Jonah Miller személy

Nicholas Sparks: Az utolsó dal

Idézetek

tataijucc>!

Az élet, állapította meg magában Steve, pontosan olyan, mint egy dal.
Az eleje rejtély, a vége megerősítés, de a közepe az, ahol az érzelmek rejtőznek, amely megérinti az embert. Hónapok óta először nem érzett fájdalmat, évek óta először tudta, hogy vannak válaszok a kérdéseire. Ahogyan hallgatta a dalt, amelyet Ronnie fejezett be, a dalt, amelyet Ronnie tökéletesített, abban a tudatban hunyta le a szemét, hogy Isten keresése meghozta az eredményt.
Végül megértette, hogy Isten mindig, mindenhol jelen van, és mindenki megtapasztalja egyszer vagy másszor. Vele volt a műhelyben, amikor az ablakon dolgozott Jonah-val, jelen volt azokban a hetekben, amelyeket Ronnie-val töltött. Jelen volt itt és most, amikor a lánya a közös dalukat játssza – az utolsó dalt, amelyet valaha közösen élvezhettek. Visszatekintve azon csodálkozott, hogyan tudott ilyen hihetetlenül egyértelmű dolgot elmulasztani.
Hirtelen megértette, hogy Isten nem más, mint a szeretet, mégpedig a szeretet legigazibb formája, és ezekben a gyermekeivel töltött utolsó hónapokban Isten érintését olyan erősen érezte, amilyen hangosan a Ronnie keze alatt áradó zenét hallotta.

36 - Steve

Kapcsolódó szócikkek: Jonah Miller · Steve Miller · Veronica Miller (Ronnie)
rebeka202 P>!

Igazán nem nehéz megszerezni, amit szeretnék. Csak tudnod kell, mikor mit csinálj.

272. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Jonah Miller
kismosoly_olvas P>!

Ronnie gyorsan át akart vágni a nappalin, bízva benne, hogy eléri a bejárati ajtót, mielőtt még az öccse hozzászólna.
– Ó, helló, Ronnie! – mosolyodott el Jonah.
– Helló, Jonah. Viszlát Jonah.

102. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Jonah Miller · Veronica Miller (Ronnie)