!

Kardos Máté személy

Rácz-Stefán Tibor: Mikrofonpróba
Rácz-Stefán Tibor: Kapcsolatpróba

Idézetek

>!
Könyvmolyok_Világa

– Oda a hamburgerünk, Nyuszi. Miattad várhatunk.
Talált, süllyedt. Egészen férfias a hangja, annak ellenére, hogy vele egykorú lehet. Bugyiszaggató az orgánuma, és ezzel valószínűleg tisztában is van, mert van képe felnevetni, hogy újra megvillantsa.
Ültében is látszik, hogy langaléta alkat. Elég soványnak tűnik, vélhetően nem tart a haverjával kondizni, bár semmi szüksége rá. Nem minden az izmos test, az arca, a hangja, a magabiztossága is éppen elég veszélyessé tehet egy fiút

18. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kardos Máté · Kocsis Hanna · Németh Áron
>!
pveronika 

– Mennem kell – pattan fel mellőle a fiú, és elindul a folyosón. Hanna utána akar menni, de Máté leállítja.
– Hagyd most! Ilyenkor egyedül szeretne lenni.
– Pasik – forgatja a szemét ki Hanna. – Nem értetek az érzelmekhez. Pont ilyenkor kell segíteni.
– Nők – replikázik a srác. – Mindig azt hiszitek, hogy beszélgetni kell, és állandóan sopánkodni, hátha attól jobb lesz a lelketeknek. Néha csak nyugira van szükség.

260. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Engel Dávid · Kardos Máté · Kocsis Hanna
>!
pveronika

– Örülök, hogy újra zongorázol. Hallottam pár koncertfelvételedet a YouTube-on. Sokat segítettek nekem. Ha behunyom a szemem, és csak a zenére koncentrálok, valahogy megnyugszom. Amikor a múltkor elmentem a zeneterem mellett, hallottam azt is, ahogy Caramel dalait játszottad. Hiába volt kevésbé bonyolult, mégis átjött. Szóval nekem tetszett.
Máté féloldalas mosollyal fordul Dávid felé, ebből a fiú tudja, hogy beszólásra készülhet, de úgy ragyog a tekintete a boldogságtól, hogy egyáltalán nem számít, mit ejt ki a hatalmas száján.
– Na gyere, szelfizzünk! – nyúl a mobiljáért. – Lenne mivel menőznöd a könyvmoly haverjaid előtt. Még be is jelölhetsz Instagramon. Vagy várj, egy könyv kéne a kezembe, hogy még királyabb legyek, ugye?
– Idióta – mondja Dávid, és a fiúhoz vágja Áron párnáját.

240. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Engel Dávid · Kardos Máté · Németh Áron
>!
pveronika 

A srác megsimítja a szőkésbarna haját, mintha tudná, hogy ezerfelé áll, és nincs olyan lány, aki ne akarná elrendezgetni, vagy csak kipróbálni, tényleg olyan selymes-e, mint amilyennek tűnik. De pechjére Hanna be van oltva genyók ellen.
Egyedül a szürke szemére figyel fel, mert ilyet még nem látott élőben. Különleges, kicsit talán kékes az árnyalata, de közelebb áll az acélszürkéhez. Ahogy a srác szemtelenül vigyorog, megjelennek azok a hülye gödröcskék az arca két oldalán. Jesszus, ez meg mi? Bunkópasi-tartozék?

18. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kardos Máté · Kocsis Hanna
3 hozzászólás
>!
Könyvmolyképző KU

– Mondd csak, minden lányt ide hozol? Ez valami titkos bugyigyűjtő hely?
– Persze, a bokrok között van is egy szentélyem – röhögi el magát Máté, (…)

324. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kardos Máté · Kocsis Hanna
>!
Könyvmolyképző KU

Ahogy a srác szemtelenül vigyorog, megjelennek azok a hülye gödröcskék az arca két oldalán. Jesszus, ez meg mi? Bunkópasi-tartozék?

18. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kardos Máté · Kocsis Hanna
Hirdetés
>!
Könyvmolyképző KU

Máté előrehajol, egyre közeledik hozzá, a lány megérzi az aftershave lenyűgöző illatát, és a fiú úgy néz rá, mintha nem lenne nála szebb a földön.

325. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kardos Máté · Kocsis Hanna
>!
M_Annie_99

– Uh, Máté, nem is tudom, mit csináljak veled – morogja Hanna, miközben közeledik felé, és azon tanakodik, hogy az lenne-e humánusabb, ha megfojtaná, vagy az, ha letépné a karját.

Kapcsolódó szócikkek: Kardos Máté · Kocsis Hanna
>!
Edmond

– Hintázni akarok – vonja meg a vállát Máté a lány kérdő tekintetét látva. – Nappal gyerekek játszanak, nem veszem el előlük a helyet. Este ők alszanak, így most az enyém a terep.

322. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kardos Máté · Kocsis Hanna
>!
GytAnett P

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

– Milyen gyökérség a telefonod kameráján keresztül nézni a koncertet, csak azért, hogy megmaradjon a felvétel… Meg sem élik a pillanatot, a zenét is leszarják. Csak az számít, hogy jó legyen a videó, és kibaszhassák Facebookra mutogatni, hogy itt voltak…

86. oldal, 11. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Kardos Máté