Márk személy

On Sai: Scar
On Sai: Lucy
On Sai: Miogin bázis
On Sai: Artúr

Idézetek

Sastojci>!

Közben Márk lekent egy fülest Adalbertnek.
– Ezt miért kaptam?!
– Csak – morrant a vállas űrhajós. – Mert megőszültem miattad, azért.
– Hé, egy keresztapának nem a verés a feladata!
– De! A lábjegyzetben benne van.

233. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Adalbert kispap · Márk
3 hozzászólás
Gothic01>!

Márk elégedett volt, nyolc órája nem lőtte őket agyon senki.

57. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Márk
_Sophie_ P>!

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

– Hé, mit csináltok! Itt papok is vannak! Ettől még én is vörös leszek – dörmögte bosszúsan Márk. – Nem zavarunk?!
– Nem – mondta Artúr egy pillanatra szabaddá téve a száját, hogy aztán újra ő irányítson, és csókolja kifulladásig Scart.
– Ignác atya, ne nézz oda! Fene ebbe a két bogyökérbe, már így is hosszú gyónásom lesz! Ugye a „felebarátod házastársát ne kívánd” nem érvényes, ha még csak a csaja?!

194. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Artúr · Ignác atya · Márk · Scar
2 hozzászólás
Sastojci>!

– Kuss Hrabal, kérdezett valaki, kiscsillag? – morrant rá Márk, és a féllábú Brúnó kapitányhoz fordult. – A nejed megőrjít, esküszöm, eladom rabszolgának vagy vagdalt húsként Ferrington kutyáinak.
– Alma mondott valamit? Ne törődj vele, ő már csak ilyen. Folyton aggódik, de úgyis rendben lesz minden.
– Azt hiszed, ez a bajom? Belépett a Don Galaktikus Fan Klubba, és folyamatosan erről beszél. – Márk kiköpött a padlóra, majdnem a középkorú kapitány műlábára. – Azért van egy határ, amit még elviselek. Én megyek helyetted. Cuccolj!
– Cserélnél? – A kapitány többször is megköszörülte a torkát, az implant nyelőcsöve mintha kicsit összeszűkült volna. – Miattam ne tedd!
– Muszáj szerenádot adnom, vagy leszállsz anélkül is? Úgy döntöttem, megyek, és kész. Ha valami gond lesz, ez a csapat bogyökér nem tudja kidumálni magát a kalózok kezéből, annyi eszük van, mint a mellényemnek nyúzás után. Téged meg köröznek.

78. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Márk
Sastojci>!

– Nektek meg féreg rágja az agyatokat?! Minek kell fölhozni a témát? Amikor ezt a bogyökeret elhoztam az Astorról, kétnaponta szólt egy szót. Ha megint aber lesz belőle, esküszöm, lelőlek titeket!

82. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Artúr · Márk
Virág_>!

Egyszer lelő még valaki a nagy empátiád miatt.

226. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Márk
Hirdetés
Könyves_Karolina I>!

Nem szakíthatsz szét családokat! Krisztus nem tenné!
─ Még jó, hogy én vagyok a biztonsági felelős, és nem Krisztus! ─ csattant fel Márk.

84. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Márk
Beatrice8>!

Érdekes módon Péter volt az, aki kapcsolatot keresett. Elkezdte Hrabalt astori botos tánclépésekre tanítani, és egész jól elbolondoztak. De aztán jött Szilárd, aki a tánccsoport vezetőjeként elvi kérdésnek tartotta a helyes testtartást, és hogy ezt szemléltesse, talpra parancsolta a többiket. Csak pár lépéskombinációt mutathattak, mert Márk álmából ébredve, fegyverrel rontott be a vezérlőbe, nem tudta, mi az a hatalmas rengés.
Innét kezdve megint összevesztek, mert a csempész új szabályt hozott: akinek a testsúlya egy mázsa felett van, az nem bokázhat a fedélzeten. Szilárd hiába bizonyította be pár egyszerű számítással, hogy nem fog leszakadni a padló, Márk közölte, hogy egyrészt kiesnek a fogtömései ekkora rezgéstől, másrészt a matematikát felülírja, hogy neki fegyvere van.

84. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Artúr · Hrabal · Márk · Péter · Szilárd
Sastojci>!

– Azt mondod, álljon az oltárhoz, és hazudjon Isten szemébe? – Adalbert hitetlenkedve nézte. – Márk, félelemből ne adj neki hülye tanácsokat!

20. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Adalbert kispap · Márk
Beatrice8>!

Artúr sosem értette a Hrabal és Márk között lévő kapcsolatot. A csempész egy kalóztanyán, a Pöcén vette meg a vézna férfit, aki egy rabszolgavásáron akciós áru volt, Márk pedig túl részeg ahhoz, hogy vezessen, ellenben üldözték, így vett egy „alig használt” sofőrt. Később közölte Hraballal, hogy túl sokat tud, így választhat: keresztény lesz, vagy lelövi. Szerencsére felvették a hajóra Adalbert kispapot is, aki épp haslövéssel haldoklott, így megakadályozta a sajátos evangelizálást.

78. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Adalbert kispap · Artúr · Hrabal · Márk