasítás mégis fájt.
– Giin, semmi értelme, hogy feleségül vegyél csak azért, hogy a lelkiismereted…
– Egyáltalán nem erről van szó! – szakította félbe Giin a kioktatást. – Szeretlek. Nem arról van szó, hogy a lelkiismeretemet szeretném megnyugtatni.
De Maryaa csak a fejét rázta.
– Giin, annyi embert szeretünk. Ez a barátság…
– Nem úgy szeretlek.
– Tessék?
Talán soha életében nem volt még ilyen zavarban. Visszafordult az ablaktól, és vörösre gyúlt arccal folytatta:
– Szeretlek, úgy, ahogy egy férfi szeret egy nőt.

260. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Giin Raas · Maryaa Antasvili
>!
Röfipingvin MP

Az igazi csoda nem az, amikor megtörténik a lehetetlen. Az igazi csoda az, amikor a lehetőség feltárul előttünk, s egyszerre csak kiderül: mi vagyunk a megfelelő személyek, akik a megfelelő időben a megfelelő helyen tartózkodnak. Ilyenkor a kezünkben tartjuk a világot, és olyan hatalommal bírunk, amely a semmiből teremteni képes.
– Igen, ez az – bólogatott Maryaa. – Te nem érezted így magad soha?
– Nem. Én mindig azt éreztem, hogy a rossz időben vagyok a rossz helyen, és csupa rossz alternatíva közül választhatok.

93. oldal, 5. fejezet - Giin

Kapcsolódó szócikkek: Bokra · csoda · Giin Raas · Maryaa Antasvili
46 hozzászólás
Hirdetés