!

K tanya helyszín

Stephen King: A Setét Torony – Varázsló és üveg

Idézetek

>!
amnaen

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Azután távozott, egy pillanatra megállva a tornácon, hogy ellenőrizze, csakugyan egyedül van-e a K tanyán. Természetesen egyedül volt. A vége felé, egykét szemvillanásnyira mégis kínosan érezte magát, majdnem úgy, mintha kiszagolták volna. Talántán valamiféle belső-világi telepátiával. Van ám ilyen, tudod. Érintésnek hívják. Vaj igen, de az harcosok, művészek és holdkórosok eszköze. Nem pedig fiúké, legyenek azok nagyurak vagy csak legények.
Ennek ellenére majdhogynem futva ment a lováig, nyeregbe ugrott és elvágtatott a város felé. A dolgok forrni kezdtek, és még sok tennivalója van, mielőtt a Démon Hold megtelne az égen.

Kapcsolódó szócikkek: Eldred Jonas · Érintés · K tanya
>!
amnaen

A K tanya egy elhagyott birtokon volt északnyugatra a várostól, nem túl messzire attól a hátborzongatóan nyavalygó szurdoktól. Minden ősszel tüzet raktak a kanyon szájában, és egyszer, hat-hét éve a szél rossz irányba fordult, és a K tanya jelentős részét porig égette: a csűröket, istállókat, a házat. Mindazonáltal megmaradt a barakk, az pedig megfelelő lesz három, a belső báróságokból érkező ifjoncnak.

Kapcsolódó szócikkek: K tanya
Hirdetés