!

Kent McFuller személy

Lauren Oliver: Before I Fall
Lauren Oliver: Mielőtt elmegyek

Idézetek

>!
Cheril

'Kent.' I wrap my fingers around the collar of his shirt. No matter how close he's standing, it isn't close enough. 'Are you ever afraid to go to sleep? Afraid of what comes next?'
He smiles a sad little smile and I swear it's like he knows. 'Sometimes I'm afraid of what I'm leaving behind,' he says.

Day Six

Kapcsolódó szócikkek: Kent McFuller · Samantha Kingston
>!
bogyeszka91

Soha nem tudtam megérteni Kentet. Legalábbis évek óta nem értem. Kiskorunkban nagyon közel álltunk egymáshoz – azt hiszem, gyakorlatilag ő volt a legjobb barátom, és vele csattant el az első csók is –, de amint elkezdtük a középiskolát, ő egyre furcsább lett. Első évtől kezdve zakóban járt iskolába, holott a legtöbb zakója már kifeslett a varrásnál vagy kilyukadt a könyökénél. Ugyanazt a kopott, fekete-fehér kockás cipőt hordja mindennap, a haja meg olyan hosszú, mint egy függöny, ráadásul öt másodpercenként eltakarja a szemét. A legjobban viszont azzal húzza ki a gyufát, hogy keménykalapot
visel. A suliban.A legrosszabb az, hogy aranyos is lehetne. Megvan hozzá az arca és a teste. Nem vicc: egy apró, szív alakú anyajegy van a bal szeme alatt. De ezzel a mutáns viselkedéssel mindent elront.

30-31. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kent McFuller
>!
Réka_Körtvélyi

A szavak csak úgy repkednek ki belőlem, és hirtelen fojtogató érzés kúszik a torkomon felfelé. Nem kapok levegőt.
Kent szigorúan néz rám. Aztán még közelebb hajol. Egy pillanatig azt hiszem, meg akar csókolni, és eláll a szívverésem is.
Ám ő csak odadugja a száját a fülemhez, és ezt mondja:
– Átlátok rajtad.
– Nem ismersz! – tiltakozom. Hátrálok egy lépést, és szinte remegek a dühtől. – Egyszerűen semmit sem tudsz rólam!
Feltartja a kezét, mintha megadná magát, és félreáll.
– Igazad van. Semmit sem tudok.

Kapcsolódó szócikkek: Kent McFuller · Samantha Kingston
>!
Réka_Körtvélyi

Olyan közel állunk egymáshoz, hogy érzem a leheletén a borsmentát, amit evett, és jól látom a szív alakú anyajegyet is a bal szeme alatt, holott minden más elmosódik és fakón úszkál a szemem előtt. Úgy néz rám, mint aki mindenképpen meg akar érteni valamit, és ez a legrosszabb, ami ezen az estén eddig történt – rosszabb, mint Juliet haragja vagy az az érzés, hogy bármelyik pillanatban kidobhatom a taccsot.

Kapcsolódó szócikkek: borsmenta · Kent McFuller · Samantha Kingston
Hirdetés
>!
premonitions

Ez a másik dühítő tulajdonsága: úgy csinál, mintha a világ egy nagy, csillogó ajándék lenne, amit minden reggel kibonthat.

Kapcsolódó szócikkek: Kent McFuller
>!
PimPo

– Elnézést – motyogja kifulladva Mr. Daimlernek. – Vészhelyzet volt a Megpróbáltatásnál. Nyomtatóprobléma. Rosszindulatú papírdaganat a kettes tálcában. Azonnali operációra volt szükség, különben elveszítjük.

177. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kent McFuller
>!
Wildfire

– Ha kijavíthatnám a dolgokat, megtenném.

296. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kent McFuller