Lili személy

Mucha Dorka: Nincs idő

Idézetek

Noémi_Zsófi_Tóvári P>!

Bőgtem szürcsölés és fürdés közben, miközben öltözködtem, miközben kérdezgettek, hogy de mi történt még, nem akartam elmondani, nem akartam, hogy tudják, mennyire végletekig nyomorultul és megalázva érzem magam, hogy mennyire, de mennyire egyedül vagyok. Borzasztóan egyedül vagyok, és nem tudok mit csinálni, igazából nem is tudom, hogy mit tehetnék. Úgy egyáltalán.

Kapcsolódó szócikkek: Lili · magány
Noémi_Zsófi_Tóvári P>!

Tudod, Lil, azért vagy olyan csodálatos, mert mindenben és mindenkiben meg tudod látni a szépet!

Kapcsolódó szócikkek: Gábor · Lili
csucsorka P>!

[Áron: Észre sem veszed, hogy fontos vagy nekem.]
[Áron: És azt akarom, hogy csak velem legyél.]

Erről pedig, mielőtt válaszoltam volna, még gyorsan lőttem egy screenshotot. Hogy miért? Mert olyan szép és boldog pár leszünk, és majd az unokáink ezt a kis screenshotot fogják őrizni a kandalló felett, amiben nagypapa végre rányomult nagymamára, akinek addigra már teljesen vége volt, és úgy izzadt a tenyere és ugrált a lába, hogy egy rendes helyen már nyakon szúrták volna nyugtatóval – de ezt már nem fogják az unokák tudni.

29. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Áron · Lili · screenshot
csucsorka P>!

Sokkal szörnyűbb várni valakire, ha már hideg van vagy esik az eső. Még csak szeptember, de már majd megfagyok. A busz csak pár percet késett reggel, én meg azt hittem, hogy el fogok késni, és Áron meg fog haragudni rám megint. De valahogy sikerült behozni, és időben ott voltam, Áron meg persze késett.

Kapcsolódó szócikkek: Áron · Lili
Hirdetés
Edmond>!

Nem akarok újra írni neki, legyen már tartásom, nem?

131. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Lili
csak_egy_könyvmoly>!

– Azt hiszem – mondtam én, a magabiztosság és önálló vélemény királynője.

Kapcsolódó szócikkek: Lili