!

Jason személy

Nalini Singh: Angyaltánc
Nalini Singh: Archangel's Storm
Nalini Singh: Angyali szárnyalás
Nalini Singh: Angyalárny
!

Raphael arkangyalt szolgáló Hetek egyik (angyal) tagja, a kémmestere.


Idézetek

>!
SzAngelika 

Elena blew out a quiet breath. „He's like that all the time, isn't he? Part of the world…but apart. A shadow who never becomes too involved.”
Raphael had no need to voice agreement, because it was true. His spymaster might not be jaded, but he was numb in a far deeper sense. „To survive eternity,” he murmured, „Jason needs to find some reason to exist beyond duty and loyalty.”

Kapcsolódó szócikkek: Elena P. Devereux · Jason · Raphael
>!
Vicky3 P

– Aodhan. – Üdvözölte Jason az angyalt, akinek a teste mintha megtört fénysugarakból állna, hajának gyémánt csillogásától a szárnytollaiig, melyeket mintha törött tükör szilánkja borították volna. Csak a bőre arany árnyalatú csillogása és belülről kifelé ezer szilánkká repedt pupillájú kristálykék szeme miatt nem nézte senki jégszobornak.

341. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Aodhan · Jason
>!
Vicky3 P

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Csak gyerek volt még. Két napig tartott, amíg megásta az árkot. Nem akarta beletemetni az anyja testét, de a legyek már gyötörni kezdték. Hiába hozott takarókat a másik szobából, és fedte le velük. Jason tudta, hogy az anyja ezt nem szeretné, ezért egy matracon óvatosan kihúzta a testének maradványát a sírhoz, és minden darabját belehelyezte. A hajába egy hibiszkuszvirágot tűzött, és letakarta őt a kedvenc ametiszt sálával.
– Szeretlek, anya.
Ezután visszalapátolta a földet a verembe, az anyjára. A könnyei csendben és végeláthatatlanul folytak az arcán, mert Jason már nagyon jól megtanulta, hogy csendben kell maradnia.

376. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Jason
>!
nykyriana

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

– Leengedhetem a hajad?
A kémmester mozdulatlanná dermedt a lány kérdése hallatán.(…) Mahiya szíve hevesen vert, miközben a lány lélegzetvisszafojtva várt… Jason végre alig észrevehetően bólintott.
Mahiya kinyújtotta felé remegő ujjait. Vigyázott, hogy ne érintse meg a férfi tarkóját, az túl bensőséges lett volna. Óvatosan kioldotta a csomót, és hagyta, hogy a szalag a földre hulljon. Jason haja fekete vízesésként hullott a vállára, (…) A lány képtelen volt ellenállni, két ujja közé fogva végigsimított egy hajtincset, mielőtt leeresztette a karját.
– Mi mindenre lennél hajlandó?
(…)
– Tessék?
– Magad mondtad, hogy én vagyok az egyetlen esélyed a menekülésre. Mi mindenre lennél hajlandó, hogy ezt biztosítsd?
(…)
– Valóban bedobtam ezt a csalit – ismerte el Mahiya. – De még a szabadságomért cserébe sem adnám senkinek az egyetlen dolgot, ami mindig is csak az enyém volt. – A testét és a vágyait.
– Jó. Meghoztad a döntésed?
– Igen. – Mahiya mellkasa elszorult. Felemelte a kezét, de habozott.
– Érints meg, Mahiya!

Kapcsolódó szócikkek: Jason · Mahiya
>!
nykyriana

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Jason nem emelkedett egyenesen a felhők fölé, ahogy szokott, hanem széles ívben elsuhant Mahiya felett… A lány ekkor meghallotta.
A páratlanul tiszta hangot. Olyan pompás és csengő volt, hogy a madarak elhallgattak, a szél pedig felsóhajtott és megbabonázva elült. Mahiya szíve elfacsarodott, megtört, majd összeforrt. A fájdalom hihetetlenül mély volt, nem volt sem kezdete, sem vége. A lány nem tudta, hogy mikor rogyott térdre, mikor kezdett sírni, míg sós víz szivárgott a szájába.
„A dalok, amiket énekeltem, szomorúsággal töltötték el a Menedéket. Ezért elhallgattam.„
Ez a dal nem a Menedéknek szólt. Ez Mahiya dala volt. A könnyekben pedig, amelyeket a lány ejtett, nem szomorúság volt. Mert Mahiya tévedett. A vad vihar éppen az imént vallott neki szerelmet, a dalából áradó öröm pedig megmásíthatatlanul hozzá kötötte.
– Hazajövök, hercegnő.

Kapcsolódó szócikkek: Jason
>!
nykyriana

– A tartozásodat akkor kell megadnod, ha úgy érzed, képes vagy rá, a kamat pedig nulla százalék.
– Jason! – (…) – Ez a legrosszabb kölcsön, amiről valaha hallottam. Te ezen mindenképpen csak vesztesz.
Jason komoly arccal nézett rá.
– Nem. Mert amíg tartozol nekem, addig lesz otthonom.
(…)
– Akkor – (…) – ezt a tartozásomat soha nem adom meg.

Kapcsolódó szócikkek: Jason · Mahiya
Hirdetés
>!
Emyon

Ahhoz, hogy túlélje a halhatatlanságát, találnia kell valamit, ami a létezésének a a hűségen és a kötelességei teljesítésén túl oka lehet. (…) Ezek fontos dolgok és nem hagyhatjuk őket figyelnem kívül, de nem elég erősek ahhoz, hogy felolvasszanak egy hétszáz éve jégbe zárt szívet.

Kapcsolódó szócikkek: Jason · Raphael
>!
melka123

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

– Vigyázz magadra! – A szex még a legélesebb elmét is eltompíthatta, és bármennyire is kedvelte Neha Mérget, a vámpír mégiscsak a Hetek tagja volt.
A vonal túlsó végéről sustorgó hang hallatszott, Méreg bizonyára kibújt az ágyból.
– Te csak ne aggódj! A nő nagyon édes játszótárs volt, de csak a farkamat szívta le, az agyamat nem.

30. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Jason
>!
perpetua P

Az üvöltés visszhangzott a múltból, de akármilyen emlékek is kísértették, Jason már rég megtanult táncolni a démonaival.

12. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Jason
>!
Makai_Kata

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Mahiya elindult, de közben testének minden sejtjével a mellette lépkedő fekete szárnyú, feketébe öltözött angyalra összpontosított. A kémre, aki lenyűgözte. Úgy, ahogyan a gyereket megigézi egy acélosan csillogó penge éle, míg végig akarja húzni az ujját rajta, hogy meglássa, valóban olyan éles-e.

5. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Jason · Mahiya