Kellan Kyle személy

S. C. Stephens: Reckless
S. C. Stephens: Esztelen
S. C. Stephens: Féktelen
S. C. Stephens: Meggondolatlan
Kim Karr: Torn
S. C. Stephens: Thoughtful
S. C. Stephens: Untamed
Kim Karr: Kötődés

Idézetek

kis_macko>!

– Ez nem búcsú, oké? Nincsenek búcsúk… köztünk nincsenek – suttogta hevesen, és a homlokomnak döntötte a homlokát. Illata szétáradt bennem, és én belélegeztem, ízlelgettem. A könnyek már szúrták a szememet, ő pedig tovább suttogott: – Ez a turné nem más, mint hogy elmegyek egy újabb koncertre… egy igazán hosszúra. De amikor hazajövök hozzád, bebújok majd az ágyadba, amely melegen vár rám, mint ahogy mindig szokott…
Bólintottam; képtelen voltam megszólalni.
Újra nyelt egyet, és behunyta a szemét,
– És veled leszek minden éjjel, Kiera. Minden éjjel, nem számít, hol vagyok éppen, veled bújok majd ágyba. Az ágyunk sokkal nagyobb lesz, sok-sok kilométernyi széles, de akkor is csak én meg te leszünk benne…

214. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kellan Kyle
2 hozzászólás
kellyolvas P>!

– Megígértem, hogy elmegyek, ha így döntesz…, és így is lesz. Nem állok közétek. – Szomorú, mégis gyöngéd és szerelmes tekintettel nézett rám. – Mindig tudtam, hogy igazából övé a szíved. Sosem kellett volna ilyen helyzetbe hozzalak…, hiszen nincs is miről döntened. Múlt éjjel mégis reménykedtem, hogy.. – Felsóhajtott, és az aszfaltra szegezte a tekintetét. – Már akkor el kellett volna mennem, csak olyan… önző voltam.

515. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Denny Harris · Kellan Kyle
Cyby>!

– Minden oké? – ekkora cirkusz után legalábbis egy baltás gyilkosra és egy vödör vérre számított.
– Egy pók. – feleltem megszégyenülten. Nem lehetne, hogy újra játsszuk az egész napot?
A tekintete visszatért rám, és alig bírta megállni nevetés nélkül. Ehhez be kellett harapnia az ajkát, de így is fölvillant arcán egy katasztrofálisan elragadó mosoly.
– Egy pók? – sikerült kinyögnie. – És még… életben vagy?

10. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Kellan Kyle · Kiera Allen
1 hozzászólás
kis_macko>!

Világos, homokszínű haja tömött, vad fürtökben omlott a vállára. Felül rövidebbnek tűnt, körülötte mindenütt a loboncos rétegekkel, és éneklés közben imádni való módon túrt bele ujjaival. Kócossága láttán Anna nyilván megjegyezné: mint aki most kelt fel az ágyból. (…)
Meglepően egyszerűen öltözködött, mint aki tudja, hogy kiegészítők nélkül is elég vonzó. Szürke pólót viselt, könyékig feltűrt hosszú ujjal – épp elég szűket ahhoz, hogy sejtesse a mögötte rejtőző mesés alakot. Tökéletesen hétköznapi fekete farmert vett hozzá, fekete bakanccsal. Egyszerű, de hatásos. Akár a rock istene.
Mindezzel együtt – és igéző hangját nem számítva – a legnagyobb hatást mégis hihetetlenül szexi mosolyával érte el.

12. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kellan Kyle
62 hozzászólás
kis_macko>!

Kellan a konyhapultnak támaszkodott, kezét a háta mögé téve, megmutatva pompás mellkasát. Egy pillanatra megtorpantam, és magamról megfeledkezve csak bámultam őt.
A haja nedvesen, borzasan állt, még csöpögött belőle a víz. Az egyik csepp követte kulcscsontja ívét, azután végigfolyt a nevemen, mely kecses folyóírással volt a szíve fölé tetoválva. Innen a játékos kedvű vízcsepp a mellkasára gördült, aztán tovább a bordáin, egyenesen le alhasának mély V kivágásáig. Ebben a mélyedésben haladt egészen sokáig, mígnem végül elnyelte a csípője köré tekert puha törülköző. Ez volt a legszerencsésebb rohadt vízcsepp az egész világon.

141. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kellan Kyle
kis_macko>!

– (…) Eleinte nagyon ideges voltam a színpadon.
Összevontam a szemöldököm és befejeztem a hajam kifésülését.
– Hadd találgassak: ma viszont magad elé képzeled a közönséget meztelenül?
Kuncogva felült.
– Nem, azzal felhagytam, mert túlságosan felizgultam tőle.

84. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kellan Kyle · Kiera Allen
Cyby>!

Előadás után a folyosón várt, a kezében nagy adag kávéval. Habozás nélkül a nyakába ugrottam, vigyázva, nehogy kilöttyintse az értékes italt.
– Á… kávé! Szeretlek!
Megdermedtem, miután tudatosult bennem a szó jelentősége, de ő csak nevetett, és mosolyogva nézett, ahogyan zavartan elhúzódtam.
– Miért van az, hogy nekem és a kávénak együtt sosem tudsz ellenállni? – kérdezte játékosan, azzal beharapta az ajkát, és felhúzta a szemöldökét.

12. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Kellan Kyle · Kiera Allen
kis_macko>!

– Te olyan… szeszélyes vagy. Sosem tudom, hányadán állok veled. – A haragom elpárolgott, ahogy felötlött bennem, hogy most talán én bántom meg őt.
Kellan csak zavartalanul mosolygott.
– A művészek már csak ilyenek… szeszélyesek.
– Akkor te vagy a legszeszélyesebb művész a földön… – Magam elé motyogva fejeztem be a gondolatot. – Mint egy hisztis kiscsaj.

218. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kellan Kyle · Kiera Allen
kis_macko>!

Kellan úgy tudott rád nézni, hogy – még ha egy tömeg közepén álltál is – úgy érezted, különleges vagy, senki máshoz nem hasonlítható ezen a földön. Adjuk ehhez hozzá az ajkán játszó szexi félmosolyt, és előttünk áll egy férfi, aki egyetlen pillantásával képes lángra lobbantani.

8. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kellan Kyle
Vivuska>!

Nem is tudod, milyen csodálatos vagy, milyen őrülten szeretlek. Ugyanúgy tennék mindent újra, ha kellene. Érted visszamennék a kezdetekhez.

591. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kellan Kyle