!

Joseph O'Shea személy

Jodi Ellen Malpas: Kell a férfi

Idézetek

>!
Fire_bird 

A szemem sarkából látom, ahogy anyám olvadozik, látva, hogyan nyilvánítja ki az én problémás pasim ilyen nyíltan az imádatát.
– O, Joseph! – búgja. – Emlékszel még, milyen volt ilyen szerelmesnek lenni?
– Nem – nevet apám. – De most már induljunk – törli meg a száját, és feláll. – Elmegyek a mosdóba, aztán hozom a csomagokat.

Kapcsolódó szócikkek: Ava O'Shea · Elizabeth O'Shea · Joseph O'Shea
>!
Fire_bird 

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Mintha képtelen lennék parancsokat eljuttatni az izmaimhoz. Aztán hirtelen kizökkenek a transzból, és kényszerítem a lábamat, hogy mozduljanak és előrevigyenek, de alig tehetek két lépést, és ő máris elindul felém. Hallom anyám döbbent hördülését, aki nyilván ki akadt, hogy Jesse így fittyet hány a hagyományokra, és megállók, apámat is lefékezve, hogy megvárjam a vőlegényem. Teljesen komoly az arca, és amikor odaér hozzám, a bőrömet szinte perzseli a pillantása, miközben végigfürkészi az arcomat, aztán megállapodik a számon. Lassan fölemeli a kezét, megfogja az állam, és hüvelykujjával megsimítja. Belesimulok a kezébe; nem tehetek róla. Minden feszültség elszáll belőlem az érintésétől. A szívverésem lelassul, a testem ellazul. Lehajol, és a fülemhez tartja a száját.
– Add a kezed – suttogja.
Nyújtom a kezem, és ő magához húzza, gyöngéden, aztán a szájához érinti. Majd rácsattint egy bilincset a csuklómra.
Rámeredek, s halovány mosolyt látok játszani szépséges ajkán, de ő nem néz rám. Lesüti a szemét, és ráhúzza a másik bilincskarikát a saját csuklójára. Mi a fenét művel? Felpillantok apura, de ő csak a fejét csóválja. Anyámra nézek, aki a kezébe temeti az arcát, látható kétségbeeséssel.

Kapcsolódó szócikkek: Ava O'Shea · Elizabeth O'Shea · Jesse Ward · Joseph O'Shea