!

John Bonham személy

Keith Shadwick: Led Zeppelin 1968–1980
Kylie Scott: Play – Futam
Tony Iommi – T. J. Lammers: Iron Man
!

John Henry „Bonzo” Bonham (Redditch, 1948. május 31. – Clewer, 1980. szeptember 25.) dobos, az angol Led Zeppelin hard rock együttes tagja.
https://hu.wikipedia.org/wiki/John_Bonham


Idézetek

>!
Andrew_N_Bagman

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

A másik héten az a zenekar koncertezett, amiben egy ideig John Bonham is játszott, de hamar kirúgták, ugyanis túl hangosan dobolt…
…Mindez a PA-rendszerek elterjedése előtt volt: ekkoriban a dobokat még nem is hangosították. Bonham csak akusztikusan játszott rajtuk, de olyan keményen csépelte azokat a bőröket, hogy hihetetlen volt. Egyszerűen kibaszott hangosan játszott.

37. oldal

Tony Iommi – T. J. Lammers: Iron Man A Black Sabbath útja mennyen és poklon át

Kapcsolódó szócikkek: John Bonham
>!
Sarok_Ildi 

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

– Te nem tudod, kicsoda John Bonham? – kérdezte Mal egyre hangosabban.
– Csss! A szüleid meg fognak hallani!
– Bocs. De akkor is, tökfej, John Bonhamet még neked is ismerned kell. Ugye csak szívatsz?
– Ne haragudj.
– Jézusom! – sóhajtott fel, és végtelenül szomorúan ingatta a fejét. – Nem tudom, egyáltalán megfarkalhatok-e olyan csajt, aki még John Bonhamet sem ismeri.
– Megfarkalhatsz? – kérdeztem, szemöldökömet felvonva. Mondd, hogy nem ezt hallottam!
– Szeretkezni vele. Akarom mondani, szeretkezni… hát persze Veled kapcsolatban szóba sem jöhet a farkalás. Őrült, szenvedélyes szeretkezéssel juttatnám el ezt az édes, csodálatos testet a gyönyör csúcsaira napokon, nem, heteken keresztül. Gyönyörű lenne, tökfej! Angyalkák meg kismadarak szállnának körülöttünk, tudod, és… csak bámulnának bennünket egész idő alatt. A perverz kis disznók.

Kapcsolódó szócikkek: John Bonham
>!
Juhász_Peti

A New York -i Singer Bowlban megrendezett FM F esztivál során, mialatt a Jeff Beck Group a ráadásban a Jailhouse Rock-ot játszotta a Ten Years After és a Led Zeppelin tagjai berohantak a színpadra. Ekkor már valamennyien elég részegek voltak ahhoz, hogy kötekedjenek. A legjobban Bonham volt berúgva. A kilenc fős jam azóta a rockfolklór része lett. Rod Stewart, aki Beckkel énekelt, később így kommentálta az eseményeket :"A színpad tele volt emberekkel -a Jailhouse Rock -ot játszottűk, kurvára hirtelen volt az egész. A végén már én is egy mikrofonállványt próbáltam feltolni John Bonham csupasz seggébe. Letartóztatták, a zsaruk levonszolták, én meg elrohantam. Mindannyian tökrészegek voltunk. A Vanilla Fudge meg nem tudott lépést tartani velünk "

78-79. oldal

Kapcsolódó szócikkek: John Bonham · Led Zeppelin · mikrofonállvány · Rod Stewart
>!
Juhász_Peti

John Bonhamet senki sem fogta vissza időnként egészen váratlanul rátörő őrültségeiben – melyeknek jellemző példája az az eset, amikor állítólag a rajongók cipőjébe szart. Pedig ezek nemcsak durva tréfák voltak, hanem mélyebb problémákat jeleztek. ..

152. oldal

Kapcsolódó szócikkek: John Bonham