!

Liza személy

Lakatos Levente: Megrepedt álarc
Lakatos Levente: Feltörő ösztönök
Lakatos Levente: Elillanó remények
Lakatos Levente: A tiltás gyönyöre
Lakatos Levente: A pillangók ébredése
Lakatos Levente: A hatalom szabályai

Idézetek

>!
Cicu

Lehet, hogy a férfi éppen azért ébreszt bennem vonzalmat, mert nem ismerem, és ő sem tudhatja, ki vagyok. Nincsenek elvárásai vagy előítéletei velem szemben. Előtte tényleg lehetnék önmagam. És még mindig van tőle egy meghívásom ma estére…

29. oldal Megrepedt álarc

Kapcsolódó szócikkek: Liza
>!
Cicu

A valóságban a férfi az éjjel – miután semmibe vette minden ellenállásomat – egyszerűen elhajtott. Kezdetben értetlenül pislogtam a kapualjban, aztán úrrá lett rajtam a megalázottsággal keveredő csalódottság. Felizgatott, majd hoppon hagyott, és mindezt úgy tehette meg velem, hogy még a nevét sem kötötte az orromra. Hihetetlen, de kevesebb mint egy óra alatt leomlott a két éve gondosan felépített ellenállásom, sőt megsebzett büszkeségem engedte az álmomba furakodni a pasast. Az élénk víziótól a libidóm most a tetőfokára hág. Segíthetnék magamon, de eszem ágában sincs egy olyan férfin fantáziálni, aki a bolondját járatta velem. Inkább kimegyek egy pohár hideg vízért a konyhába, hogy lehűtsem magam.

20. oldal Megrepedt álarc

Kapcsolódó szócikkek: Liza
>!
Cicu

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

Te jó ég, mik fordulnak meg a fejemben! Nem tehetem szét a lábamat egy olyan férfinak, akinek még a nevét sem tudom! Meg kell nyugodnom!
De hasztalan nyugtatom magam, a vágy tovább izzik bennem: a bőröm forró, mégis ráz a hideg.
– Árulja el nekem, miért reszket! – kerül meg a férfi, majd a hátam mögül a fülemhez hajol, hogy belesuttogjon: – Fél tőlem, vagy kíván? – Mély hangjának minden egyes szava gyalul ellenállásomból.
Pofátlan! Pofátlanul izgató!

17. oldal, Megrepedt álarc

Kapcsolódó szócikkek: Liza · Szentesy Igor
1 hozzászólás
>!
Cicu

Az egyik privát jelzésű ajtó mögül felbukkanó öltönyös férfiak látványától érzéki nyugtalanságom fokozódik. Szerződésemben szerepel a szigorú önmegtartóztatás, melyet betartva már hosszú-hosszú hónapok óta nem érintett férfi. Gyűlölöm kiéhezettnek érezni magam, ezért inkább igyekszem messziről elkerülni azokat a szituációkat, amelyek szexuálisan felzaklathatnak. Talán most is tanácsosabb volna elsomfordálnom a párducmozgással közeledő kísértés elől.

9. oldal Megrepedt álarc

Kapcsolódó szócikkek: Liza
>!
Cicu

Megijeszt.
Vagyis megijedek önmagamtól, hogy mennyire nyers vágyakat hív életre bennem. Önszántamból felkínálkozó préda vagyok, még csodálom is az oroszlánt, amelyik bármelyik pillanatban belém márthatja éles fogát, hogy cafatokra tépjen. És mindezt egy váratlan találkozás tette velem. Vajon ez őrültség vagy sorsszerűség?
– Vetkőzzön le! – utasít ellenszegülést nem tűrő hangon.

31. oldal Megrepedt álarc

Kapcsolódó szócikkek: Liza · Szentesy Igor
>!
Cicu

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

Soha nem értettem, miért elítélendő bárminemű szexuális kísérletezés, melyet az aktus minden résztvevője élvez. Miért válik cafka abból a nőből, aki kalandvágyó az ágyban, és nem háton fekve, illatozó virágoskertbe képzelve magát engedi a combja közé a férfit?

35. oldal, Megrepedt álarc

Kapcsolódó szócikkek: Liza
Hirdetés
>!
Cicu

Miért aggodalmaskodom azon, hogy mit gondol rólam ez a férfi? A kapcsolatunk úgyis egyetlen éjszakáról szól. Mindketten megkapjuk, amire vágyunk, aztán búcsút intünk egymásnak.

37. oldal Megrepedt álarc

Kapcsolódó szócikkek: Liza
>!
Cicu

(…) eszem ágában sem volna olyan férfival kezdeni, akinél előbb végzek a kozmetikusnál.

58. oldal Megrepedt álarc

Kapcsolódó szócikkek: Liza
>!
Cicu

Ő játszótársra, én pedig egy olyan nőre vágyom, aki nem akar az aktuson kívül bármiféle közösséget vállalni velem. Egymás édesen bűnös titkai lehetnénk.

78. oldal Feltörő ösztönök

Kapcsolódó szócikkek: Liza · Szentesy Igor
>!
Cicu

– Tudja, azért imádom a régi családi történeteket, hátha kiderül, hogy nem csak az én famíliám elcseszett –

93. oldal Feltörő ösztönök

Kapcsolódó szócikkek: Liza