!

Julie Whitaker-Davalos személy

Amy Gentry: Ki ez a lány?

Idézetek

>!
Gothic01 

Csak késő éjjel, amikor már félálomban vagyok, tudatosul bennem, hogy mi is volt pontosan az a kékes-zöldes-fekete valami Julie bordái között: tetoválás.

45. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Julie Whitaker-Davalos · tetoválás
>!
Gothic01

Aztán fölvette a kést és a villát, és átlósan kettévágta a szendvicset.
– Ejha – mondta a lány.
– Mi van? – Cal fölvette az egyik háromszöget, és leharapta a sarkát.
A lány, minthogy a szája tele volt, a kezében lévő hamburgerrel Cal szendvicse felé intett.
– Szeretem egyszerre a felét megenni, hátha a maradékot haza akarom vinni- mondta Cal.- És a háromszögeket esztétikailag kellemesnek találom.
– Ez bizarr.- A lány fölnevetett.- Mint egy sorozatgyilkos.

86. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Calvin · Julie Whitaker-Davalos
>!
Gothic01

Ha az univerzum kegyet gyakorol irántad, fogadd el.

145. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Julie Whitaker-Davalos
>!
Gothic01

Az a kerek arc, az egyenes felső ajkával pontosan olyan módon tűnt gyermekinek, ahogyan felnőtt nők próbáltak gyermekinek tűnni; a halványkék szem, a lógó, világosszőke haj. Rá-ránéztem a sűrű, tövüknél elsötétedő és a végük felé világosodó szempilláira, és ezt gondoltam: Ha ez a lány kisminkeli magát, mindnyájunknak annyi lesz.

153. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Julie Whitaker-Davalos · szépség
>!
Gothic01

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

– Az én nevem Julie. – Ez volt az egyetlen dolog, aminek értelme volt, de ettől a férfi szorosabban markolta a fejsze nyelét. A lány megfordult, és futni kezdett, éppen akkor, amikor a férfi felszökkent a lépcsőre, hogy üldözőbe vegye.

222. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Julie Whitaker-Davalos
Hirdetés
>!
Gothic01

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

Charlotte csuklója forró volt a feszültségtől. Ő küzdött John Daviddel. Küzdene bárkivel, és soha nem hagyná abba a küzdelmet.
Julie, az érzéketlen ribanc ellenkezés nélkül lefeküdt.
Esthert összezavarták a fejébe beugró, egymáson bukfencező nevek. Minden egyes mozdulat, ahogy nyiszálta a pengével a ragasztószalagot, egy kicsivel szabadabbá tette – de kit is? Charlotte-ot? Esthert? Vagy a másik lányt?

257. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Julie Whitaker-Davalos
>!
Gothic01 

Jane immár nem sírt. Nem is mosolygott, de sikerült olyan képet vágnia, mintha akarna. „Tudom, hogy igazából nem szereted a gátfutást – mondta. – Tudom, hogy csak úgy teszel, mintha szeretnéd, hogy benne legyél a csapatban.”
Hallgattam. Valójában sosem gondolkoztam azon, szerettem-e a gátfutást, vagy sem. Annyira nyilvánvalónak tűnt, hogy ha az ember képes űzni egy sportot, akkor tegye, függetlenül attól, hogy élvezi-e, vagy sem, mert ha egy sereg barát veszi körül, akkor bármilyen hazugság igazzá válhat.

285. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Jane Whitaker-Davalos · Julie Whitaker-Davalos · sport
>!
Gothic01 

Mindig rendesen kiírtam a szavakat, írásjeleket és nagybetűket is használtam, még akkor is, ha barátokkal cseteltem. Olvastam Anne Frank naplóját , és nem bírtam elviselni, mennyire rondának tűnik az írásom és a barátaimé azokhoz a mondatokhoz képest, amelyeket egy korunkbeli lány írt.

276. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Anne Frank naplója · Julie Whitaker-Davalos