!

Kellan Kyle személy

S. C. Stephens: Reckless
S. C. Stephens: Esztelen
S. C. Stephens: Féktelen
S. C. Stephens: Meggondolatlan
Kim Karr: Torn
S. C. Stephens: Thoughtful
Kim Karr: Kötődés
!

Kellan Kyle


Idézetek

>!
kis_macko

– Te olyan… szeszélyes vagy. Sosem tudom, hányadán állok veled. – A haragom elpárolgott, ahogy felötlött bennem, hogy most talán én bántom meg őt.
Kellan csak zavartalanul mosolygott.
– A művészek már csak ilyenek… szeszélyesek.
– Akkor te vagy a legszeszélyesebb művész a földön… – Magam elé motyogva fejeztem be a gondolatot. – Mint egy hisztis kiscsaj.

218. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kellan Kyle · Kiera Allen
>!
kis_macko

Szívfájdítóan gyönyörű volt hátrasimított nedves hajával és az ég felé fordított nyugodt arcával, lehunyt szemével és résnyire nyíló ajkával. A vízcseppek egyre csak záporoztak rá, legördültek az arcáról, és végigiramodtak kinyújtott karján, miközben a testéhez simuló póló kirajzolta hihetetlen testének minden izomszálát, és átázott farmerja a hátsójához tapadt.

355-356. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kellan Kyle
>!
kis_macko

Világos, homokszínű haja tömött, vad fürtökben omlott a vállára. Felül rövidebbnek tűnt, körülötte mindenütt a loboncos rétegekkel, és éneklés közben imádni való módon túrt bele ujjaival. Kócossága láttán Anna nyilván megjegyezné: mint aki most kelt fel az ágyból. (…)
Meglepően egyszerűen öltözködött, mint aki tudja, hogy kiegészítők nélkül is elég vonzó. Szürke pólót viselt, könyékig feltűrt hosszú ujjal – épp elég szűket ahhoz, hogy sejtesse a mögötte rejtőző mesés alakot. Tökéletesen hétköznapi fekete farmert vett hozzá, fekete bakanccsal. Egyszerű, de hatásos. Akár a rock istene.
Mindezzel együtt – és igéző hangját nem számítva – a legnagyobb hatást mégis hihetetlenül szexi mosolyával érte el.

12. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kellan Kyle
62 hozzászólás
>!
Cyby

Elhomályosult tekintettel néztem le. Leheletvékony ezüstlánc csillant meg a tenyeremen, gitár alakú medálján egy legalább egykarátos kerek gyémánttal. Egyszerű és elképesztő ajándék – tökéletes, mint ő maga. Élesen beszívtam a levegőt, és nem szóltam. A kezem reszketni kezdett.
– Nem kell viselned…, én megértem. Csak adni akartam valamit, ami rám emlékeztet. – Oldalt fordította a fejét, úgy nézett könnytől maszatos arcomra. – Nem akarom, hogy elfelejts. Mert én sosem feledlek el…

23. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Kellan Kyle
>!
Cyby

Előadás után a folyosón várt, a kezében nagy adag kávéval. Habozás nélkül a nyakába ugrottam, vigyázva, nehogy kilöttyintse az értékes italt.
– Á… kávé! Szeretlek!
Megdermedtem, miután tudatosult bennem a szó jelentősége, de ő csak nevetett, és mosolyogva nézett, ahogyan zavartan elhúzódtam.
– Miért van az, hogy nekem és a kávénak együtt sosem tudsz ellenállni? – kérdezte játékosan, azzal beharapta az ajkát, és felhúzta a szemöldökét.

12. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Kellan Kyle · Kiera Allen
>!
Cyby

– Minden oké? – ekkora cirkusz után legalábbis egy baltás gyilkosra és egy vödör vérre számított.
– Egy pók. – feleltem megszégyenülten. Nem lehetne, hogy újra játsszuk az egész napot?
A tekintete visszatért rám, és alig bírta megállni nevetés nélkül. Ehhez be kellett harapnia az ajkát, de így is fölvillant arcán egy katasztrofálisan elragadó mosoly.
– Egy pók? – sikerült kinyögnie. – És még… életben vagy?

10. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Kellan Kyle · Kiera Allen
1 hozzászólás
>!
kellyolvas P

– Megígértem, hogy elmegyek, ha így döntesz…, és így is lesz. Nem állok közétek. – Szomorú, mégis gyöngéd és szerelmes tekintettel nézett rám. – Mindig tudtam, hogy igazából övé a szíved. Sosem kellett volna ilyen helyzetbe hozzalak…, hiszen nincs is miről döntened. Múlt éjjel mégis reménykedtem, hogy.. – Felsóhajtott, és az aszfaltra szegezte a tekintetét. – Már akkor el kellett volna mennem, csak olyan… önző voltam.

515. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Denny Harris · Kellan Kyle
>!
kis_macko

– Nekem sem jó, Kellan. Én sem akarom ezt tovább. Nem akarok állandóan bűntudatot. Nem akarok állandóan hazudozni. Nem akarok fájdalmat okozni másoknak. Csak egyszerűen nem vagyok képes dönteni.

490. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kellan Kyle · Kiera Allen
6 hozzászólás
>!
kis_macko

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

– Ha hozzámész feleségül, azért utána is megdughatlak?
Az ezután következő incidens úgy vált hírhedtté, mint A pofon, amit az egész bár hallott.

408. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kellan Kyle · Kiera Allen
>!
kis_macko

– Én csak azt tettem, amire kértél! Soha nem tettem mást…, csak amire kértél!

411. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kellan Kyle