!

Martin Wry személy

Vavyan Fable: Mogorva nyár
Vavyan Fable: A Halkirálynő és a Kommandó
Vavyan Fable: Tündérlovaglás
!

Martin Wry


Idézetek

>!
Darolyn

A jellemhibáinkkal is ugyanaz a helyzet, mint a szájszagunkkal: mások szenvednek tőlük, mi magunk nem is tudunk róluk.

55. oldal

Kapcsolódó szócikkek: jellem · Martin Wry
>!
Darolyn

Amúgy – helyes srác lévén – bárkivel kijövök. A kommunikációs készségem bitangul rugalmas, szintehogy kifinomult; mindenben alkalmazkodik a másik félhez. Ha az illető normálisan viselkedik, kenyérre-tortára kenhet, ám ha kakecol, ököllel is kommunikálhatunk. Profin verekszem, lövök. Motorral, verdával pöccre megugrom a hangsebességet, ha űzöm a latrot. Röviden ennyi, noha erényeim jóval számosabbak. Például szerény is vagyok, magamról szólva semmi füst meg légiparádé.

59. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Martin Wry · szerénység
>!
Bagneso

Egen, én vagyok a srác, akitől gondos szülők tiltják a lányaikat. Bölcsen teszik, de nem árt tudniuk: állítólag belőlünk lesznek a legjobb férjek. Egyszer. Idővel. Kellő illúzióval.

461. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Martin Wry
Hirdetés
>!
AniTiger MP

Martin hangja furakodik a belvilágomba.
– Képzeld, az egyik lelki bajos arról mesélgetett, hogy ő már vagy húsz éve a Pokol Angyala. Az összes porcikája tök reumás az örökös motorozástól, ráadásul viharosan kopaszodik, és már régóta baromira unja, hogy állandóan mord képet vágjon és mindenkibe bele kelljen kötnie, meg még a halálfejes tetovációkat és a szegecses bőrcuccot is rühelli. Denisa, majdnem telesírta a vonalat a szegény, szőrehullott állat, merthogy igazából ő jó, hát akkor miért nem engedheti meg magának a jóságot?! Először azt hittem, szórakozik a tag, tréfát űz a lelki segélyezésből, de nem, tényleg csordultig volt bánattal.

146. oldal (Pannon, 1992)

Kapcsolódó szócikkek: Denisa Wry · Martin Wry
>!
KingucK

Martin hajléka mindenekelőtt rendetlen. Azonkívül sötét, mert ez a mániája. Az összes ablakot teleragasztotta különféle színű, alig áttetsző lapokkal, amelyek sajátságosan szűrik a befelé törekvő fényt. Öcsém esküszik rá, hogy a sárga, bíbor, kék és zöld derengésben megbúvó helyiségek hangulatosak, sőt egyenesen ösztönzőek. Ez nem lenne ártalmas, hiszen ráfér némi ösztönzés, ám hatásuk nem lehet olyan szembeszökő, hogy én is észrevegyem. Ha egyáltalán létezik ilyen hatás.
Mire is kell ösztönözni Martint? Mindenekelőtt arra, hogy keljen fel az ágyból. Ehhez képest a többi már csaknem gyerekjáték. Az ifjú húszesztendős. Egyetemre jár, kivéve nyáron.

Kapcsolódó szócikkek: Martin Wry