!

Jimmy Ferris személy

Kylie Scott: Lead
Kylie Scott: Deep
Kylie Scott: Lick – Taktus
Kylie Scott: Play – Futam
Kylie Scott: Lead – Szóló

Idézetek

>!
Törpillaa P

– Téged még nem ismerlek – szólalt meg egy hang közvetlenül mellettem, hogy majd összecsináltam magam ijedtemben. Vagy egy méter magasra ugrottam. Na jó, néhány centire.
Jóképű, fiatal férfi támaszkodott a falnak, és a kezében levő pohárból borostyánszín italt szürcsölt. Elegáns, fekete öltönyét mintha egy másik világegyetem mesterszabói öntötték volna rá. Gyanítottam, hogy Sam konfekcióöltönyt viselt, ő viszont messze nem. Soha nem tudtam felfogni, mi lehet a vonzó az öltönyben és a nyakkendőben, ezt a pasit látva azonban összeállt a kép. Nagyjából Daviddel egykorúnak tűnt, csak neki rövid fekete haja volt, és éppen úgy, ahogyan Davidnek, az ő arcát is nyilvánvalóan görög szobrászok formálták ilyen tökéletesre.
– Tudod, ha még egy lépést teszel, akkor szó szerint bele fogsz zuhanni abba a pálmába. – Megint kortyolt egyet.
– És akkor már tényleg nem fog észrevenni senki.
– Ez nekem is megfordult a fejemben – válaszoltam, és meg sem próbáltam tagadni, hogy tényleg szerettem volna észrevétlen maradni.
Mondjuk, úgy tűnik, nem is lett volna értelme.
Elmosolyodott, és az arcán gödrök rajzolódtak ki. Tommy Byrnesnek is voltak gödrei. Részben emiatt zúgtam bele annak idején. A pasi közelebb hajolt, valószínűleg azért, hogy az üvöltő zene mellett jobban halljam, amit mondani akar, de azt már egy kicsit túlzásnak éreztem, hogy ezzel együtt egy jókora lépést is tett felém. A személyes tér csodálatos dolog tud ám lenni! Ráadásul volt ebben a pasiban valami, amitől a menő öltönye ellenére is totál kirázott a hideg.

Kapcsolódó szócikkek: Evelyn Thomas · Jimmy Ferris
>!
Törpillaa P

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

– Jimmy vagyok.
– Ev.
Csücsörített, és csak nézett rám, kutató tekintettel.
– Nem, most már tuti, hogy nem ismerlek. Miért nem ismerlek én téged?
– Mert mindenki mást ismersz? – Kételkedve néztem körül a helyiségben.
– Rengeteg ember van itt.
– Igen – felelte. – És én ismerem is mindegyiküket. Téged kivéve.
– David hívott meg. – Nem szívesen dobtam be ugyan David nevét, de mivel Jimmy ebben a pillanatban még közelebb lépett hozzám, a szó mind szoros, mind átvitt értelmében sarokba voltam szorítva.
– Tényleg? – A szeme furcsának tűnt, mert a pupillája annyira össze volt szűkülve, hogy szinte nem is látszott. Valami nem volt teljesen kerek ezzel a pasival. Olyan tekintettel meredt az igazán szolid dekoltázsomra, mint aki arra készül, hogy a következő pillanatban egész arcát a melleim közé temeti.
– Igen. Tényleg.
Úgy tűnt, nincs különösebben ínyére a dolog. A szájához emelte a poharát, és a maradék italát egyetlen húzásra kiitta.
– Szóval David hívott meg a buliba?
– És az igazat megvallva, néhány napig még itt maradok – mondtam, az igazságnak megfelelően. Szerencsére Jimmy vagy még nem hallott a házasságunkról, vagy egyszerűen csak túlságosan be volt állva ahhoz, hogy összerakja a részleteket. Mindenesetre nem akartam éppen én lenni az, aki felvilágosítja.
– Tényleg? Milyen kedves volt tőle!
– Igen.
– Na, és melyik szobát adta neked? – Megállt, közvetenül előttem, majd az üres poharat hanyag mozdulattal a kaspóba ejtette. Úgy vigyorgott, mint akinek valami baj van a fejével. Hirtelen erőt vett rajtam az érzés, hogy minél gyorsabban, minél messzebb kell kerülnöm tőle.
– A fehéret – válaszoltam, és elnéztem a háta mögé.
– Erről jut eszembe, jobb lesz, ha most már visszamegyek.
– A fehéret? Hűha, te aztán különleges falat lehetsz!
– Nem is gondolnád, mennyire! És most bocsáss meg! – Utat törtem magamnak, nem törődve az udvariassággal.
Erre biztosan nem számított, mert egyensúlyát vesztve tett egy lépést hátra.
– Hé! Vigyázz már!
– Jimmy? – David jelent meg, és éreztem, hogy azonnal eltölt a hála.
– Talán valami gond van?
– A világon semmi – felelte Jimmy.
– Éppen csak beszélgettünk egy kicsit, én és… Ev.
– Aha, nos, azt ajánlom, törődj a magad dolgával!
Jimmy mosolya hihetetlenül széles lett.
– Ugyan már, te is tudod, mennyire szeretem az ilyen kis csinos csibefalatokat!
– Menjünk! – mondta David felém fordulva.
– Pedig nem vagy te ilyen buligyilkos, Davie! – mondta Jimmy.
– Nem a gyönyörű Kaetrinnel láttalak az előbb az erkélyen? Miért nem keresed meg őt magadnak, és mutatod meg neki, mi az, amiben olyan istenverte jó vagy? Én meg Ev nélküled is nagyon jól elszórakoztattuk egymást.
– Álmaidban – feleltem, és azon töprengtem, hogy vajon miért jött vissza David ilyen gyorsan a hancúrozásból Bikinis Libával. Elképzelni sem tudtam, hogy esetleg nem hagyta nyugodni az ő kis feleségének a sorsa!
Úgy tűnt, az előző megjegyzésemet mind a ketten elengedték a fülük mellett.
– Szóval te meghívtad, hogy itt töltsön néhány napot az én házamban?
– Ha nem tévedek, Adrian az egész bandának vette ki, amíg az új albumon dolgozunk. Talán megváltozott a helyzet, csak nekem felejtettek el szólni róla?
Jimmy felnevetett.
– Dehogyis! De annyira megtetszett a kéró, hogy úgy döntöttem, megveszem!
– Király. Ha sikerült aláírnod a papírokat, szólj, és azonnal elhúzok innen. Addig viszont semmi közöd hozzá, hogy kit hívok meg.
Jimmy rám nézett, és az arcán rosszindulatú őröm villant.
– Ez az, ugye? A csaj, akit elvettél, te hülye pöcs?
– Na, gyere! – David megfogta a karomat, és a lépcső felé kezdett vonszolni. Olyan erősen szorította össze a fogait, hogy az állkapcsában ugrálni kezdett az izom.
– Kis híján falnak nyomtam az első rohadt bulin, te meg feleségül vetted, baszod?
A frászt nyomott a falnak.
David ujjai erősebben szorították a kezemet.
Jimmy úgy röhögött, mint valami idióta.
– Hiszen ez a csaj egy senki, te szerencsétlen állat! Nézz rá! Nézz már rá, és merd a szemembe mondani, hogy nem csak a vodka és a kokain miatt mondtál igent!
Nem ez volt az első alkalom, hogy ilyesmit hallottam – eltekintve persze attól, hogy most a házasságot is emlegetik –, de a szavai akkor is nagyon fájták. Mielőtt azonban megmondhattam volna Jimmynek. mit gondolok róla, az acél kemény szorítás hirtelen eltűnt a karomról. David visszafordult, nekirontott Jimmynek, és a gallérjánál fogva megragadta.
Kiegyenlítettnek tűnt a dolog, mert mind a ketten magasak és kigyúrtak voltak, és látszott rajtuk, hogy egyik sem fog meghátrálni.
A szoba elnémult, minden beszélgetés megszakadt, csak a zene dübörgött tovább.
– Rajta, öcskös! – sziszegte Jimmy.
– Bizonyítsd be, hogy ki az igazi sztár ezen a szemétdombon!
David válla megfeszült, majd egy horkantással elengedte Jimmyt, és hátrébb lökte.
– Éppen olyan vagy, mint anya! Nézz már magadra, te rakás szerencsétlenség!

Kapcsolódó szócikkek: David Ferris · Evelyn Thomas · Jimmy Ferris
>!
Törpillaa P

– Szia! – mondta Jimmy halkan. Eddig nem is vettem észre, hogy a banda minden tagja ott ül mögöttem a sötétben, várva a sorukra.
– Szia, Jimmy!
Kényszeredett mosolyt villantott rám. Már nem öltönyt viselt, és a pupillája is normális méretűnek tűnt.
– Jó, hogy eljöttél!
– Kösz! – Fogalmam sem volt, mit illik mondani valakinek, aki elvonón volt. Vajon csak kérdezzem meg, hogy van mindig, és egy szóval sem említsem az egészet?
– És kösz szépen, hogy beszéltél Marthával.
– Szóval eljött? Helyes. Örülök, hogy sikerült meggyőznöm. – Majd a kezét fekete farmere farzsebébe csúsztatta.
– A legkevesebb, amit megtehettem. Nagyon sajnálom, amiért az előző alkalmakkor olyan gyökér módon viselkedtem veled. Akkoriban… nem igazán voltam önmagam. Remélem, tudjuk újra kezdeni.
Most, hogy már leállt a droggal, sokkal hangsúlyosabbá váltak a hasonlóságok közte és az öccse között. Azonban az ő kék szeme és vonzó mosolya közel sem volt rám olyan hatással, mint Davidé. És igazság szerint mindenki mással is ez volt a helyzet. Kereshettem volna öt évig vagy ötvenig, akkor sem változott volna semmi. És nagyon hosszú idő óta akkor először végre úgy éreztem, hogy el tudom fogadni magamban ezt az igazságot. Még örültem is neki. Hűha, ez a nap tényleg a nagy felismerésekről szólt!
Jimmy türelmesen megvárta, amíg végzek a belső monológommal, de amikor nem mondtam semmi többet, inkább ő kezdett beszélni.
– Tudod, még soha nem volt sógornőm.
– Nekem meg sógorom.
– Tényleg? Igazság szerint minden vacakra fel lehet bennünket használni. Majd meglátod, csak várd ki a végét!
Elmosolyodtam, ő pedig visszamosolygott rám. Ezúttal már sokkal természetesebben.

Kapcsolódó szócikkek: Evelyn Thomas · Jimmy Ferris
>!
Cheril

– Tudod, még soha nem volt sógornőm.
– Nekem meg sógorom.
– Tényleg? Igazság szerint minden vacakra fel lehet bennünket használni. Majd meglátod, csak várd ki a végét!

342. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Evelyn Thomas · Jimmy Ferris
>!
Cheril

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

– Amit mondtam, színigaz volt. Tényleg egy doboshoz kellett volna hozzámennie. Istenverte meglepetéskoncertek! – morogta Mal.
– Fogd már be!
– Mintha te soha nem csináltál volna semmi baromságot, hogy megfűzz egy csajt! – szólalt meg Ben.
– Mi is volt Tokióban? – kérdezte Jimmy, és kényelmesen elnyújtózott a sarokban. – El is felejtettem… hogy hívták azt a csajt?
– Ó, tényleg, basszus! A csaj az étteremből – felelte Ben. – Mennyit is kellett fizetni az okozott károkért?
– Fogalmam sincs, hogy miről beszéltek. David, mondd meg nekik, légy szíves, hogy kussoljanak! – kiáltotta Mal, a másik kettő hangos röhögését túlordítva – Tiszteljétek ezt az érzelmes pillanatot Evelynnel, seggfejek!

378-379. oldal

>!
NaNa_88

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

Hátul nyílt egy kisebb helyiség, amiben egy ruhazsákokkal teli, hatalmas fogas volt csupán, meg némi smink, széjjelszórva a földön. A falakon mindenféle tükrök, egy jókora virágcsokor, valamint egy kanapé, ami sajnos már foglalt volt. Jimmy ült rajta, öltönyt viselt, szétvetett lába között pedig egy nő guggolt, arccal Jimmy ölébe temetkezve. Nem volt nehéz kitalálni, mit csinálnak, és habár az életemet akkor is éppen elég szépnek és tartalmasnak éreztem volna, ha erről nem tudok, a ruha vörös színe kétséget sem hagyott a nő kilétét illetően. Jimmy egyik kezével Kaetrin fekete haját markolta, míg a másikban egy üveg whiskey-t tartott. A dohányzóasztalon két, akkurátusan formált, hófehér vonal futott végig, mellette egy-egy kis, ezüst szívószállal.
Szent szar! Ez aztán a rock’n’roll életérzés!

255. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Jimmy Ferris
Hirdetés
>!
NaNa_88

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

– Tudod, tökfej, Jimmynek Lena az, amit az iparban csak „bébiszitternek” nevezünk – magyarázta Mal. – Ha ugyanis az ember egy mérhetetlenül nagy seggfej, aki képtelen viselkedni, akkor a nyakadba ültetnek egy ilyen lenyűgöző csajt, mint Lena. Az ő feladata arról gondoskodni, hogy az ilyen ember nehogy tegyen vagy mondjon valamit, ami a kiadó számára katasztrofális lenne.

126. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Jimmy Ferris · Malcolm (Mal) Ericson
>!
NaNa_88

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

– Nem tudom elhinni, hogy az ő oldalára állsz! Ez nagyon fáj, Anne. Ha másnak nem, neked mindenképpen tudnod kellene, hogy az én spermám a legkiválóbb minőségű.
– El sem tudod képzelni, mennyire örülnék, ha soha az életben nem kellene többé hallanom, ahogy a rittyódról beszélsz, haver! – mondta Ben, és a fejét ingatta.
– Azért ne szomorkodj! Természetes, hogy az én alfahímekhez illő spermám miatt szánalmasan alkalmatlannak érzed magad.
Jimmy felnyögött, és az arcát a tenyere mögé rejtette.
– Hagynod kellett volna, hogy leüssem! Ha volt a történelem során bárki, aki megérdemelte volna, hogy józan észt verjenek bele, akkor…
– Lefogom! – ajánlotta Ben.

140. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ben Nicholson · Jimmy Ferris · Malcolm (Mal) Ericson
>!
Viktória_Erdei 

– Ki a terhes? – kérdezte David Ferris, aki ugyancsak kilépett az erkélyre, egyik kezével a feleségét ölelve, a másikkal egy üveg sört fogva.
Mal hihetetlenül büszke arccal simogatta a hasamat. Pedig ha a hasam kerekedik, az csak és kizárólag a süti iránti ellenállhatatlan vágyam miatt van, nem pedig azért, mert bármilyen kísérletet tettünk volna az utódnemzésre.
– De én nem…
– Próbáljuk titokban tartani – jelentette ki Mal. – Nem akartuk kifogni a szelet a vitorlátokból, szerelmes kis gerlepárom.
– Ez jó gyorsan ment! – jegyezte meg David, halvány mosoly kíséretében.
– A srácaim nagyon keményen úsznak! – Kacsintott Mal.
– Nem hiszem, hogy ezt ilyen hamar meg tudnád mondani, hülyegyerek! – Jimmy összefonta a karját, és az üvegfalnak támaszkodott. – Tudomány meg ilyenek. Érted?
– Egy igazi férfi tudja, ha felcsinálta az asszonyt, Jimbo! Mondjuk, nem várom, hogy ezt megértsd.

139. oldal, 9. fejezet

>!
NaNa_88

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Honestly, what an absolute shit of a day. Mal lost a wonderful mother while Jimmy and David suffered via their very alive and deeply crappy one. Where the hell was the justice in that?

3.fejezet